.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Те незнаят..не им и пука
    I chose the blackest robe
    Shadow, darkness before the light
    I threw away the false life
    artificial and worthless
    I kept only the deep mysteries of Satan

Град
    РЮАР

Re: Вашите как разбраха ?

Ми тя.. имаше имен ден.. и аз купих голям букет от червени рози.. и преди да й го занеса ест се прибрах до нас.. защото беше много рано ... щях да подраня.. тате естествено веднага ме изб1зика : " И с тоя букет ако не намажеш нещо !.. " и аз : " Е естествено че ше намажа.. " и от там се почна с в1просите... на колко е години... от к1де е... не е ли тв1рде голяма за тебе.. и т.н

Град
    Пловдив
    баща ми рабра по мн интересен начин..прибирам са в къщи с едно плюшено сърце и баща ми стои и ма гледа,аз му обясних от кое е разбира се а майка ми научи преди 2 дена на рождения си ден от вуйна ми

Голям фен
    Град
    София
    Баща ми не чатка, обаче майка ми винаги ме усеща, защото съм по-весела от обикновено.

oTPoBHa**
    Guest
    ами разбират.. по късното прибиране и размазаното червило

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa**
    Хаха определено и при мене го е имало тоя момент. Червило размазано по лицето или по горната дреха. Майка ми винаги разбира, дори и да не и казвам, бащата не му пука за такиа неща.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa**
    Хаха определено и при мене го е имало тоя момент. Червило размазано по лицето или по горната дреха. Майка ми винаги разбира, дори и да не и казвам, бащата не му пука за такиа неща.

Да добавя : Мириша на нея.. нейния аромат..

Казах йм.
    Все пак той е от Варна и изведнъж да бия пътища до там.. и т.н., а когато дойде в Девня да се чудим къде да идем, защото не може да дойде в нас зареди нашите. Налижи се да йм кажа

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Ще си експириментирам когато си искам

еми понеже казах на майка ми 4е съм с приятели и някой се обадил и я питал каде съм и тя после ме попита и аз си признах 6тото ина4е мн трябва6е да мажа хах ина4е после ги запознах божее по конфузна ситуация съм нямала хах седях и се смеех не знаех какво да кажа което е необи4айно странно за мен

za sega6nata mi priqtelka ne pomna kak razbraha, mai im bqh kazal posle q dovedoh na rojdeniq den na sestra mi, posle po4nahme da idvame v nas i taka ta si4i znaqt, tehnite su6to znaqt za mene, bez ba6ta i samo 4e, bil sum na nakolko kupona u tqh a i sa ni vijdali na ulicata, pred tqh, v parka i t.n.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Казвам им след 1,2 седмици ходене,за да не е просто флирт и да си помислят ,че само ги сменям
    I am a violet butterfly !

xixi....mi razbirat si..se pak me poznavat mnogo dobre \/ \/
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Guest
    Споделих с тях...

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Ми оште в началото на годината бях споменал, че сам си харесал 1 момиче и после като почнах да получавам мн SMS-и и да говоря мн по телефона майка ми се осети.Пак бащата нз дори дали знае
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

Guest
    ami kak.. ba6ta mi edva li se int i sig ne znae... a maika m...emi tq me poznava tolkova dobre 4e samo po pogleda mi poznava!!

С майка ми споделям много и и казвам,а баща ми постоянно ме базика или майка ми му казва.

Просто казах на мама че си имам приятл ... след като тръсна едно ЛЕКО разпитче трябваше да пийм кафе заедно ... ама тва отмина :P

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Като ме питат и аз им казвам
    i az taka

Ами майка ми разбра от една моя приятелка доста странна ситуация се получи, и ест. започна да ме разпитва и бла бла.Пък баща ми май от мама разбра и често ме бъзика аххаь Даже ни е виждал пред блока да се натискаме/много конфузно ми стана нз що / Та от доста време ходя с приятеля ми, даже ги запознах с мама и като им кажа, че съм с него не ми правят проблем, че съм се прибрала късно и пр.

Aми тя майка разбира с кого ще ходя още прди да съм тръгнала с него.Просто приковава повтарящите се имена след въпроса "С кого ще излизаш?". Винаги знае с кого ще си пасна и с кого-не.Забавно е понякога.
    Иначе познава, че нещо е станало по по-доброто настроение.
    А пък баща ми...ами той обикновено ни заварва да се целуваме накъде ...Какво да се каже-малък град...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Ем че кфо лошо има родителите да знаят че детето им води пълноценен сексуален живот...

Е има една група родители който все още държат на старите традиции, ама са на изчезване...

Само веднъж съм им казвал и до ден днешен не ми се е налагало да го казвам отново...
    Надявам се да е така завинаги
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си