.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    KATQaaaaa
    Guest

Moderated: Имам огромно шкембе. Как да го махна?

hora imam ogromno 6kembe.........kak da go mahna molq vi kajete........za koremnite presi znam no te ne topqt mazninite molq vi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Ти за фитнес чувала ли си?Почни да ходиш,но сериозно.Аз за по-малко от месец свалих 3 кг.

бягане

Guest
    koremni presi!!!!!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Предлагам да отидеш на фитнес и фитнес инструктора ще ти каже най-точно...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    koremni presi!!!!!
    да..с това най-вече ,може и с тичане ..но си спазвай режима,не яж сладко и хляб(то първо се лепи по дупето,после корема и вече в краката..)
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от XePouH`
    бягане
    mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Guest
    pravilno FITNES DOBAR FITNES INSTRYKTOR S PODXODJ6TATA ZA TEB PROGRAMA MNOGO DOBRA SAMODISTSIPLINA I NAI VE4E SPAZVANE NA NJKAKA DIETA OGRANI4AVANE V NAI KALORI4NITE PRODYKTI I JELJZNA VOLJ TARPENIEEE AKO NJMA6 VAZMOJNOST ZA FITNES PROBVAi s koremni presi i dori s podobni oprajnenia za stjgane myskylatyrata na korema postarai se da otkrie6 nai efikasnoto vceki organizam e individyalen njkoi svaljt kilogrami po lesno ot dr yspex ne se sravnjvai s rezyltatite na dr napravi svoj sobstvena fitnes dieta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си