- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Можете ли без секс?
Ти - тихо![]()
Мога,но не е препоръчително.
Аз 1 седмица на сухо и изтрещевам![]()
миииии НЕ!![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Не е невъзможно без секс, но определено е по-приятно като секса е на лисе. Мисля, че около 3месеца ми е рекорда("3 месеца, а сексът в къщата все още е мираж"". Просто така се получи тогава, не бях сама, имах приятел, но просто не правихме секс(дълга история). Както и да е, мисля, че 3месеца не са малко време, идеята ми е, че щом мога 3, значи мога и 4 и 5 и 6....но както казах когато има секс е по-приятно. Не виждам смисъл от въздържание, освен, ако няма основателна причина за него.
Мога да колкото и да е дългоно несам свикнал да няма жена в леглото
но иначе мога и без колкото си искам нали сам твърдо копеле ...
![]()
Има две мнения:МОЙТО И ГРЕшНОТО
Първоначално написано от quench
Това е доста вярно!
Гледам себе си, като ритам и си ходя на фитнес, дори не се сещам, освен като видя някоя по хубавички във фитнеса примерно.
Ami mislia 4e moga bez seks no otkakto go pravia maksimym 2 sedmici biah na syho i biah podiviala! S moia muj go pravim vseki den i za tova poniakoga mi pisva i se izmoriavam no sled 2 dena po4ivka niamam problem!![]()
имах един приятел-пещерняк,който казваше,че ако си позволиш да потъваш често в недрата на жената,то и пещерата ще те погълне :P
демек,губиш фокуса върху нещата
Първоначално написано от naia
NE!!! mogat samo maloumnicite !!!