.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    абе хора,нормално ли е Odorex да не ми помогне първите 2 дни,щото не виждам разлика изпълнявам каквото пише-вечер го пръскам,а на сутринта го сливам вече и аз нз какво да правя

забравих да питам-да не би да трябва като се пръсне вечерта(и така 3 вечери)на последната да се мие,щото аз вечер го слагам и на сутринта го махам и така 3 пъти кажете pls

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от yolito89
    забравих да питам-да не би да трябва като се пръсне вечерта(и така 3 вечери)на последната да се мие,щото аз вечер го слагам и на сутринта го махам и така 3 пъти кажете pls
    не всяка сутрин се измива така пише
    ...

и ко 3 дена не се къпите ?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    чети хубаво преди да задаваш тъпи въпроси
    ...

Цитирай Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
    Я не ми са карай
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Взех си го вчера.За 9лв.Снощи се напръсках ии още не мога да кажа дали има ефект.Ще видим след 2 дни
    ала бала

Успех

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Взех си го вчера.За 9лв.Снощи се напръсках ии още не мога да кажа дали има ефект.Ще видим след 2 дни
    бая скъпичко са ти го продали..аз си го взех оня ден за 7 лв
    ...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
    Я не ми са карай
    :P
    ...

Град
    Бургас
    И аз си купих Одорекс днес... Ще пръсна преди лягане и след 3 дни ще кажа резултате

Действа определено!
    Знам, доста скъпо ми го продадоха ама в моя шибан град всичко е с адски надути цени..
    А иначе на мен ми действа перфектно.Доволен съм.Купувайте си го без да съжалявате!
    ала бала

И за мен изпотяването е голям проблем. Прочетох темата и стигнах до извода, че Одорекса е най-ефективното средство. Разбирам, че повечето от използвалите го за изпотяване под мишниците са доволни. А някой ползвал ли го е против изпотяване на длани и крака? И има ли ефект?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mima6a
    И за мен изпотяването е голям проблем. Прочетох темата и стигнах до извода, че Одорекса е най-ефективното средство. Разбирам, че повечето от използвалите го за изпотяване под мишниците са доволни. А някой ползвал ли го е против изпотяване на длани и крака? И има ли ефект?
    Това, което за под мишници е и за длани. Всъщност то се води за тяло общо. А има едно със синя капачка - то е за крака. Не ми се е налагало и не съм го ползвала, но предполгам, че върши работа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

хмм .. мисля и аз да си купя ... доста се потя и никак не ми е приятно .. дано подейства че ми писна да си купувам кви ли не дезодоранти, стикове и рол-ончета деето имат нулев ефект

Това е едно от най- ефикасните средства срещу изпотяване според мен.. На мен много ми помага. Много съм доволна.

щом казвате, помага.ще го пробвам и ...дано подейства защото наистина
    не е приятно и комфортно!

Odorex ne e samo za kraka na opytvaneto pone taka pishe

Голям фен Аватара на joannalof
    Искам да попитам колко време ви държи ефекта?
    Аз имам Одорекс от 3 седмици и след 3 пъти пръскате ми държи МАХ 5 дни
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

оолллеее супер е одорекса. както пи6е там -пръсках го 3 ве4ери и сутрин мия.първите 2 дена по4ти няма6е ефект но след третата ве4ер
    .... супер! днес беше СТРАШНА жега и ако не бях го ползвала сигурно
    щях да се прибера можете да си представите как... .. оба4е го ползвах и по4ти не бях се изпотила! тва е нещо върховно!
    ....

Ползвам Одорекса вече половин месец...действа ми,само че аз не го пръскам под режим Забравям...Чудесно средство според мен
    А имам един въпрос..има ли нещо подобно като Одорекса,защото предполагам,че още максимум 1 месец и ще спре да ми действа..от това се опасявам най - много

Абе уникално прости сте, това е лекарство, по ваща логика следва дай да пием по 3 аналгина всеки ден за да не вземе да ни боли глава :@
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Ще действа ли ако се пръска по лицето ?
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

И аз почнах мн да се потя.Макар да съм още на 13 преди 1 год навън беше мн голяма шега а аз нито се потя нито нищо,но сега от месец-два незнам от побертета ли е ген ли е почнах много да се потя под мишниците само когато съм в нас не се потя иначе да излезя от входната врата и почвам Пробвал съм с разпични стикове дизодорати и такива глупости

Fishko
    Guest
    Значи за непросветените, не се спира дейността на потните жлези, нито има рецептори против изпотяване. При звездите и такива операции порите се запушват с ботокс като това трае до максимум 1 месец като по този начин се удебелява епидермиса на местата, където се правят. Предполагам, че Одорекс действа на същия принцип с запушването на порите. А относно онзи коментар, дето се казва, че е вредно, защото тялото няма да може да се охлажда не мисля, че е така. Примерно аз ще го използвам на мишници и друго проблемно място, а не на 100% от тялото, така че като цяло пак ще си се охлажда. Има заболяване Хиперхидроза, което представлява хиперфункция на хипофизата и се изразява главно в повишен топлообмен, а от там и потене, но не е нищо сериозно, просто е неприятно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си