- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Eiii nqma spirane
Добре дошла в Клуба!Първоначално написано от lubov4iikata
\/
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Секс се прави за удоволствие. Щом ти доставя такова-чудесно давай. \/
Но се съобразявай с партньора ти. Имай предвид, че дори да не му е до това няма да ти откаже. Аз не мога да откажа на моята девойка дори когато ми се спи и.т.н.
Та..да внимавай да не прекаляваш.![]()
Мило мое момиче,искам да ти кажа,че състоянието,в което се намираш е абсолютно нормалноИ аз съм така и приятелят ми само се възползва хихих ,но не отричам,че и аз де
Тва е супер и за теб,и за него! Правете го-не е грях!
Аз винаги съм така. Можеш само да се радваш, че първият път ти е харесал толкова.
\/ xaxax am macka tva e normalno..vaobshte da ne ti puka padnalo ti e... Maj li e ne go jali
xaxaxa to i s mene e taka ako ima vazmojnost se izpolzva vinagi...ima nqkva veroqtnost da sme nimfomanki ama da ne ti puka xaxaxaax hnali ti e kef a i na nego mu e kef daje da se oplakva xaaxaxx..prosto mranka shtoto e mrankalo i da mu obarensh vnimanie
![]()
Абе тва ми е ясно ама питаш ли на нас какво ни е да мятаме по 3 пати и сутринта като се сабудим доло как болят не питаш то тва си го знаем зор да ва отворят после зор да ва накарат да не приказвате и искате секс.
що всички момичета не са като вас бе...![]()
![]()
az sam sashtata-vika mu se ninfomaniq,nezasishtane ili kakto iskash,no problemat pri mene e che gadjeto mi e dosta po-golqm ot mene i ne mi se vrazva postoqnno,da ti kaja tuka psihikata sashto igrae golqma rolq a i sashto kato sviknesh na edno tempo....,no e fakt che ima seksualni i po-seksualni hora
![]()
бъди колегиална,намали си аватара
Мойта от както я отфорих само ми се бута и тя алелее това момиче се оказа ебаси ненаситнотомен си ми е поече от хараби
Първоначално написано от [Fr33land3R
i az tva se pitam
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
ami da opredeleno IZPERKVA6 axxaxaxaxax
И аз бях така...първия път и втория ме болеше и не исках много много да го правим ама после...макар че мисля, че след време няма да имаш такова желание за всеки ден![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
nimfomanka ?Първоначално написано от lubov4iikata
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Прави каквото ти харесва.
И аз съм на тва мнение brother =D>Първоначално написано от HagpycaH
Ами щом имаш желание и човек,с когото да си задоволяваш нагона-прави го,какво лошо.Ама не прекалявай,да не вземеш да станеш нимфоманка само...
Наш'та са проебала и вече голяма специалисткаБраво! Гледай само да не му изневеряваш,щото сигурно те ебе добре,за да си искаш постоянно
![]()
Ела ми...........Първоначално написано от lubov4iikata
![]()
![]()
A, бе, лошо няма. То секса е хубаво нещо ама и с най-хубавите неща не е хубаво да се прекалява.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.