- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- шшш бати купона.
Според мен не е трябвало да му дигаш скандали,а просто да го погледнеш пренебрежително и да го подминеш сякаш ти е непознат.Но,станалото станало.Няма връщане на зад.Как да го забравиш?Че то не си заслужава дори да си помисляш за него.Излизай по-често,уговаряй си срещи с момчета, и избягвай всякакви контакти с него,не ходи там,където ходи той и ще видиш колко е хубав живота![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Само заради това си заслужаваПървоначално написано от bungle
![]()
Ами чак да го псувам не, но бих се изсмяла, така ще им стане неудобно, а и онази ще се почувства евтина курва.Първоначално написано от BloodraiN_M
![]()
Така ще му покажа, че не ме ебе с коя кравтлна курва ходи и ще му е още по-гадно.![]()
Различни хора де.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
абе мацко ти си го направила на гъз този бе!!! браво!!! поне смотаната му глава не стриши ли с ти1 3 4аши...а да му еба мамицата мръсна копеле нещастно...ей такива най ги мразя...да си гледа работата мацко не е за теб я си хвани некой як пи4 който знаеш 4е няма да ти изневерява....
и така зан4и педала му мазенн...
ааа нема да се разбереме така...
дано с оная да по4нат да си говорят на японски и да не могат да се разбират...
споко мацко ще си намериш некой пи4 заеби го тоя...той заслужава едни хубави ритници от една бясна тинейджърка
![]()
Трябвало е да присъствам. Винаги съм си мечтал за такъв екшън. Не че не съм виждал как мацка пребива гаджето си с тупалки ма твойто е било по-емоционално![]()
Ееее тоя нямал срам.. ама, Черинка, ти си луда работа явно и аз бих избухнала. Кво като му показва, че е наранена - Ами каква да е в тая ситуация!!! Голям тапир се е оказал тоя пич..ама има ги сякви.. Поне си му разказала играта! А колко време сте ходили,. ?
Бай дъ уей, аз май те знам.. ако си от Ботев Пд![]()