- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проверки в дискотека
Принципно брат/сестра не се водят за придружител. Родителят/ настойникът трябва да ги "опълномощи" (как става туй не ме питайте, понеже не знам... )
И, аве, как ви се случва да попадате на проверки...аз вярно че съм над 18, но никога през живота ми не са ми искали личната карта където и да съм ходила. Попадала съм на дискотеки с проверка на входа, усмихвала съм се на охраната и съм си минавала безпроблемно (а на ум се възмущавах как може да ме пускат като нямам 18 и се дразнех, че не си изпълняват задълженията...). Хъх...чудно.![]()
Първоначално написано от 1921
Пускали са ме, ходила съм понякога (по мой спомен на 13-14 се готвех за изпити и това ми беше приоритет...), но за щастие още тогава имах известно количество акъл и не съм се озовавала мъртво пияна в кенефа на някоя дискотека с някой полуидиот на 16 със свалени гащи... (за разлика от някои от младите дами, публикуващи теми "Помагайте! Май забременях от свирка!"). Можех сама да си поставям граници и да преценявам кои забавления са подходящи за възрастта ми и кои не
По мой наблюдения това качество е присъщо на твърде малък процент от 15 годишните госпожици - видни любителки на нощния живот и любовната игра - и за туй се налага като не могат да мислят самички, някой да мисли вместо тях.
![]()
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
15 - годшни "дрисли" видиш ли...
Ти да не си на 30 случайно?
"Дечица"... Ще кажеш си някоя баба на 100 години, клатеща неодобрително глава...
КОгато бях "детенце" на 15 , бях с водка и цигара в дискотеката. Нито защото съм порастнала, нито за да съм важна... Просто ми беше добре да го правя, прекарвах си чудесно и имам незабравими спомени от излизания по дискотеките с приятели...
Ти като си на 18-19, и киснеш с цигара и водка в дискотеката, не си нищо повече от така наречените "дрисли". Те са там, за да се забавляват, ти също. Не знам къде виждаш проблема...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
поздравлявам ве с
The Horrorist - One Night in New York City
това е свързано с точно 15 годишните пикли по дискотеките![]()
Първоначално написано от quench
Мерсим!
Ех, птички и пчеличкииии....
Мерси за поздрава. Яка пеничка.Първоначално написано от quench
п.с. Е,и?
Зле ли и е било на момичето... Хич даже.![]()
След като е отишла с него, е искала да я чука цяла нощ...
зависи как я е чукал....![]()
Това не се споменава...Първоначално написано от quench
Освен това ако смяташ, че послание от типа "Мили 15-годишни пикли, не ходете в дискотеки, защото там разни супер симпатични младежи раздават безплатно екс и после ви чукат по цяла нощ" звучи назидателно...![]()
Нараво си е като реклама за дискотека...
Много пъти са идвали проверки, но никой път не са ми поискали документи за проверка....то искат само на по дребните...ама тука от ч година някаде е нямало проверки в моя град в тая дискотека където ходя аз...не че ме бърка ако има..щото аз отдавна навърших 16...