.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: Po vreme na sex...

Guest

Re: Po vreme na sex...

Цитирай Първоначално написано от LiUbOpItKa^
    Abe hora, govorite li po vreme na sex i ako da za kakvo govorite? Pashkate li i kak? Molq vi obqsnete Po kakav na4in pashkate? Kakvi zvuci izdavate iiiiii za kakvi ne6ta govorite!?
    по време на секс единственото което мога да чуя е как мацката издава звуци нечленоразделни

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Ами аз мадамите си ги избирам по-образовани за да можем да водим политически дебати по време на секс
    Пъшкаме само когато дебата върви на зле
    няма любов

xqxq

Ama vaprosa naistina e...xaxaxax zle
    am vij sq ako si govorite po vreme na sex...mai ne si praite kefa kakto trqbva udovolstvieto e v tva da se kefish i kogato go pravish s strast i entusiazam she vidish che pashkaneto i draneto s nokti shge ti doide ot vatre) a ako govorish bahti sexa ako toi govori kaji mud a mlakni shtoto taka ne ti dostavq udovolstvie
    ot cahsti zatva skasah s bivshiq mi xaaxaxxa..mn e tapo da govori!!!

оо много обичам да говоря по време на секс да му казвам нещо от сорта "ауу колко възбуждащо ме боцка брадичката ти".. .. или да го питам палаво "как си?"...
    а той "леле колко си мокричка"... "подлудяваш ме"...
    забавно е и възбуждащо.. \/

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Abe hora, govorite li po vreme na sex i ako da za kakvo govorite? Pashkate li i kak? Molq vi obqsnete Po kakav na4in pashkate? Kakvi zvuci izdavate iiiiii za kakvi ne6ta govorite!?
    Е зае*и Разкърти ме с тоя въпрос немога да се съвзема от смях
    Хахехаехххехеихихихих просто ти казвам не моа да спря да се хиля кат ненормален. 3 дни поред я чета тая тема отначало до край и пак и пак и не спирам да се хиля бе. Чак с рев. Е*ати въпроса. Предлагам темата да я обявим за тема на 2007г.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    ne ne si prikazvame...prez cqloto vreme samo sa origvame 1 sre6tu drug i ot vreme na vreme po nqkoi zlobna pod zavivkite puskame
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си