оо каква грешка?! оооо...
как така не си се обърнал/а към егологаджията - Велик жътвар на женскато лековерие, Превелик Прибирач на паричките на Нищите / понеже само веднъж се беше пробвал и с "хората с възможности" но пук те не му разбраха "науката" и му направиха търкала![]()
та в резюме: ако за 6.50лв ще се обезмирисваш - хич не си в таргета на еголога, за тая работа трябват като база поне 300лв, + по 20/за пипване по главичката ако си хубава/ три пъти седмично поне + сметките за телефонче - понеже гуруто комуникира с простосмъртните патки-платци сал по високи технологии, дето дорде се върти брояча - великия прозорливец, върти очи, клати бузи, харчи време и отсъжда - ще да се обезпотиш когато.......................дадеш още някой лев да ТЕ пипна по главата..или...другаде..........
после....
бе погледайте му лайфа и ако има мераклии - да отворят нова ТЕМА, не да лъжат ДЕЦАТА! а в хипотетичната тема бих могъл да предоставя фактология пред която Хичкок че ви се стори като "черената шапцица"...
Взимай Одор Екс!!! И аз го ползвам супер е. Не се чуди ами го взимай!! Има много добър ефект.Първоначално написано от moya
ЛЪЖА след ЛЪЖА.Първоначално написано от batkodoki
Един ден всички ще застанем пред лицето на Бога.
malka_sladuranka shte go vezma v nai skoro vreme i kato go izpozvam shte pisha dali mi e pomognalo!celyvki
Ne vsichko e pari!
всички СМЕ пред лицето на Бога.Първоначално написано от deem(unregistered)
само шарлатаните отлагат това свиждане с Твореца за неопределено бъдеще, понеже са слуги на Сатаната и се боят от Светлината Господня, Която е Живот!
ОФ ТОПИК
Нещо все извърташ нещата. Според теб Димитър Захариев помага ли на хората или не- аз казвам,че помага. Извинявай, дори и да зачеркнем всичко останало, как е възможно за теб да се роди дете от стерилна двойка?С чия сила става това?Какви са тъмните образувания в неутрализаторите от кабинет Егология? Най-фрапиращият случай е жена на 48 години с 28 годишен стерилитет, която с няколко посещения и ползване на неутрализатор забременя( след измиването на пъпа и се появи тъмно петно).
Хайде вложи малко мисъл и се разбери със себе си кое какво е .
dnes hodih v aptekata i si go vezh v edna plastmasova tubi4ka e sas sinq kapa4ka.oba4e me pritesnqva tva 4e ot zad pi6e 4e se izpolzva za krakata.dali ima opredelni odoreksi za kraka,podmi6nici i t.n ili se izpolzva za vsqkakav vid izpotqvane?molqvi pi6ete za da go izpolzvam v nai skoro vreme.
Ne vsichko e pari!
О.К. взели сте го, ползвали сте го известно време това Odorex. Обаче няма ли някакви странични въздействия, забелязали ли сте нещо такова?
Нека тези, които са го употребявали да споделят, дали пък няма да се влошат нещата, щото и аз имам същия проблем и малко да разпитам...
Действа ли при всички?
dnes hodih v aptekata i si go vezh v edna plastmasova tubi4ka e sas sinq kapa4ka.oba4e me pritesnqva tva 4e ot zad pi6e 4e se izpolzva za krakata.dali ima opredelni odoreksi za kraka,podmi6nici i t.n ili se izpolzva za vsqkakav vid izpotqvane?molqvi pi6ete za da go izpolzvam v nai skoro vreme
ima si otdelni odoreksi za kraka i za podmi6nici
И аз си го взех миналата седмица и започнах да го използвам както пише в опътването.Колкото и малко време да е минало ефекта е на лице,вчера например беше страшна жега тук и бях с доста неподходящо яке..вадички буквално се стичаха по гърбът ми,но под мишниците и аз и блузката ми бяхме сухичкистрашно съм довола и ви благодаря
![]()
za vsichki s problema s poteneto da si napravqt izsledvane na shtitovidnata jleza da vidite che vseki koito se poti kato krava ima problem s shtitovidnata jleza i osven tova e ot jenski pol poveche nqma da komentriam vijte rezultatite
и аз имам същия проблем помагаите
az se pritesnqvah 4e samo az imam takav problem izpotqvam se kogato mi e studeno i kogato sed ai si gledam naprimer TV zatova i nosq 4erno bluzi v celiqt mi garderob imam edn akafqva i edna sivamn e gadno nqkoi nqma li da mi kaje kakvo da napravq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам никакав ефект от ODOREX кажете друго ефикасно лекарство или рол он !!!
Това е пълна глупост. Онзи, (не си спомням как се казваше, пък и няма смисъл) който ги говори е лъжец и единствената му цел е да прибере парите на наивни хора.Първоначално написано от deem(unregistered)
здравейте,аз съм момче и имам същия проблем,ходих на лекар и ми каза че това се дължало че постоянно съм бил нервен,КАЗАХА ЧЕ НЯМА ЛЕК и просто едвам се разплаках ,просто е нещо много гадно ;( съчувствам искрено на всички които страдат от това ;( ;(