.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

Нормални ли е да имаш гадже от твоя клас .. ?

Добре ли е да имаш гадже от твоя клас и ако не е добре , защо ?

Супер фен
    Kvo pyk da mu e nenormalnoto?Samo deto moje kato skysate da stane dosta slojna situaciq ... inache nishto losho nqma.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми сега ще говоря от моя гледна точка и от личен опит по-точно.
    От една страна е готино ,че доста време прекарваш с него ,но...
    1во от това доста време може и да ти омръзне.
    2ро той е на всякъде около теб и те не можеш да си позволяваш да правиш каквото и да е било ,което няма да му се хареса /т.е. няма да можеш да флиртуваш с момчета ,а вярвай ми ако ходите на него и прост разговор ще му се струва флирт/
    3то може да има още момичета от класа ,които го харесват ,а това ще развали отношенията Ви.
    Малко е спечено ,защото всеки ти се бърка При мен беше така и при много други мои приятел/ки!

lchno sp[ored men e gadno kakto spomena {SeXy_BaBy} po gore po cql den ste zaedno nqmash svobodata da p[ravish kakvoto si iskash a ne dai si boje da e revniv e togava e strashno i napravo ne ti zavijda a da ne dovori i ako e ne sdurjani i izbohliv . no tova ne e vsichko ako jiveete bili edin do drug sled ochilishte q ti v tqh q toi v vas i si omruzvate nqma za kakvo da si govorite vech e i edva li ne ste si samo gadjeta za ...

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Всяка връзка си има и плюсове и минуси такаче няма нищо лошо да пробваш и една такава връзка!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Стига с тва нормално ли е, не е ли нормално, в трета поредна тема го гледам вече Различни хора - различни възгледи, за един може да е нормално, на друг може да му се струва глупаво.. мнения колкото щеш. Гледай себе си и мисли за това, което искаш ти, а не как ще изглежда отстрани
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    нямам си на представа...
    амииии...ся едни от класа ходиха заедно...бая време беше...и вмомента СТРАШНО много се мразят...помисли си

Не се чуди дали е правилно, или не. Не чуждото мнение е това, което прави връзката. Ако искаш да си с него, няма лошо. Всяка връзка има добри и лоши страни, така че няма нищо ненормално да си гадже със съученик.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Не съм имала такава връзка и не мога да знам как е.Но все пак не мисля, че трябва да питаш дали е редно.Просто или го правиш, или не.Важни са чувствата и момичето, а не това какво ще каже например класа ви или после как ще сте.Ако всичко е супер, и дори след да се разделите вие ще си останете приятели.Наблюдавам моя клас, в който имаше такъв случай и сега момичето и момчето са си приятели.

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Еми сега ще говоря от моя гледна точка и от личен опит по-точно.
    От една страна е готино ,че доста време прекарваш с него ,но...
    1во от това доста време може и да ти омръзне.
    2ро той е на всякъде около теб и те не можеш да си позволяваш да правиш каквото и да е било ,което няма да му се хареса /т.е. няма да можеш да флиртуваш с момчета ,а вярвай ми ако ходите на него и прост разговор ще му се струва флирт/
    3то може да има още момичета от класа ,които го харесват ,а това ще развали отношенията Ви.
    Малко е спечено ,защото всеки ти се бърка При мен беше така и при много други мои приятел/ки!
    napalno sam saglasna s napisanoto po-gore.a i osven tova kato skasate(koeto 6te stane vse nqkoga) 6te se polu4i super tapo kazvam ti go ot li4en opit
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Аз пък не съм съгласна няма никво значение дали сте от един клас!Аз поне не съм имала проблеми с тва!

Град
    The Hell
    нормално е но е по добре да не е от твоят клас- от същото училище добре, но и от същият клас вече е прекалено
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Била съм така за кратко време, не ми харесва определено.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Не ги слушай какво ти говорят
    Густо си е
    Жената е на една ръка разстояние
    Пък ако искаш малко да се оттървеш от нея просто си тръгваш от час
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Град
    Там, където е сърцето...
    По-важното са чувствата. Само че от моя гледна точка има и добри и лоши страни в това да ходиш с някой от твоя клас: добре е че ще сте повече време заедно, но пък от друга страна това че сте постоянно заедно може да си омръзнете. Пък и ако скъсате няма да ви е мн приятно да се виждате всеки ден!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на maybelline
    От личен опит - НЕДЕЙ!
    Чудесно е да си имаш гадже,с което да се виждаш всеки ден и да седите заедно например.Какво ще стане обаче като скъсате(а повярвай - рано или късно,особено ако сте на 14-15,ще скъсате)?Аз ходих една година с бившето си гадже и се обичахме(поне аз така мислех),но преди два месеца скъсахме.Оттогава той започна редовно да ме лъже и да се държи гадно.Аз гледах да се държа толерантно,но накрая и аз не издържах.Преди няколко дни си разменихме sms-и от рода на "Не съществуваш за мен","Ходи се прееби" и т.н.,блокирах го от Скайп и изобщо всичко приключи с това,че сега сме си абсолютно никакви.Той е на 16,а и аз скоро ще ги навърша.А бяхме истински приятели в началото
    Затова просто и ясно - не тръгвай с човек от класа освен ако не сте последна година заедно.

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Всъщност сме за първа год заедно ... еми добре ще го имам в предвид мерси за мненията...

с момчето,което съм сега бяхме от един клас и сме вече почти година заедно....поне за мен това си е нормално да ходиш с някой от твоя клас
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен Аватара на sasha_90
    i da i ne
    DA za6toto 6te ste po dalgo vreme zaedno i 6te si ima6 blizak 4ovek v klasa
    NE za6toto kogato vsi4ko svar6i 6te vi e mn kofti

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Стига с тва нормално ли е, не е ли нормално, в трета поредна тема го гледам вече Различни хора - различни възгледи, за един може да е нормално, на друг може да му се струва глупаво.. мнения колкото щеш. Гледай себе си и мисли за това, което искаш ти, а не как ще изглежда отстрани
    =D>

Град
    in the sky next to 7th cloud
    abe nqma lo6o da ima6 gadje ot tvoq klas stiga da ne si omr1znete ama ako go poglednem ot tazi strana pone 6te d1rjij gadjeto si pod oko
    Лудите движат света.

Голям фен
    Какво е ненормалното.Аз съм твърдо за - ДА!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Какво е ненормалното.Аз съм твърдо за - ДА!
    i az

mimincety
    Guest
    miii vijte sq dqca, edno vreme kogato bqx mlada hodih s edin sau4enik.v u4ili6te ne se darjahme kato gadjeta daje po4ti ne si govorehme, samo qkata se zqpahme :P po4ti nikoi ot sau4enicite ni neznaeha, bqxme zaedno ne prez u4ebno vreme i taka ni be6e mn qko.Iii sq s nego sme si best fr taka 4e losho nqma dica obichaiti sa

пове4ето хора казват 4е не е добре защото после като скъсаш...е кофти аз ли4но имах и имам гадже от класа...с бифшото си останахме перфектни приятели...даже най добри като мом4е моми4е....така 4е спокс не е толкова страшно и аз имам гадже от класа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си