.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

Проверки в дискотека

Сори че пиша като гост, но нешто не мога да си вляза в профила.Та ето и за какво искам да ви питам.Змачи вчера бях в една дискотека.По едно време дойдеха полицай с няква жена на проверка.Поискаха ми лична карта и аз им я дадох.Да уточня че нямам 18 години.И като им я дадох ми записаха името в един тефтер.Незнам защо ми го записаха като аз бях с брта и той ми беше придружител.И друг път са ми го записвали, но тогава съм бил сам.Та въпроса ми е така като ме записват няколко пъти ще ми направят ли нещо-ще ме глобят или и нещо подобно и що ме записват като имам придружител.
    мерси предварително !!!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

В късна дискотека ли си била? Вероятно те записват като проверена, за да не станат някакви други обърквания. Не вярвам да те глобят, аз съм на 16 и веднъж ме провериха в дискотека и бях без документи- нищо не ми казаха...
    Та вероятно за това, за да не те объркатс някой друг без документи...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Guest
    axa. v kusna bqh.kum 2 4asa nqkude.

Брат ти на колко години е? Възможно е и да правят провярка на точно определени хора и затова да са записали името ти, ако брат ти не е достатъчно голям не може да се яввява като твой настойник и може да станат някакви усложнения...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    ти се радвай че само са ти записали името една фр като беше на 17 беше на нощна дискотека и полицията минала на проверка и прибрала цялата компания в затвора и родителите им трябвало да ходят посред нощ да ги вземат

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    ти се радвай че само са ти записали името една фр като беше на 17 беше на нощна дискотека и полицията минала на проверка и прибрала цялата компания в затвора и родителите им трябвало да ходят посред нощ да ги вземат
    логично е! подкрепям тези действия. все пак трябва да има ред в тая държава, както казва баща ми не може аз да ида на дискотека и след 12 да ми се мотаят в краката някакви 14-15 годишни дрисли, които ходят с по-къси поли от моите, държат в едната ръка цигара, а в другата някоя водка и какво?! мислят се за много интересни?! или може би за вече пораснали?! на такива дечица мястото им по онова време на денонощието е по леглата
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]
    логично е! подкрепям тези действия. все пак трябва да има ред в тая държава, както казва баща ми не може аз да ида на дискотека и след 12 да ми се мотаят в краката някакви 14-15 годишни дрисли, които ходят с по-къси поли от моите, държат в едната ръка цигара, а в другата някоя водка и какво?! мислят се за много интересни?! или може би за вече пораснали?! на такива дечица мястото им по онова време на денонощието е по леглата
    =D> =D> =D>

Голям фен
    _F]

=D>
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Този тефтер, в който са те записали, не представлява нищо особено. За да си вземе заплатата, Ушев трябва да представи на шефа въпросното книжле с имената на проверените, за да покаже, че е "свършил" нещо.

експлойтед...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Този тефтер, в който са те записали, не представлява нищо особено. За да си вземе заплатата, Ушев трябва да представи на шефа въпросното книжле с имената на проверените, за да покаже, че е "свършил" нещо.
    мдам... това е за отчет..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    в затвора малко трудно..
    иначе в районното ги карат..
    мен 2 пъти са ме вадили от там преди 2-3години,и 2та пъти бащата на приятеля ми дойде да ни забере
    първия път,защото бяхме без документи(и под 18 ) + това бяхме на бар,а втория път,понеже счупих един нос на един купон в един приятел през една есенна вечер
    ееех,спомени,спомени...
    нищо няма да ти направят с това тефтерче,най-много да глобят ваште,ама не мисля,че ще се стигне до такива ексцесии
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    еее брат ми е на 19.Не мисля че ще ги глобят,все пак аз съм с придрижител!!!!!!!!!!!!

експлойтед...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еее брат ми е на 19.Не мисля че ще ги глобят,все пак аз съм с придрижител!!!!!!!!!!!!
    споко, няма да те глобят на базата на запис в една мазна тетрадка... ако ще глобяват се издава акт, който се подписва от и брат ти в момента на проверката...

записали са те, защото трябва да правят отчет на проверените лица и нищо повече, ако е трябвало да ви се наложи някаква санкция са щели да я наложат тогава (писане на акт, задържане и т.н.)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Щом е минало не го мислиш. Или ако мислиш като един мой съученик да си плащаш акт от сто лева, който е стигнал някак си до баща ти и ти тогава тепърва да видиш...защото някой си полицай някога те бил видял че караш мотор и знаел че нямаш книжка...
    И мен честичко ме пишат, ама за щастие нищо не са искали след това

Guest
    axa ok thank you of all

Мега фен Аватара на quench
    само да кажа,че за придружител се издава специална бележка - устни доказателства от типа на "аз съм с този батко/как" не вървят
    полицията е длъжна да ви запише за изясняване на фактите,ако се случи някоя беля
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от quench
    само да кажа,че за придружител се издава специална бележка - устни доказателства от типа на "аз съм с този батко/как" не вървят
    полицията е длъжна да ви запише за изясняване на фактите,ако се случи някоя беля
    е кво бележки ще си носи-те са били с документи,а придружител е бил брат и.за по-голяма достоверност от съвпадение на имената и акт за раждане ли си носят?

не
    дори да си с роднина,трябва да имаш съответния документ

_F]
    ТУК СИ МНОГО ПРАВА!! =D> =D> =D>
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    вввдотайемапигдотком
    не
    дори да си с роднина,трябва да имаш съответния документ
    Да,и той се нарича лична карта.Брат и не и се води настойник,че да и трябва нотариално заверен документ.Трябва просто да докаже,че са от едно семейство и че придружителят е пълнолетен!

в закона не пише така,както и в Правилника на МВР

Град
    вввдотайемапигдотком
    в закона не пише така,както и в Правилника на МВР
    Е е знам,ама го пише на 5те лева,които подаваш с личните карти

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    това, че са ти написали името няма никакво значение, от около половин година в някои от големите градове искат 16, за да влезеш в дискотеката, а и май и по закон е вече така, 16 са за да влезеш, 18 за да употребяваш алкохол, а тези под 16 ги водят в районното
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

както и трябва

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    Аре бе кво сте се разхленчили за 14-15 годишните... бас ловя че ви дразнат, защото вие когато сте били на тези години не са ви пускали по такива веселии... 14-15 годишна, нито е по-ниска, нищо, кво толкова са запречили...взимат батковците, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си