.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    nujdaeshta_se
    Guest

Imam nujda ot suvetite vi...

Takam..6te buda direktna i kratka - zagubih edinstveniq 4ovek,na kogato durjah i koito mi pokaza kakvo e da obi4am...izgubih go zaradi glupostta si..zaradi glupavata si revnost...pravih hilqdi gre6ki,opitvah da gi opravq,a ne znaeh kak...naranqvah go bez da iskam...kazvah ne6ta,koito ne mislq i s koito go obijdah bez da osuznavam...spored nego vse o6te sum dete i ne razbiram nqkoi ne6ta...naistina e taka...az go obi4am...sigurna sum v 4uvstvata si,no problema e 4e ne znam kak da gi pokaja Iskam da si go vurna,iskam da mu dokaja 4e go obi4am, no kak? Imam 4uvstvoto 4e sum dete to4no kudeto ne trqbva...malka sum za da obi4am,a obiknah...i to4no kogato trqbva da go dokaja az nz kak 6toto moje bi ne sum izrastnala dostatu4no za da namerq pravilniq put...Hora si4ko bih dala za da si go vurna...absolutno vsi4ko...no kak da mu go pokaja? Kak da mu pokaja,4e e vsi4ko za men i 4e go obi4am?...

На колко си? Един зрял човек със сигурно ще знае как да задържи човекът, който наистина обича. Толкова ли не можеш да му покажеш какво чувстваш? Да го прегърнеш? Да си легнете, да правите секс и да заспите прегърнати? Да излизате хванати за ръце и бла бла бла бла......то има 1 000 000 000 начина да му покажеш!!!!

Guest
    Az prosto mu izgubih doverieto...6toto revnuvam super mnogo iii...napravih scena a toi ne be6e vinoven i prosto sasipah cqlata ni 10 mese4na vruzka...Sega se sasipvam i samata sebe si za6toto izgarqm otvutre...znam 4e go obi4am i iskam da si vurna doverieto mu,iskam pak da si e do mene...Ne miuslq,4e edna pregrutka ili 1 sex bi vurnalo si4ko sled kato toi samiq mi kaza,4e po takuv na4in sum go naranila i taka sum mu rabzila surceto,4e ne iska da obi4a pove4e...zvu4e6e razo4arovan ot si4ko... Az tolkova mn sujalqvam....Ima tolkova mn ne6ta, koito iskam da mu kaja...

Btw..na 17 sum...

Е, след като си на 17 определено не тряя да се държиш толкова по детски. Можеш да му докажеш, че наистина го обичаш, сигурен съм. Просто трябва малко да се промениш, това е всичко.

Град
    Somewhere in deep space
    Сама казваш, че има толкова много неща които искаш да му кажеш, ами просто застани пред него и му ги кажи. Бъди директна, за 10 месеца връзка би трябвало да сте свикнали на откровени разговори, затова не си губи времето във форуми а вкарай повече действие. Успех!
    And nothing else matters..

Град
    РЮАР
    Виж сега..едно от мойте гаджета беше така.. сега и аз бях виновен до някаква степен но тя направи от мухата слон..(Бях на купон,нея я нямаше,напих се и се "забих" с една друга.. нейна фр.. сичко в1рвеше перфектно[от страната на м1жа.. щяхме секс да правим...]целувахме се.. с1блякох я.. и тогава в1преки че бях пиян.. нещо ми просветна и излязох от стаята..На другия ден гаджето ми разбра и ск1сахме..не мисля че бях само аз виновен..)(а тя е МНОГО ама като казвам МНОГО имам предвид УЩАСНО МНОГО ревнива)
    Но както и да е се едно мойте работи..дадох ти пример просто...
    ако тойте те обича...имай му доверие.. недей да ревнуваш без причина.. и мога да ти кажа че тая ревност не е много добра при повечето вр1зки..

Седнете..поговорете си като хората... изяснете си чувствата.. и.. от там вече... си зависи от вас...
    Надявам се.. да се оправи положението...
    Успех!

Град
    софия
    седнете и си упсъдете чуствата има и хиляди начини по които можеш да му покажеш че го обичаш. успех в борбата за любовта ти
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Поговори с него, засвидетелствай му обичта си. И ако все пак и той не е безразличен, нещата ше се опраят. Обаче, никви ревности, тва е голем бацил и тотално разбутва целата система. Ревността е цирей за любовта и проявили се, губиш. Ако не друго, поне ше ти остане урок, за в бъдеще да не я проявяваш

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Поговори с него, засвидетелствай му обичта си. И ако все пак и той не е безразличен, нещата ше се опраят. Обаче, никви ревности, тва е голем бацил и тотално разбутва целата система. Ревността е цирей за любовта и проявили се, губиш. Ако не друго, поне ше ти остане урок, за в бъдеще да не я проявяваш
    Напълно съм съгласна.

Guest
    Ami az mn vreme se sdurjah...revnuvah mn no prosto si mul4ah za da ne se karame i onq den stana tam edno ne6to i sqka6 4a6ata prelq ii ne mojah da se sdurja... Sujalqvam..prosto do sega mn puti s ani se namesvali vav vruzkata 3-ti lica i ot tam qvno mi se e sabralo... Sega sujalqvam za mnogo ne6ta,koito sum kazala ili ne sum...Iskam da si go vurna i ako trqbva 6te se promenq. Blagodarq na vsi4ki

kaji mu vsi4ko v o4ite..tova e nai-dobriq na4in da spe4eri6 4ovek... aide i uspeh
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ЕМи при мен е подобна ситуация ,само че той беше ревнивия.Сега той още ме обича.Следователно да си представим ,че в твоя случай аз съм момчето.Ако съм на негово място ще искам да съм с теб ,защото те обичам ,но... няма да искам да ме пристикаш с любовта си Това ще е единствения стоп ,който ще ме кара да размислям дали да се събера с теб.
    Иначе ти говори с него просто и той ще е съгласен да се съберете пак според мен

Град
    on the dark side of the moon
    Mi...I az imah su6tiq problem (toest misleh 4e go imasm )Hodih s edno mom4e, mn mu se kefeh, prili4a6e me fizi4eski i duhovno.......Nio v edin moment osuznah 4e ne mu kazvam tolkova ne6ta i 4e ne izrazqvam 4uvstvata si Po princip az sum si mn romanti4na I PROBLEMA BE6E 4e ne6to istinktivno me spira6e, prosto toi ne me provokira6e da si razkrivam du6ata pred nego Ako su6testvuva ne6to mejdu dvama du6i ne6tata sa vzaimni i dori edna usmivka stiga Taka 4e prosto se druj estestveno, usmihvai se i si pomisli kak si se durjala, kogato o6te ste se svalqli.........A za revnostta ...Tq susipva VSI4KO

Град
    в ада
    нищо не трябва да остава скрито.. тва го разбрах от личен опит.. когато скриеш нещо то ти тежи само на теб
    1 чин, 2 ръце, 2 сърца, но само 1то чуства...

Явно доста го оби4а666. И казва666, 4е иска666 да му каже666 толкова не666та... Ами направи го, не се 4уди а действай!!! Ако не666тата се оправят, се постарай да си по сдържана(или най-малкото да не избъхва666, а да ре666ава666 проблемите спокойно). Успех и не се предавай !
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си