- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите как разбраха ?
Не знаят, аз по принцип с тях нищо не споделям.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Е аз на мама си й казвам ((;
I love you...
Ами брат ми им каза, после ме съсипаха от базици.
Emi puirvo si mislqt 4e mi e samo priqtel i sled tva ako me pitat im kazvam i te se izkazvat za nego po ...a ina4e za sega6noto az im kazah i te mnogy go haresaha
![]()
Ми то е нормално ти да си се хвалиш или някой друг
Но специално мен баща ми ме спуква от майтапи![]()
![]()
![]()
че ме е видял да
![]()
![]()
![]()
![]()
сс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а аз много се![]()
![]()
![]()
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
Miiii az im kazah, poneje taq ve4er trqbva6e da izlizame s enego i kogato me popitajha s koi izliza6 az im kazahNo az mn se gordeeeh nego, taka 4e ne be6e problem
E ba6ta mi pone 3 puti ni e vijdal da se celuvame i posle mi e nqkvo supeeeeeeer neudobnuuuuuuu
![]()
Абе как да прикача снимка към коментара![]()
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
Майка ми ме попита и й казах.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
на майка ми казвам всичко, а баща ми разбира между другото![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Еми като тръгна да ходя някъде,по принцип пита майка ми къде отивам за да знае,и когато съмс гадже и казвам "Да се видя с едно момче" и така...тя си прави изводите.
аз живея с баща си и гаждето му..и нищо не крия ама нищо..имам ли гадже казвам им...щом се целунах за 1 пат казах им кога къде и с кого...ако имам нещо да ги питам за каквото и да било...ще ми отговорят веднага...те ми имат доверие...и аз не крия нищо от тяхдокато като бях при майка ми...нищо не и казвах просто и нямах доверие...ако знаеше какво правя досега да ме е спукала от бой
![]()
Edna ve4er me izprati do vhoda mi i qvno nqkoi ot na6te me e vidqla![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
xaxaxa ami kat seki den kat me pitat s koi izlizam i az im kazvam 4e izlizam s edna priatelki se se6tat 6tot ne sa tolko tupi...
Ба6та ми пита, ама само така. А майка ми сама си разбира, но се прави, 4е ни6то не знае! Така си е най-добре! \/
майка ми видя смучката,а баща ми май още нз![]()
Feel my pain
Ако стане нещо по-сериозно казвам на наще.Иначе те профилактично си ме питат,а и не може да казваш,че постоянно излизаш с некфи приятелки![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
От тъпата ми доволна усмивка и реящ се поглед...![]()
Първоначално написано от bawdy talk
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Mi zapo4nah da izlizam s nego parvona4alo samo kato priateli i te kat me pitai s koi az si kazvam....taka ob6to vzeto
ami zna4i pi6e6 [img]linka[/img]Първоначално написано от krooki
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!