- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ???kum mom4etata
Taka imam strii i sa zabelejimiTa vuprosa mi e kum mom4etata pravi li vi vpe4atlenie i otvra6tavate li se uato vidite momi4e s takuv problem(a te sega sa mnogo-momi4etata sus strii)Tova bi li vi popre4ilo da pravite sex s momi4eto i bihte li go zarqzaliqako razberete 4e ima takiva 4erti4ki po tqlotosi
?za6toto poradi tazi pri4ina as o6te ne sum bila intimna s mom4e(i s momi4e de)!
No tva mi e vuprosa ob6to zeto!![]()
nqma problem..shte te lija navsqkade ..ako imash strii shte te lija po striite vatre![]()
Е срамота, не се бъзикай с момичето бе!Първоначално написано от Анонимко
Споко не е болка за умиране ползвай кремове и дано се заличат поне малко ,а тва дали момчетата се отвращават не знам те да кажат!
кат' се разгорещите... кат' 'почнат да падат и дрехите, и задръжките... тогава въобще няма и да се сетиш к'во е туй стрии... т'ва ти е най-малкия проблем... човек има навика да се вглъбява в малките недостатъци... и понякога пропуска големите радости...
я забрави за т'ва и се впускай в интимности с момчета (или с момичета..както по-ти харесва)![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
q spoko te izblednqvat s vremeto puk i polzvai olio bebe6ko ako kojata ti e suha, ako e mazna lqkvi losioni i kojata ti 6te stane po elasti4na i si4ko 6te se opravi puk i kvo ti puka imai si samo4uvstvieto puk drugite da se pruskat ot qd !![]()
![]()
стриите? портокаловата кожа? избледнява с времето?!...то ако беше така на 60год кожата ти ще е като на бебе...Първоначално написано от crazy_g1rlL
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Изглежда съм доста глупав, ама не знам к'во е т'ва стрии/стрий.
Да не е ... онея... линии, малко по-... розови такива дет са??
Не се изразих точно и ясно, ама то кат на мен не и е, как да го кажа ясно![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Ако ми харесва момичето няма проблем.
Стриите са атрофични белези, най-често вертикални линии, които при появата си са бледовиолетови, после стават белезникави. Образуват се по ханша, бедрата, седалището, корема и бюста. Дължат се на скъсване на нишките на съединителната тъкан при значително напълняване или бързо отслабване, когато кожата е подложена на силно опъване и свиване.Първоначално написано от PankO
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Грижи у дома
Всяка седмица махайте мъртвите клетки от тялото. Ползвайте мек ексфолиант, като го нанасяте върху суха кожа. Търкайте, без да разтягате тъканите. После се изплакнете обилно с вода и се подсушете с мека хавлия. Нанесете върху стриите активен серум за девитализирана кожа и пощипвайте леко с пръсти, за да раздвижите кръвта, чак докато серумът попие напълно. Една ампула по принцип стига за всичките бледовиолетови стрии по тялото.
След това нанесете подхранващ крем и масажирайте силно с цяла ръка по посока на тъканите, за да не се получи неприятно усещане. Внимавайте да не набръчквате кожата.
Всеки ден при сутрешния душ се търкайте с груба ръкавица за баня, най-добре от синтетична материя. Накрая се облейте с хладка вода, подсушете се добре, намажете се с подхранващия си крем и масажирайте.
Не спирайте с грижите, когато установите малко подобрение, правете процедурите възможно най-дълго време.
Превантивно с настъпване на пубертета, както и в началото на бременността овлажнявайте и ревитализирайте кожата с кремове и серуми, активизирайте кръвообращението. Консултирайте се с лекар, който евентуално да ви предпише медицински крем. Продължете с грижите три месеца след раждането, така няма да имате проблем със стриите.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ако момчето държи на теб, това няма да му направи впечатление. А и когато се разгорещите, не ми се вярва да почне да се взира и да търси стриите. Момчетата също имат стрии, но не се притесняват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не мисля че тва щте е проблем за тебе да правиш секс с момче![]()
ама за6то има6 стрии пълна ли си , бременна ли си , мускули ли има6 не разбирам дай пик
да, да... и после ще я поканиш у вас да видиш колко забележими са стриите йПървоначално написано от vvs_go
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Попринцип не обръщам внимание... и няма смисъл да се притесняваш според мен)
Не се комплексирай!Това не е никакъв проблем,ако момчето изпитва чувства към тебе няма да му прави впечатление :PПървоначално написано от Анонимко
I4 DA NE TI I PUKA STIGA DA NE SI NEKOQ KOBILA ILI SVIMQ RAZPORILA SE PO 6EVOVETE
UPS MA TI VE4E SI SE RAZPORILA
MNOO E GROZNO TVA MNOO QSNO 4E NEMA TE KLATIM!![]()
Според зависи. Ако ми хареса момичето не биха ми пречили, нз, досега не съм имал приятелка със стрии, поне видими дотолкова, че да ме дразнят, а бе въоще си нямаха![]()
![]()
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.