- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият ми полов акт :(
Здравейте!
Искам да ви задам няколко въпроса отностно пъривият ми полов акт. ХАхаХАХхА Вече го преживях и не беше толкова страшно. Обаче имам един проблем. Следкато гаджето ми ме отвори, нормално, ми потече кръв, Да обаче не спира да тече и това ме притеснява. Има ли някаква вероятно да ми е станало нещо. Иначе всичко беше нормално. Отвори ме в банята и го правихме 3 пъти по-душа. Много ми хареса, но тази кръв почва да ме притеснява много. А и след като ме отвори отпред се премести отзад ако това има някакво значение.
Благодаря ви !
Кървиш леко или силно ти тече кръв?
При мен кървеше 2 дена след това.
a pri men vaob6te ne karvq pri parviq mi pat tva normalno li e?
Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !
Нормално е и да има кървене, и да няма. Всеки организъм е различен и реагира различно. До 2-3 дни кървенето трябва да е спряло. Няма страшно, няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
нормално е ма,мен пък не ме и болеше,а пък не съм си ръгала разни неща,както неведнъж предположихаПървоначално написано от pidbolkata
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
i pri men taka ne te4e krav i ne me bole6e
Moga da iskam znaq kak da iskam.Imam vsi4ko koeto iskam i tebe moga da te imam no ve4e ne te iskam ! ! !