- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ODOREX срещу изпотяване :)
абе хора,нормално ли е Odorex да не ми помогне първите 2 дни,щото не виждам разликаизпълнявам каквото пише-вечер го пръскам,а на сутринта го сливам
вече и аз нз какво да правя
![]()
забравих да питам-да не би да трябва като се пръсне вечерта(и така 3 вечери)на последната да се мие,щото аз вечер го слагам и на сутринта го махам и така 3 пътикажете pls
![]()
не всяка сутрин се измиваПървоначално написано от yolito89
така пише
...
и ко 3 дена не се къпите ?![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
чети хубаво преди да задаваш тъпи въпросиПървоначално написано от Adwokat
![]()
...
Я не ми са карайПървоначално написано от LipSoFAnAnGel
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Взех си го вчера.За 9лв.Снощи се напръсках ии още не мога да кажа дали има ефект.Ще видим след 2 дни![]()
ала бала
Успех![]()
бая скъпичко са ти го продали..аз си го взех оня ден за 7 лвПървоначално написано от Joro951
...
:PПървоначално написано от Adwokat
...
И аз си купих Одорекс днес... Ще пръсна преди лягане и след 3 дни ще кажа резултате![]()
![]()
![]()
![]()
Действа определено!
Знам, доста скъпо ми го продадоха ама в моя шибан град всичко е с адски надути цени..
А иначе на мен ми действа перфектно.Доволен съм.Купувайте си го без да съжалявате!![]()
ала бала
И за мен изпотяването е голям проблем. Прочетох темата и стигнах до извода, че Одорекса е най-ефективното средство. Разбирам, че повечето от използвалите го за изпотяване под мишниците са доволни. А някой ползвал ли го е против изпотяване на длани и крака? И има ли ефект?
Това, което за под мишници е и за длани. Всъщност то се води за тяло общо. А има едно със синя капачка - то е за крака. Не ми се е налагало и не съм го ползвала, но предполгам, че върши работа.Първоначално написано от mima6a
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
хмм .. мисля и аз да си купя ... доста се потя и никак не ми е приятно .. дано подейства че ми писна да си купувам кви ли не дезодоранти, стикове и рол-ончета деето имат нулев ефект![]()
Това е едно от най- ефикасните средства срещу изпотяване според мен.. На мен много ми помага. Много съм доволна.
щом казвате, помага.ще го пробвам и ...дано подействазащото наистина
не е приятно и комфортно!![]()
![]()
Odorex ne e samo za kraka na opytvaneto pone taka pishe![]()
![]()
Искам да попитам колко време ви държи ефекта?
Аз имам Одорекс от 3 седмици и след 3 пъти пръскате ми държи МАХ 5 дни![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
оолллеее супер е одорекса. както пи6е там -пръсках го 3 ве4ери и сутрин мия.първите 2 дена по4ти няма6е ефект но след третата ве4ер
.... супер!![]()
днес беше СТРАШНА жега и ако не бях го ползвала сигурно
щях да се прибера можете да си представите как..... оба4е го ползвах и по4ти не бях се изпотила! тва е нещо върховно!
![]()
....
Ползвам Одорекса вече половин месец...действа ми,само че аз не го пръскам под режимЗабравям...Чудесно средство според мен
![]()
А имам един въпрос..има ли нещо подобно като Одорекса,защото предполагам,че още максимум 1 месец и ще спре да ми действа..от това се опасявам най - много
Абе уникално прости сте, това е лекарство, по ваща логика следва дай да пием по 3 аналгина всеки ден за да не вземе да ни боли глава :@
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ще действа ли ако се пръска по лицето ?
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
И аз почнах мн да се потя.Макар да съм още на 13 преди 1 год навън беше мн голяма шега а аз нито се потя нито нищо,но сега от месец-два незнам от побертета ли е ген ли е почнах много да се потя под мишниците само когато съм в нас не се потя иначе да излезя от входната врата и почвамПробвал съм с разпични стикове дизодорати и такива глупости
Значи за непросветените, не се спира дейността на потните жлези, нито има рецептори против изпотяване. При звездите и такива операции порите се запушват с ботокс като това трае до максимум 1 месец като по този начин се удебелява епидермиса на местата, където се правят. Предполагам, че Одорекс действа на същия принцип с запушването на порите. А относно онзи коментар, дето се казва, че е вредно, защото тялото няма да може да се охлажда не мисля, че е така. Примерно аз ще го използвам на мишници и друго проблемно място, а не на 100% от тялото, така че като цяло пак ще си се охлажда. Има заболяване Хиперхидроза, което представлява хиперфункция на хипофизата и се изразява главно в повишен топлообмен, а от там и потене, но не е нищо сериозно, просто е неприятно...