- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Photography от мен
Здравейте на познати и не познати юзеритази темичка ще си я поддържам с лични произведения, като за начало:
Enjoy..![]()
mnogo sa hubavi.bravo! =D>
bravo.Mnogo sa gotini
evala. strahotno makro. kakuv ti e aparata?
И аз искам да знам какъв ти е фотоапарата.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ЕхаааааааааааБРАВО
![]()
Bravo mnogo hubavi impresii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> \
/
Невероятни са браво
Токова са хубави,че си мисля.че са на професионасист.
Ако са твой-браво и наистина с какъв фотоапарат снимаш и с коя програма ги обработваш?
Много са красиви...
Влез в сайта на National Geographic и потърси конкурса за фотографии-естествено ще трябва да подготвиш някоя по-различна тема...![]()
мойто лично проучвани прави следната статистика от гледна точка на снимчиците, благодаря на всички Ви за милите думи.
Та за статистиката мимакро снимките правят по-голямо впечатление, а точно това апаратче го поддържа от своя клас са рядкост, тъй като това е най-ниският клас може би. Поддържа супер макро функшън което Ви позволява да снимате и фокосирате обекта от 2см. разстояние на повечето апарат от този клас и не само, по същият начин притежават тази функция и отново се нарича "макро" режим на снимане, но разстоянието вече е малко по-голямо от 5см и може би малко повечко от цифрата 5. Апаратчето ми е Olympus FE-110 - Olympus lens диапазон: 6.2-17.4mm 1:3.0-5.0, 2,8optical zoom ( повечето са с 3 зуум, явно изключение )
5 mega pixel ( за уточнение 5 милиона пиксела - пикселът е точка която изгражда изображението най-просто казано. )
Има светкавица която в пълен мрак, доста добре снима, ICO-то е от: 50-360, това е чувствителността на камерата, на светлина. Дигиталният зуум е 4x или 5x не съм сигурен на 100%.
Софт-а е Фотошоп като основно лично аз ползвам услугата на контастта. Ако има нещо допълнително, питайте, ако мога ще Ви отготоворя. Благодаря отново, скоро ще има ъпдейт
.
Поздрави.
Извинявам се, но не се бях логналПървоначално написано от Анонимко
![]()
Пич снимките са доста добри наистина![]()
Малко недоумявам само как от това олимпусче излизат такива снимки. Играл съм си със същото и просто никъде не намерих в него такива възможности, какват се разкриват от снимките. Снимките са сравними с фотография от EOS моделите на Canon и аналогийте от Nikon.
Явно си доста добър с фотошопаОпределено имаш талант.
Драсни си скайпа на ЛС
![]()
За какви парички мога да си взема същия фотоапарат ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И на мен![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Чукови фотографии!!!Много са добри..в моменти като този ме е яд че си нямам и аз един дигитален фотоапарат ..имам голям мерак да се занимавам с фотография..за съжаление едно от малкото места където може да се учи фотография като висше е НБУ..а там е скъпичко!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
много са хубави повечетодай още,да се нагледаме на красоти
Много са красиви...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
супер са брао =D>
strahotni sa
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Цветята са страхотни, както и оградата.
Малии страшни са :P
Невероятни!