.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Barbie
    Принципно брат/сестра не се водят за придружител. Родителят/ настойникът трябва да ги "опълномощи" (как става туй не ме питайте, понеже не знам... )
    И, аве, как ви се случва да попадате на проверки...аз вярно че съм над 18, но никога през живота ми не са ми искали личната карта където и да съм ходила. Попадала съм на дискотеки с проверка на входа, усмихвала съм се на охраната и съм си минавала безпроблемно (а на ум се възмущавах как може да ме пускат като нямам 18 и се дразнех, че не си изпълняват задълженията...). Хъх...чудно.

Цитирай Първоначално написано от 1921
    Аре бе кво сте се разхленчили за 14-15 годишните... бас ловя че ви дразнат, защото вие когато сте били на тези години не са ви пускали по такива веселии... 14-15 годишна, нито е по-ниска, нищо, кво толкова са запречили...взимат батковците, а?
    Пускали са ме, ходила съм понякога (по мой спомен на 13-14 се готвех за изпити и това ми беше приоритет...), но за щастие още тогава имах известно количество акъл и не съм се озовавала мъртво пияна в кенефа на някоя дискотека с някой полуидиот на 16 със свалени гащи... (за разлика от някои от младите дами, публикуващи теми "Помагайте! Май забременях от свирка!"). Можех сама да си поставям граници и да преценявам кои забавления са подходящи за възрастта ми и кои не По мой наблюдения това качество е присъщо на твърде малък процент от 15 годишните госпожици - видни любителки на нощния живот и любовната игра - и за туй се налага като не могат да мислят самички, някой да мисли вместо тях.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]логично е! подкрепям тези действия. все пак трябва да има ред в тая държава, както казва баща ми не може аз да ида на дискотека и след 12 да ми се мотаят в краката някакви 14-15 годишни дрисли, които ходят с по-къси поли от моите, държат в едната ръка цигара, а в другата някоя водка и какво?! мислят се за много интересни?! или може би за вече пораснали?! на такива дечица мястото им по онова време на денонощието е по леглата
    15 - годшни "дрисли" видиш ли... Ти да не си на 30 случайно?
    "Дечица"... Ще кажеш си някоя баба на 100 години, клатеща неодобрително глава...
    КОгато бях "детенце" на 15 , бях с водка и цигара в дискотеката. Нито защото съм порастнала, нито за да съм важна... Просто ми беше добре да го правя, прекарвах си чудесно и имам незабравими спомени от излизания по дискотеките с приятели...
    Ти като си на 18-19, и киснеш с цигара и водка в дискотеката, не си нищо повече от така наречените "дрисли". Те са там, за да се забавляват, ти също. Не знам къде виждаш проблема...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на quench
    поздравлявам ве с
    The Horrorist - One Night in New York City
    това е свързано с точно 15 годишните пикли по дискотеките
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от quench
    поздравлявам ве с
    Мерсим!

Ех, птички и пчеличкииии....

Град
    поздравлявам ве с
    Мерси за поздрава. Яка пеничка.

п.с. Е,и?
    Зле ли и е било на момичето... Хич даже.
    След като е отишла с него, е искала да я чука цяла нощ...

Мега фен Аватара на quench
    зависи как я е чукал....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    зависи как я е чукал....
    Това не се споменава...
    Освен това ако смяташ, че послание от типа "Мили 15-годишни пикли, не ходете в дискотеки, защото там разни супер симпатични младежи раздават безплатно екс и после ви чукат по цяла нощ" звучи назидателно...

Нараво си е като реклама за дискотека...

Много пъти са идвали проверки, но никой път не са ми поискали документи за проверка....то искат само на по дребните...ама тука от ч година някаде е нямало проверки в моя град в тая дискотека където ходя аз...не че ме бърка ако има..щото аз отдавна навърших 16...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си