zdraveite slu4aino popadnax na tozi forym zaintrigyva me za6toto az sam sas sa6tite problemi obilno izpotjvane pod mi6nitsite izrazjva6to ce v ogromni mokri petna po4ti vinagi bez mirima no vlagata e e yjasna ne nosj nikakvi pamy4ni materii ili svetli tsvetve kakto sami se dose6tate kypyvam si drexi spored tova dali 6te se izpotj o666te pove4eee ot kolko se izpotjvam koeto nikak ne e malko.Ot tam ljtoto prez 5min si mij krakaTA ot potta kojto te4e po tjx probvax kakvo li ne kypix si osem 4ifta 4exli razli4ni sprei protiv izpotjvane 2m go polzvax s njkakvi nadejdi no bezrezyltatno ZA ratsete {dlanite}si nosj neprekasnato karpi4ki i po sa6tij na4in bar6a izbiva6tite kakpki pot slu4valo mi se e da se sti4at ot ratsete mi vsjka6 izlizam ot moreto yjassssssssss i az kakvo li ne probvax zimata izpotjvaneto e kakto pri vsi4ki ostanali trese me ot styd a ogromnite leketa na litse Posetix li4nij mi lekar po povod profilakti4en pregled m/y dr popitax i za problemat si i mi kazaxa 4e se dalji na NERVNA PO4VA no cpored men problema moje da bade OT 6TITOVIDNATA jleza kakto i ot mogo dr faktori no vse o6te ne sam si napraVILA i tezi izsledvanij az sa6to znam za odreks duo no o6te ne sam go probvala vaznamerjvam da si go kupj prepora4i mi go prijtelkata mi na kojto maIKA i e aptekarka