- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашите как разбраха ?
Те незнаят..не им и пука
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Ми тя.. имаше имен ден.. и аз купих голям букет от червени рози.. и преди да й го занеса ест се прибрах до нас.. защото беше много рано ... щях да подраня.. тате естествено веднага ме изб1зика : " И с тоя букет ако не намажеш нещо !.. " и аз : " Е естествено че ше намажа.. " и от там се почна с в1просите... на колко е години... от к1де е... не е ли тв1рде голяма за тебе.. и т.н![]()
баща ми рабра по мн интересен начин..прибирам са в къщи с едно плюшено сърце и баща ми стои и ма гледа,аз му обясних от кое е разбира сеа майка ми научи преди 2 дена на рождения си ден от вуйна ми
![]()
![]()
Баща ми не чатка, обаче майка ми винаги ме усеща, защото съм по-весела от обикновено.
ами разбират.. по късното прибиране и размазаното червило![]()
Хаха определено и при мене го е имало тоя момент. Червило размазано по лицето или по горната дреха. Майка ми винаги разбира, дори и да не и казвам, бащата не му пука за такиа неща.Първоначално написано от oTPoBHa**
![]()
Първоначално написано от BAYO
Да добавя : Мириша на нея.. нейния аромат..![]()
Казах йм.
Все пак той е от Варна и изведнъж да бия пътища до там.. и т.н., а когато дойде в Девня да се чудим къде да идем, защото не може да дойде в нас зареди нашите. Налижи се да йм кажа![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ще си експириментирам когато си искам![]()
![]()
![]()
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
za sega6nata mi priqtelka ne pomna kak razbraha, mai im bqh kazal posle q dovedoh na rojdeniq den na sestra mi, posle po4nahme da idvame v nas i taka ta si4i znaqt, tehnite su6to znaqt za mene, bez ba6ta i samo 4e, bil sum na nakolko kupona u tqh a i sa ni vijdali na ulicata, pred tqh, v parka i t.n.
Казвам им след 1,2 седмици ходене,за да не е просто флирт и да си помислят ,че само ги сменям
I am a violet butterfly !
xixi....mi razbirat si..se pak me poznavat mnogo dobre \/ \
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Споделих с тях...![]()
Ми оште в началото на годината бях споменал, че сам си харесал 1 момиче и после като почнах да получавам мн SMS-и и да говоря мн по телефона майка ми се осети.Пак бащата нз дори дали знае![]()
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
ami kak.. ba6ta mi edva li se int i sig ne znae... a maika m...emi tq me poznava tolkova dobre 4e samo po pogleda mi poznava!!![]()
С майка ми споделям много и и казвам,а баща ми постоянно ме базика или майка ми му казва.
i az takaПървоначално написано от bawdy talk
![]()
![]()
Ами майка ми разбра от една моя приятелка![]()
![]()
доста странна ситуация се получи, и ест. започна да ме разпитва и бла бла.Пък баща ми май от мама разбра и често ме бъзика аххаь Даже ни е виждал пред блока да се натискаме/много конфузно ми стана нз що
![]()
/ Та от доста време ходя с приятеля ми, даже ги запознах с мама и като им кажа, че съм с него не ми правят проблем, че съм се прибрала късно и пр.
Aми тя майка разбира с кого ще ходя още прди да съм тръгнала с него.Просто приковава повтарящите се имена след въпроса "С кого ще излизаш?". Винаги знае с кого ще си пасна и с кого-не.Забавно е понякога.
Иначе познава, че нещо е станало по по-доброто настроение.
А пък баща ми...ами той обикновено ни заварва да се целуваме накъде...Какво да се каже-малък град...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ем че кфо лошо има родителите да знаят че детето им води пълноценен сексуален живот...
Е има една група родители който все още държат на старите традиции, ама са на изчезване...
Само веднъж съм им казвал и до ден днешен не ми се е налагало да го казвам отново...
Надявам се да е така завинаги![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?