- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще и хареса?
Така вижте какво съм намислил:Момичето което така да се каже харесвам...има скоро рожден ден и мисля да и подаря цветя (рози) толкова броики на колкото става годинии искам да стане изненадващо за нея например сутрин когато тръгва за училище отваря вратата и хоп доставка от букет от рози (тя учи 11 клас е ) или в самото училище или точно как предложете вие дали ще и хареса....
:P Rozite sa mnogo hubavi cvetq i 100% 6te i haresat mi razgledai za lubovni poslaniq ima mnogo saitove :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
определено ще и хареса независимо дали си пада по теб![]()
а за вариянта да и ги дадеш на училище се замисли щото ако е някоя срамежлива може да и стане неловконз най-добре и ги дай лично
![]()
eii i moite gadjeta da bqha takiva![]()
Ако бях на нейно място щеше да ми е супер яко да ми ги дадеш в даскало и всички да видят и да пукнат от яд или и те да се накефят![]()
Da naistina mislq 4e nee udobno v u4ili6te a nqkade kadeto ste samo dvamata :P
![]()
mmmmm az mislq 4e 6te e po dobre vav 4asa nqkoi da i gi dostavi i togava si4ki da puknat ot qd 4e si ima takova gotino gadje![]()
Ама те не са гаджета! Препоръчвам ти ако ще правиш нещо, да не е публично, защото ако И подариш голям букет рози публично, от нея ще се очаква да ти се нахвърли, а може и да не го иска.
a da be verno
След като не сте гаджета дай и ги лично защото в у-ще е много вероятно да ги изхвърли.Една моя приятелка така беше направила като и подариха цветя през часа в у-ще![]()
Оо аз бих се зарадвала, няма значение от кого са, просто жестът е мн хубавАко някой ми направи подобно нещо ще съм супер щастлива :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
дано да става на 17 ... а не на 18 ..... защото нали знаеш, че четен брой цветя не се подаряват ....
Иначе идеята ти е супер....на мен много би ми харесало![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
значи искам да е в училище за да тя да вии аз колко държа на нея и че искам чрез това да покажа колко много я обичам като разберат повече хора......също имам и още една идея която малко мисля че не е много точна но да кажа все пак д авияд какво ще кажете към розите да има картичка на която да пише нещо от сорта Слушаи радио еди коеси...(например романтика....) в еди колко си часа и там да я поздравя за рождения ден още веднъж с любимата и песен...това мисля че не е много добра идея какво мислите?
Първоначално написано от slan4evo_momi4e
да знам че четен не се поднасят а тя става точно на 18,но съм намислил да купа 18 червени(нали става на 1и една друг цвят роза бяла или каквато има знам че освен бяла и цервена другите цветове трудно се намират
Ами ако тя не те харесва? Ще бъде прекалено.
Най-вероятно ще и хареса като ги знам повечето момичета.......макар че аз не мога да ги понасъм тея лигавщини и розите също .Тва е супер тъпо поне според мен!
да наистина ако не те харесва ще е супер тъпооо. според мен преди да и правиш толкова показен подарък трябва да сте се сближили и поне да си сигурен, че няма да ти се подиграе. не разчитай да ти падне в краката заради някви си рози, пък още повече ако не е романтична най-много да ти се изсмееПървоначално написано от `Death`Whore`
emi...az li4no nai-mnogo bix se izkefila,ako mi gi podarqt v u4uli6te i to v 4as...6te e super qkoama,ako ne te xaresva naistina 6te se polu4i mn kofti...
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
мен би ми харесало много
spored men nee dobre v tqx po dobre e nqkade kadteo 6te go vidqt i drygi xora kakto v 4as atq 6te s epo4yvstva acki gorda i zna4ima 6te moje taka da vidqt i dyrgite 4e nqkoi e obi4a i posle 6te spe4lei6 vsi4kite i rpiqtelki ot klasa na tvqo strana zatva 4e davai s cvetqtqt v daskalo taka v ka6ti 6te se trogni no nqma da e tolkova kakto v daskalo garanciq men na sveti valentin mi donesa me4e i rozi i mi stana acki gotino za6toto i vsik4i drygi vidqxa neznam xorata mse takiva
Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq
хахаха 18 цвята ли ще и подариш мой?Давай, давай успех
![]()
![]()
tova e mn milo,po dobre i gi dai li4no
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ooo razbira se 4e 6te i haresat rozite...e pone az bih gi haresala![]()
Щом е цвете със сигурност ще и хареса. Но гледай да са нечетен брой, че да не я пращаш на погребения.![]()
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."