.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Униформи?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз нямам нищо против да въведат униформи..стига да са приличен модел.Ще бъде странно,но позитивно мисля...а и те сички така или иначе са си ходят еднакво облечени..кфа е разликата хахах

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    В крайна сметка, щом учениците сами не могат да определят кое е прилично и кое не, явно трябва да им бъде наложено. Много е пошло да видиш 13-18 годишни девойки с къси поли тип коланчета и изрязани потници. В крайна сметка на училище се ходи с цел учене и да не говорим, че не е приятно за един учител да гледа модни ревюта - достатъчно ги затормозяваме с безочливо държание.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен
    И аз бих била против униформите. Някакви си да ми налагат как да се обличам... е, ще ме извиняват На който както му харесва, така да ходи.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    .а и те сички така или иначе са си ходят еднакво облечени..кфа е разликата хахах
    !!!
    много добре казано

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    като нямате достатъчно въображение, много ясно, че с униформи ще си губите индивидуалността. Има си начини за всичко.

И дамз, Джамаска добре го каза...

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    .а и те сички така или иначе са си ходят еднакво облечени..кфа е разликата хахах
    !!!
    много добре казано
    Плекалено добре казано!!!

Не, не искам униформа.В училището е добре, защото всички са така, но навън с тъпата униформа...

Хаха, самостоятелно обучение....И без друго някои ученици отиват там само за присъствие и обучението пак си е самостоятелно.

Мега фен Аватара на koalka
    Аз не искам да въвеждат униформи, май в наш`то училище няма да го направят.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ima ve4e dosta takiva temi i mi pisna da komentiram
    V moito daskalo ima uniformi po4ti nikoi ne gi nosi i mnogo mrazq da gi nosq za6toto sa bokluci...ako bqha ne6to po normalno s udovolstvie,no...

не е задължително да е цялостна униформа. може да е само значка, вратовръзка или нещо такова. каквото и да е ако ми се наложи (а то вече няма за кога 'щот и аз завърших) бих носила униформа... защото се гордея до известна степен с училището, в което уча... пък к'во толкова, че ще ти се изгуби индивидуалността и то в училище... ти не ходиш на там, за да си показваш дрехите, обувките. не си на моден подиум... ако искаш да направиш впечатление на някого или да изпъкнеш го направи по друг начин, който наистина ще представя какъв човек си всъщност.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си