.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Guest

ODOREX срещу изпотяване :)

Кой е ползвал ODOREX срещу изпотяване? И има ли ефект?

T.7 moderated by hottie

az izpolzvam Odorex.mi...dobar e...probvai i nqma da sajelqva6 samo 4e ima mn po-golqm efekt(pone pri men) ako dokato go polzva6 namali6 i sladkoto
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Цитирай Първоначално написано от MonitOoOo
    az izpolzvam Odorex.mi...dobar e...probvai i nqma da sajelqva6 samo 4e ima mn po-golqm efekt(pone pri men) ako dokato go polzva6 namali6 i sladkoto
    Priblizitelnata cena kakwa e?I pod formata na stik li e?

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    lelee, horaaa, tva e super vredno! 4rez potnite jlezi tqloto se ohlajda, a kato gi zapu6ite tiq jlezi s odorex-a samo si vredite.. kak 6te se ohlajda tqloto vi? lqtoto osobeno e mn opasno, 6ansa da polu4i6 toplinen udar e ogromen taka kato si zapu6vate potnite jlezi.. verno e grozno kato sme izpoteni, ama po-dobre li e da polu4avame toplinni udari? koe predpo4itate? az li4no predpo4itam da obleka primerno 4eren potnik i da se izpotq.. pone n 4erno ne li4i tolkova..

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Priblizitelnata cena kakwa e?I pod formata na stik li e?
    emi mislq 4e struva6e nqkade kam 6 lv.emi zna4i toi e pod formata na sprei i se praska6 3 ve4eri podred,a na sutrinta se izmiva6 i taka 6te te predpazi ot izpotqvane za okolo sedmica.vseki razli4no i ve4e kato useti6 4e po4va6 da se izpotqva6 i pak taka edna ve4er se praska6,a na sutrinta se mie6 i gotovo.i taka :P mn gotino sprei4e
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    lelee, horaaa, tva e super vredno! 4rez potnite jlezi tqloto se ohlajda, a kato gi zapu6ite tiq jlezi s odorex-a samo si vredite.. kak 6te se ohlajda tqloto vi? lqtoto osobeno e mn opasno, 6ansa da polu4i6 toplinen udar e ogromen taka kato si zapu6vate potnite jlezi.. verno e grozno kato sme izpoteni, ama po-dobre li e da polu4avame toplinni udari? koe predpo4itate? az li4no predpo4itam da obleka primerno 4eren potnik i da se izpotq.. pone n 4erno ne li4i tolkova..
    em...donqkade si prava,ama sega o6te ne e lqto,tai 4e 6te si karam s Ododrex,a pak kato doide lqtoto togava 6te mu mislq a i to e zarli4no...6toto sega se izpotqvam i kato nosq bluzki po men mn se vijda,a lqtoto s potni4eta edno drugo...abe ima razlika...i vse pak vseki sam si re6ava

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Mersi za razqsnenieto

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Вредно,щото не знаеш какво е да се потиш-да държиш слушалката на телефона и вода да се стича от дланите ти.Да лежиш на леглото и по чаршафа да има следи от мокри стъпки.Да не можеш да носиш лятото какви да е обувки,защото се хлъзгаш като на пързалка,защото пак ти се потят стъпалата.Като носиш летни чехли и от прахоляка по улиците крачетата ти да стават кални и целите мръсни.Като пишеш и листите да са омокрени.Като барнеш вестник с мокрите си длани и след това да станат черни от полепналото мастило.Да носиш чорапи (памучни,които все по-рядко се намират) даже и лятото в къщи,защото по стъпалата ти се лепи всичко.ОЩЕ?
    Който не се е сблъскал,той не е разбрал колко всъщност безобидното и "полезно"потене ти затруднява на пръв поглед такива елементарни неща от живота.
    Предпочитам топлинния удар пред това цял живот да се потя (което ще си е така де,до край...).А и тялото ми достатъчно се охлажда (все е студено зиме или лете,представете си влажни ръце и крака при минусови температури имат ли изсъхване?)....
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    E da de neka si hodqt s OGROMNI mokri kragove pod mi6nicite dosta esteti4no i higieni4no 6te e I 4ernoto privli4a slanceto i togava sa6to ima opasnost ot toplinen udar!

