Цитирай Първоначално написано от batkodoki
първото и важно нещо, което следва да ИСКАТЕ от ОПЛ в тези случай е да ви консултира с ендокринолог който да ви пусне изследвания на хормоните на щитовидната жлеза и един на хипофизата - T4, T3, TSH. касата ги поема, т.е за вас са безплатни. поколението родено по време и малко след Чернобилската авария дава изключително честа симптоматика в ранна възраст сврзана с хиперфункция на щит жлеза, която често за мн дълго време клинично се изявява само с повишена потливост и моменти на психическа напрегнатост и/или безпокойство.

всичко написано в старите учебници /от преди Чернобил/ касаещо ендокринологичните проблеми при щитовидната жлеза - днес е безнадеждно остаряло и невярно. руската и американската школи вече го отчитат и ревизират представите си. у нас това ще се случи след години....
И аз имам същия проблем.
83-ти набор съм.Ходила съм на лекар и ми казаха,че съм имала чувствителна нервна система.По принцип майка ми и тя има такъв проблем,но при нея не е така силно потенето,докато при мен даже и сега ми се потят ръцете и стъпалата.Явно при мен е повече генетично.Предписаха ми някакви хапчета,ама никаква файда.А и по принцип щитовидната ми не бачка правилно и от там още проблеми.
Има едни спрейчета.ОДОРЕКС се казват,има за стъпала,длани и мишници.Все се каня да си ги купя,ама забравям.Като ги пробвам ще пиша за резултата.