.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    FAT
    Guest

Moderated: Напишете ми някакви начини за отслабване

koito iska neka mi napi6e nqkakvi na4ini za OTSLABVANE 4uvstvam se debela a i sym molq vi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Току що отговорих на такава тема,но и на теб ще ти кажа.Ф И Т Н Е С

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Koito iska

Цитирай Първоначално написано от FAT
    koito iska neka mi napi6e nqkakvi na4ini za OTSLABVANE 4uvstvam se debela a i sym molq vi
    велосипед.

XnozouN
    Guest
    Безвъглехидратна диета!

Фен
    Град
    София
    Оххххх айде пак такава тема!!! Хора вие не четете ли? Ми друг начин освен спорт и ограничаане в папканетоНЕМА!! Никфи хапчета не помагат

Айде направо ще копирам от мнението си в друга тема, че не ми се пише отново.

1. Спортувай много. Тренировка по ТАЕБО сваля 700+ калории.
    2. Чай с лимон и секс, купони с много танци (при секс и танци се горят много калории) :P
    3. Ами когато стане въпрос за диети винаги предлагам една и вече няколко пъти съм писала за нея в този раздел - сурови фъстъци накиснати в оцет (бас хващам че все още никой не го е пробвал - явно няма желаещи да умрат от натравяне, макар че за каузата мисля че си заслужава - отслабва се с 6кг за месец без да се спазват диети или да се спортува интензивно)
    4. Това за храненето след 7-8 ... не е вярно - може да се яде. Аз съм патологичен случай - постоянно съм гладна и мога дори в 3 през ноща да стана да ям. Не ми влияе на фигурата.
    5 Междудругото може и да приемаш въглехидрати, само че гледай храните с въглехидрати да сдъвкваш възможно най-дълго (в устата от ензимите в слюнката се извършва най-интензивно разграждане на въглехидрати).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си