- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Униформи?
Аз нямам нищо против да въведат униформи..стига да са приличен модел.Ще бъде странно,но позитивно мисля...а и те сички така или иначе са си ходят еднакво облечени..кфа е разликата хахах
В крайна сметка, щом учениците сами не могат да определят кое е прилично и кое не, явно трябва да им бъде наложено. Много е пошло да видиш 13-18 годишни девойки с къси поли тип коланчета и изрязани потници. В крайна сметка на училище се ходи с цел учене и да не говорим, че не е приятно за един учител да гледа модни ревюта - достатъчно ги затормозяваме с безочливо държание.
И аз бих била против униформите. Някакви си да ми налагат как да се обличам... е, ще ме извиняватНа който както му харесва, така да ходи.
!!!Първоначално написано от Jamalska
много добре казано
като нямате достатъчно въображение, много ясно, че с униформи ще си губите индивидуалността. Има си начини за всичко.
И дамз, Джамаска добре го каза...
Saatana vittu perkele hate crew!
Плекалено добре казано!!!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Не, не искам униформа.В училището е добре, защото всички са така, но навън с тъпата униформа...![]()
Хаха, самостоятелно обучение....И без друго някои ученици отиват там само за присъствие и обучението пак си е самостоятелно.![]()
Аз не искам да въвеждат униформи, май в наш`то училище няма да го направят.
не е задължително да е цялостна униформа. може да е само значка, вратовръзка или нещо такова. каквото и да е ако ми се наложи (а то вече няма за кога 'щот и аз завърших) бих носила униформа... защото се гордея до известна степен с училището, в което уча... пък к'во толкова, че ще ти се изгуби индивидуалността и то в училище... ти не ходиш на там, за да си показваш дрехите, обувките. не си на моден подиум... ако искаш да направиш впечатление на някого или да изпъкнеш го направи по друг начин, който наистина ще представя какъв човек си всъщност.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.