- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проверки в дискотека
Сори че пиша като гост, но нешто не мога да си вляза в профила.Та ето и за какво искам да ви питам.Змачи вчера бях в една дискотека.По едно време дойдеха полицай с няква жена на проверка.Поискаха ми лична карта и аз им я дадох.Да уточня че нямам 18 години.И като им я дадох ми записаха името в един тефтер.Незнам защо ми го записаха като аз бях с брта и той ми беше придружител.И друг път са ми го записвали, но тогава съм бил сам.Та въпроса ми е така като ме записват няколко пъти ще ми направят ли нещо-ще ме глобят или и нещо подобно и що ме записват като имам придружител.
мерси предварително !!!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
В късна дискотека ли си била? Вероятно те записват като проверена, за да не станат някакви други обърквания. Не вярвам да те глобят, аз съм на 16 и веднъж ме провериха в дискотека и бях без документи- нищо не ми казаха...
Та вероятно за това, за да не те объркатс някой друг без документи...
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
axa. v kusna bqh.kum 2 4asa nqkude.
Брат ти на колко години е? Възможно е и да правят провярка на точно определени хора и затова да са записали името ти, ако брат ти не е достатъчно голям не може да се яввява като твой настойник и може да станат някакви усложнения...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
ти се радвай че само са ти записали иметоедна фр като беше на 17 беше на нощна дискотека и полицията минала на проверка и прибрала цялата компания в затвора и родителите им трябвало да ходят посред нощ да ги вземат
![]()
логично е! подкрепям тези действия. все пак трябва да има ред в тая държава, както казва баща миПървоначално написано от ^Adrenalinka^
не може аз да ида на дискотека и след 12 да ми се мотаят в краката някакви 14-15 годишни дрисли, които ходят с по-къси поли от моите, държат в едната ръка цигара, а в другата някоя водка
и какво?! мислят се за много интересни?! или може би за вече пораснали?!
на такива дечица мястото им по онова време на денонощието е по леглата
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
=D> =D> =D>Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
=D>![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Този тефтер, в който са те записали, не представлява нищо особено. За да си вземе заплатата, Ушев трябва да представи на шефа въпросното книжле с имената на проверените, за да покаже, че е "свършил" нещо.
мдам... това е за отчет..Първоначално написано от Psycho Realm
в затвора малко трудно..
иначе в районното ги карат..
мен 2 пъти са ме вадили от там преди 2-3години,и 2та пъти бащата на приятеля ми дойде да ни забере![]()
![]()
първия път,защото бяхме без документи(и под 18 ) + това бяхме на бар,а втория път,понеже счупих един нос на един купон в един приятел през една есенна вечер![]()
ееех,спомени,спомени...
нищо няма да ти направят с това тефтерче,най-много да глобят ваште,ама не мисля,че ще се стигне до такива ексцесии
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
еее брат ми е на 19.Не мисля че ще ги глобят,все пак аз съм с придрижител!!!!!!!!!!!!
споко, няма да те глобят на базата на запис в една мазна тетрадка... ако ще глобяват се издава акт, който се подписва от и брат ти в момента на проверката...Първоначално написано от Анонимко
записали са те, защото трябва да правят отчет на проверените лица и нищо повече, ако е трябвало да ви се наложи някаква санкция са щели да я наложат тогава (писане на акт, задържане и т.н.)
Щом е минало не го мислиш. Или ако мислиш като един мой съученик да си плащаш акт от сто лева, който е стигнал някак си до баща ти и ти тогава тепърва да видиш...защото някой си полицай някога те бил видял че караш мотор и знаел че нямаш книжка...
И мен честичко ме пишат, ама за щастие нищо не са искали след това
axa ok thank you of all
само да кажа,че за придружител се издава специална бележка - устни доказателства от типа на "аз съм с този батко/как" не вървят
полицията е длъжна да ви запише за изясняване на фактите,ако се случи някоя беля![]()
е кво бележки ще си носи-те са били с документи,а придружител е бил брат и.за по-голяма достоверност от съвпадение на имената и акт за раждане ли си носят?Първоначално написано от quench
![]()
не
дори да си с роднина,трябва да имаш съответния документ
ТУК СИ МНОГО ПРАВА!! =D> =D> =D>Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Да,и той се нарича лична карта.Брат и не и се води настойник,че да и трябва нотариално заверен документ.Трябва просто да докаже,че са от едно семейство и че придружителят е пълнолетен!Първоначално написано от quench
в закона не пише така,както и в Правилника на МВР![]()
Е е знам,ама го пише на 5те лева,които подаваш с личните картиПървоначално написано от quench
![]()
това, че са ти написали името няма никакво значение, от около половин година в някои от големите градове искат 16, за да влезеш в дискотеката, а и май и по закон е вече така, 16 са за да влезеш, 18 за да употребяваш алкохол, а тези под 16 ги водят в районното![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
както и трябва
Аре бе кво сте се разхленчили за 14-15 годишните... бас ловя че ви дразнат, защото вие когато сте били на тези години не са ви пускали по такива веселии... 14-15 годишна, нито е по-ниска, нищо, кво толкова са запречили...взимат батковците, а?![]()