.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Наще не разбират .. с тях нз защо немога да говоря... срам ме е

Град
    In The Heart of Darkness
    Не обичам точно с тях да говора и да споделям точно за тези теми... не ми е много комфортно и едва ли някога ще искам да говора с тях за тези неща!
    Само двама души могат да знаят дали си имам гадже или не- това са сестра ми и най-добрата ми приятелка!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ми като ме попитат им казвам. Пък и то какво лошо има да знаят? Нищо лошо няма
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

И аз казвам на майчето всичко Ама случвало се е и на тати да казвам.Не ме е срам от тях всичко си им казвам и мн се гордея с тях!

Dobre de ne moga li da si ka4a i snimka ot kompa bez da e s link
    poneje 6e mi mr1zne da gi ka4vam v impulseto za da moga da gi ka4a v profila

Цитирай Първоначално написано от krooki
    Много си ми смешен. =D>

По темата: Ами аз им казах.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

I ko mi e sme6noto 4e ne razbrax ????

emi na an6te az im kazax i to o6te predi da tragna s sega6noto si gadje :P

Голям фен Аватара на thirteen
    Ами запознавала съм ги само с сегашното ми гадже... и си разбраха от мен, аз си го заведох у нас и така
    А иначе за минали гаджета са чували я от брат ми, я от комшии ... Света е малък и се засичат хората ..

хахаха онзи ден разбраха.. т.е онзи ден им казах, а преди това 100 % процента са знаели.. щото постоянно гаджето ми подаряваше подаръци и наще ги виждаха, но не питаха от кой са, всякаш знаеха...
    и значи онзи ден трябваше да се прибера на време, но закъснях.. прибрах се към 1... тъй като закъсахме с колата.. и така наложи се да им кажа защо съм закъсняла и с кой съм била...

Guest
    az im kazvam si4ko i nqma nikfi pr...o6te perdi da si xvana nqkoe gadje kazvam 4e sum se zapoznala s nego v 4ata 4e iame sre6ta i t.n 6toto po4ti si4kite mi gadjeta sa ot 4ata..

Супер фен
    Az vinagi sym im kazvala,kogato imam gadje.Pone na maika mi de.Da e spokoina i da znae kyde sym i s kogo.To kakvo da kriq ...
    Обичам те <3 !!!

Ми последния път като прайхме тройка и майка ми ни видя,обаче вика продължавайте си и така....

Град
    Malko putevo

Re: Вашите как разбраха ?

pri men stana mn nepriqtno..... nqkakyv zapo4na da zvyni vky6ti i da razpravq de sym hodila i t.n.............posle se naloji da kaja na maika mi za priqtelq mi, za da e po-spokoina................... malko kofti be6e
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Какво общо има с темата ?!

По темата: попринцип аз им казвам за да не изпадам после в някакви неловки ситуации
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

ООО АЗ СПОДЕЛЯМ СИ4КО С МАИКА МИ И Я ИМАМ ЗА ЕДНА ОТ НАИ ДОБРИТЕ МИ ФР СУПЕР МН СЕ КЕФЯ 4Е КОГАТО ТЯ РАЗБРА САМАТА ТЯ РЕАГИРА СУПЕР ЯКО КАЗА МИ ДА ГО ПОКАНЯ НЯКОИ ДЕН В НАСА И НАЛИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ НО ТЪИ КАТО МОЯТ ПРИЯТЕЛ Е МАЛКО ПРИТЕСНИТ6ЕЛЕН НЕ СТАНА ТАКА КАКТО ИСКАХ АМА МАЛКО ПО КЪСНО СЕ ЗАПОЗНА С НА6ТЕ НА ЕДИН КУПОН

Мега фен
    Смешното ти е:
    1. Дори не четеш заглавието на темата.
    2. Пускаш снимки във форум и скайп ника си с надеждата да ти обърне внимание някое същество от женски пол /най-вероятно/.

ami sled 2riq den kazah na mama i tq posle na tate
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Sofiq
    Ami ba6tami mn ne me pita za takiva ne6ta,no maikami e mn lubopitna i me pita,a az vinagi i kazvam. :P

Аз с майка ми си говоря за такиа неща. Казвам си и без ник'в проблем. А пък и понякога си каня гаджетата у дома. То и за тва най-много се карам с майка ми, ш'тот понякога ме критикува за избора, ма кфо па пф, нали си е моя избор. Ако падам, да знам, че поне съм се опитал, а не че някой ме е бутнал

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Смешното ти е:
    2. Пускаш снимки във форум и скайп ника си с надеждата да ти обърне внимание някое същество от женски пол /най-вероятно/.
    Taka:
    1. az ako imam nujda da mi ob1rne vnimanie s16testvo ot jenski pol nqma da s1m v teen problem a v nqkoe zavedenie
    2. vnimanie mi e ob1rnato ot koito trqbva
    3.pusnax snimkataprosto 6toto iskax da probvam dali 6te stane kakto mi kazaxa
    taka 4e dr p1t ne se pravi na oboroten/oborotna

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Смешното ти е:
    Taka:
    1. az ako imam nujda da mi ob1rne vnimanie s16testvo ot jenski pol nqma da s1m v teen problem a v nqkoe zavedenie
    2. vnimanie mi e ob1rnato ot koito trqbva
    3.pusnax snimkataprosto 6toto iskax da probvam dali 6te stane kakto mi kazaxa
    taka 4e dr p1t ne se pravi na oboroten/oborotna
    Офф: Пък ти другия път си слагай снимките в темите за снимки и недй пробва какво ще стане!
    Every moment is another chance...

Супер фен
    Ами ако сметна за добре казвам,ако не..си мълча и това е :P
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си