- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислите ли...?
Мислите ли,че задниика на момичетата става също и за секс?
На теория за секс става и луфтът![]()
Тя и устата не е направена за секс, нали знаете?
То е ясно, че устана и дупето не са направени за секс....ама....Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
всяка дупка требе да се запълниПървоначално написано от JIVOTNOTO
:P
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Ami da spored men nito ustata nito zadnika sa za sex ama ni e...e tam.Vednaj kazax na moq...dai az da iz4ukam otzad s vibrator4eto a toi vika "da be luda li si ,ti edni prast da mi vfkara6 tam i 6te umra"Tai 4e mom4eta va6te dupeta sa6to stavat za sex i 6te vi e qko ama ste ligliovci...ne znaite kakvo izpuskate,nali taka ni agitirate za analniq
![]()
Първоначално написано от BloodraiN_M
ti ako be6e mom4e nqma6e da misli6 taka za "6te vi e qko ama ste ligliovci"Първоначално написано от liglata_bg
qko moje da mu bade samo na nqkoi gey![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Ела ти го подам в ушото..Първоначално написано от BloodraiN_M
или като оня виц - орбиртален секс![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
СтАвА Че КаК Да Не СтаВа![]()
По принцип не е създадена с тази цел, но и тя влиза в употреба.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от n1ght_shadow
Kolkoto i da ne si gei prostata pak ima6 i kolkoto i da si hetero stimylaciata na prostata pak 6te ti e priatna.Kakto kazva edna moia priatelka "vsi4ko e ot glavata"..........При мъжете допълнителен източник на удоволствие е простатата, която се намира на десетина сантиметра навътре точно зад ректалната стена откъм предната част на тялото ........
...... Някои хора харесват проникването с пръст и леки въртеливи движения в аналния отвор, други предпочитат вкарването на дилдо (цилиндричен прибор за сексуална игра, най-често с формата на еректирал пенис) или вибратор в ректума. Много мъже, включително хетеросексуални, харесват тази форма на анална стимулация.....![]()
щом има къде да влезе, що да не става....![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Попринцип щом има къде да вкараш стаа,ма според мен не!
Аз съм против тва и не го практикувам ,а и нъма ко и да стани!
Се едно си некав парцал и ..........бе тъпо според мене,ако може и в носа ше го наврете на някой......![]()