- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво правите след секс :D
Ами то може би целта е да си омазана цялатаПървоначално написано от `Death`Whore`
А за мен не е гадно, пък и 10-тина минути се гушкаме преди това и после минаваме през банята и продължаваме с гушкането
![]()
и аз такаПървоначално написано от KisskilleRcHe
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
е с повече чувство де ебаси!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
поне повечко букви можеш да напишеш..или пишеш само с
едната ръка..верно проблем..ама все пак за една буква пак е добре..
оооооо
ссссс
ееее
гггг
ааааа
тт
ееее
ччч
ууууу
кк
ааааааааааааааааааам
не е ли по-възбуждащо?!
на тебе май ти е избила с1чмата...!?
Има едно поликлиника на 4ти километар... бегай да се прегледаш... тебе д1ската ти хлопа много лошо....
ооооо сетих се бе баси... ти си загорел.. нема кой да ти пусне.. то се вижда по това което пишеш... няма да дадеш някои полезен с1вет шото незнаеш... шото си т1по к*пеле без грам опит... некой компют1рен гейм1р който по цял ден седи пред компа...
Извинявай не трябва да ти се подигравам...ТРЯБВА ДА ТЕ С1ЖАЛЯВАМ!!
ХА ХАААА
как позна копелееее...
а тоя манга извратеняк-сексмашина от аватара ти
ако го фана ше го скъсам ей! много неща не знаеш ти за мене!
а Извинявай ти изобщо тоя от аватара ми знаеш ли от к1де е или просто така на изуст си говориш..!?
а да не говорим за аватари..като ти глеам т'воя... с тая бурна косица.. ми приличаш точно на някои так1м.. малко 6 без 10 к1дето е.. ама...
НО ПАК ИЗВИНЯВАЙ...ЗНАМ ЧЕ НЕ СИ ДОБРЕ...С1ЖАЛЯВАМ ТЕ И ТИ ВЛИЗАМ В ПОЛОЖЕНИЕТО..НЕ Е ЛЕСНО ДА ЖИВЕЕШ БЕЗ ЖЕНА ДО ТЕБЕ С1ДЕЙКИ ПО ТОВА КОЕТО ПИШЕШ...АВАТАРА ТИ(а п1к ако това на аватара си ти.. с1мнявам се че просто някоя ше те погледне)А АКО ТОВА СИ ТИ...НАЙ-ДОБРИЯ МИ с1ВЕТ ЗА ТЕБЕ Е... ФАЩАШ 1 НОЖ И СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ ВЕРИКАЛНО!!
какво,какво...
я чакай,пич.
трябва ли да знам кой е тоя компютърен посран лайнар на аватара ти.
а тоя дето е на моя хахахах 6 без 10 вика лелеее..хахаха.
плюс това съм момиче.плюс тва хахаха абе,не ми се говори с такива
дето не знаят кой е тоя от аватара ми. = )
няма значение.не си достатъчно умен дори за да се гавря с теб.
живей щастлив и си бъди НОРМАЛЕН.
Съгласен на 100% \Първоначално написано от PaRkInSoN
/
Хее обикновено искам пакЛежим си в легълцето,аз съм се увила около него,прегърнала съм го и му се натискам,той не издържа и ме почва пак
Хех а после ставам и го викам с мене в банята
Оле,май няма отърване от мене
![]()
ние ходим с моя 2 години и половина и никога не сме спали заедно. дори и не сме задрямвали заедно!!!!!!!!Първоначално написано от Цеци Пенев
Първо пия вода-това е най-първото нещо за мен. после са целувките и прегръдките. Ако сме у тях и душче. хапваме, гледаме ТВ. най-често у тях си лежим просто и си говорим. Ако сме в кола-той релаксира малко като ляга на коленете ми и се връщаве обратно към дома!
лигавиме се, гушкаме се, боричкаме се .. абе детски историийки ахаха)
Преди и след секс по един горещ душ.![]()
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."
Ami obiknovenno sled sex ako ima vazmojnost vinagi se izmivam.I ve4e zavisi primerno ako pravim vecher kasno vinagi sled tova zaspivam , a ako e prez denia otivame da piinem neshto i da hapnem.Obshto vzeto tova![]()
Ми гушкаме се, целуваме се, лигавим се и понякгоа повтарямеа след това може и филм да гледаме или да отиден някъде - както дойде
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Ми...заставам на челна стойка...
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
MIi
haha ako e sutrin moje da go povtorim ili da s eizlejavame dulgo v legloto i posle da gledame ne6to.. ako e obed /sledobed si lqgame toi si po4iva izvestno vreme, a az moje da sgotvq ne6to i posle hapvameeako e ve4er... po princip kato spq v tqh se pribirame na lek gradus i mi se spi i go pravim 1 put i dokato spim v nqkoq prozunica pak go pravim
![]()
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
mi......po4ti vinagi zapalvame po cigara gu6nati i mi e mn hubavo![]()
apak posle zavisi ot situaciqta......
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
1-во цигарка,после под душа и след т'ва се гушкаме или спим![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.