- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Va6eto mnenie?
Zna4i eto kakvo stana: bqhme az i pr mi .. natiskahme se iii toi svyr6i vednyj..ne vyrhu men ..(az sym devstvena) no sled tova doide 2-ri rund kogato se be6e vyzbudil ii mislq 4e otdelq6e onazi te4nost ... iiii nz kak po nevnimanie se doprq do men iii az usetih vlagata..mn se izpla6ih i vednaga se izmih... tova be6e 3-iq den sled kato mi be6e svyr6ilo i sega vse o6te se pritesnqvam dali ima nqkakyv 6ans da e stanal GAF? Molq vi za kompetentno mnenie [-o<
gaf NE E stanal izbii si go ot kapacunata
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Amii 6tqhme da izpolzvame no tova ne be6e predvideno..nie ne sme imali namerenie da go pravim.. mn me e strah ot poslednicite....![]()
4ul te Gospod! Edvam 6te do4akam da vidq kakvo 6te stane iii se molq da se razmina .. pove4e nqma da go povtorq taka ili ina4e..
и ще си седиш детствена до края на живота ти.. аз викам монахиня да станеш...така ше ти е най-спокойно..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
омг ти си голяма тъпунгерка...
Първоначално написано от n1ght_shadow
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Все пак си девствена, как очакваш да си бременна..![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Не си бременна, отдъхни си спокойно.![]()
Глупости! Нищо ти няма, кво се вкарваш в някви филми, давай по-спокойно
![]()
Робинята на Quench
Няма от какво да се притесняваш това което викаш по главичката е нещо подобие на ваща мазга но процента да забременееш от него е 0.2% така че няма от какво да се плашиш и ку ши са ибете ибета са не само да дразниш момчето да го дървиш.