SpAcE_LaDy ti luda li si ve !?hxahxa iskama da kaja na vsi4ki koito imat problemi s izpotqvaneto 4e re6enieto e - upotrebata na odorex... az li4no go izpolzvam ot ve4e stana dosta vreme i sam mn dovolna kato se ima v predvit 4e predi staradah ot dosta obilno izpotqvane:}probvala sam kakvo li ne no samo tova ima efekt ... neznam dali e vredno ne mislq 4e moje da dovede do udari ili kakvoto i da bilo ... no nqmam namerenieto da nosq samo 4erni potnici i da se potq kato por :

Цитирай Първоначално написано от ultra
    Вредно,щото не знаеш какво е да се потиш-да държиш слушалката на телефона и вода да се стича от дланите ти.Да лежиш на леглото и по чаршафа да има следи от мокри стъпки.Да не можеш да носиш лятото какви да е обувки,защото се хлъзгаш като на пързалка,защото пак ти се потят стъпалата.Като носиш летни чехли и от прахоляка по улиците крачетата ти да стават кални и целите мръсни.Като пишеш и листите да са омокрени.Като барнеш вестник с мокрите си длани и след това да станат черни от полепналото мастило.Да носиш чорапи (памучни,които все по-рядко се намират) даже и лятото в къщи,защото по стъпалата ти се лепи всичко.ОЩЕ?
    Който не се е сблъскал,той не е разбрал колко всъщност безобидното и "полезно"потене ти затруднява на пръв поглед такива елементарни неща от живота.
    Предпочитам топлинния удар пред това цял живот да се потя (което ще си е така де,до край...).А и тялото ми достатъчно се охлажда (все е студено зиме или лете,представете си влажни ръце и крака при минусови температури имат ли изсъхване?)....
    to4no taka =D> dokato ne ti doide do glavat,ne znai6 kvo e.lele dobre 4e go ima toq sprei,4e ina4e nz kvo 6tqxme da praim \/

Guest
    От аптеките ли го купувате?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От аптеките ли го купувате?
    От аптеките. И аз го имам стува около 8лева.

Guest
    A na men mi se poqvi kato obriv ot nego...

Град
    В нас!
    Сега ползвам и двата вида и за крака и за ръце.Честно казано разликата е почти минимална при мен.При хора,които изпотяването не е чак толкова проблемно със сигурност ще има по-добри резултати,ама при мен.. сега ще го тествам в големите жеги да видим...

Сега ползвам и двата вида и за крака и за ръце.Честно казано разликата е почти минимална при мен.При хора,които изпотяването не е чак толкова проблемно със сигурност ще има по-добри резултати,ама при мен.. сега ще го тествам в големите жеги да видим...
    emi mili4ka,taka kakto si go opisala,ti se izpotqva6 i to mnogo t.e. kato men si ot tozi sprei nqma da spre6 da se poti6 napalno,prosto 6te e zna4itelno po-mslko i imai tarpenie aide dano da ti pomogne sprei4eto

Град
    В нас!
    emi mili4ka,taka kakto si go opisala,ti se izpotqva6 i to mnogo t.e. kato men si ot tozi sprei nqma da spre6 da se poti6 napalno,prosto 6te e zna4itelno po-mslko i imai tarpenie aide dano da ti pomogne sprei4eto
    Ахам,така си е.
    Това ми е последната надежда .
    Интересното е,че като е сухо и прохладно времето не се изпотявам изобщо,а като почнат лудите жеги и тогава е ужас.Хубаво,че не мирише потта иначе тогава наистина щеше да е кошмар.
    Бях гледала по едно предаване как на една жена и правят операция някъде малко под мишниците.Явно има някакви не знам "рецептори" които отговарят за изпотяването по дланите и когато се прекъснат изкуствено,се спира изпотяването там.Било действало,ама си е хирургическа интеревенция все пак... мисля,че искам и аз..

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Веднъж гледах "Пълна промяна" и една от участничките имаше проблем с изпотяването. Спомням си, че й направиха някакви инжекции, с цел да се спре изпотяването(но мисля, че казаха, че действа за определено време, след което трябва да се прави отново ) Освен това казаха, че такива инжекции си правят звездите в Холивуд, когато са по разни церемонии Та тези инжекции имали способността да спират дейността на потните жлези, но аз лично мисля, че това не е много полезно Щом има такива жлези, значи трябва да си извършват функциите...не знам Нали по този начин тялото се охлажда и се изхвърлят токсините Но наистина не е приятно да изглеждаш така, все едно току-що си излязъл от банята...ужасна гледка е(особено за момиче)

Град
    само и единствено във въображението ти
    odorex pomaga i to mnogo predi sikupuvax samo 4erni drexi za da ne se li4i kogato se izpotq a sega nosq vsqkakvio cvetove
    Im hot you are not!

mid_get, 'ми не е полезно... но понякога наистина е наложително ако изпотяването е ПРЕКАЛЕНО...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    София
    човек,аз съм учила за бърза помощ!топлинен удар се получава при топло и мн задушно място,например докато сте в някой автобус без климатик!слънчевият е от слънцето!но топлинния не се получава при това!по скоро да се обринеш на подмишниците.който ти го е казал те е излъгал

Град
    Slivnica
    Не съм го използвала , но знам че е много вредно..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

и аз имам проблем с изпотяването и сам използвала много стикове и нищо не помага.Раджам се поне че не мирише,обаче мисля да го пробвам.Адски е кофти да не можеш да облечеш някоя цжетна блузка

Супер фен
    Аз в момента използвам дезодорант Дав и съм много доволна.Аз по принцип не се потя много,но е неприятно цял ден по улиците и все пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си