.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Веднъж гледах "Пълна промяна" и една от участничките имаше проблем с изпотяването. Спомням си, че й направиха някакви инжекции, с цел да се спре изпотяването(но мисля, че казаха, че действа за определено време, след което трябва да се прави отново ) Освен това казаха, че такива инжекции си правят звездите в Холивуд, когато са по разни церемонии Та тези инжекции имали способността да спират дейността на потните жлези, но аз лично мисля, че това не е много полезно Щом има такива жлези, значи трябва да си извършват функциите...не знам Нали по този начин тялото се охлажда и се изхвърлят токсините Но наистина не е приятно да изглеждаш така, все едно току-що си излязъл от банята...ужасна гледка е(особено за момиче)

Fishko
    Guest
    Значи за непросветените, не се спира дейността на потните жлези, нито има рецептори против изпотяване. При звездите и такива операции порите се запушват с ботокс като това трае до максимум 1 месец като по този начин се удебелява епидермиса на местата, където се правят. Предполагам, че Одорекс действа на същия принцип с запушването на порите. А относно онзи коментар, дето се казва, че е вредно, защото тялото няма да може да се охлажда не мисля, че е така. Примерно аз ще го използвам на мишници и друго проблемно място, а не на 100% от тялото, така че като цяло пак ще си се охлажда. Има заболяване Хиперхидроза, което представлява хиперфункция на хипофизата и се изразява главно в повишен топлообмен, а от там и потене, но не е нищо сериозно, просто е неприятно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си