- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Goooolqm GAF!!! Mnenie?
Taka zna4i az sam 7-mi klas i taq godina 6te kandidatstvam-uspeha mi e perfecten no eto 4e i dnes doide moq red da se izdanq.Pravijm neska kontrolna po matematika az q napraih za 10 min i mi be6e tapo i vidqh 4e moqto fr (s koqto sedim zaedno na 4in) ne6to se zatrudnqva i re6ih da i
pomogna. I po4nah da re6avam neinite primer4eta na moita 4ernova. Oba4e daskalkata se pribliji do nas i vidq 4e imam re6en edin ot neinite primeri i nali me pita za6to e takai az vikam "Emi gospojo obarkah se i poglednah v neiniq list". tq ni razdale4i listite i do kraq na 4asa ostana do nas sled koeto kato bi zvaneca vednaga mi drapna kontrolnoto zaedno s 4ernovata ,na koqto bqh re6ila o6te ot zada4ite na sau4eni4kata mi. Ta se 4udq sega kak 6te procediRA-dvoika li 6te mi pi6e a moje bi edenica?Ili pak nqma da se povliqe ot napisanoto?Ako mi pi6e dvoika 6te mi razvali diplomata. A ina4e az po matematika po princip sam si dobre ne se otvarqm na gospojata,hodq po sipove,nagore-nadolu.... Znam
4e nqma qsnovidci sred vas i vse pak mi e interesno spored vas kakvo 6te napravi . 10x predvaritelno za otgovorite
Тя има хидяла и пестин контролни да проверява , пък с твойта чернова шсе занимава мислиш. Тя щом е дала контролна едвали е дала само на твоя клас. Даскалите кат дават. дават на сичките си класове. Което значи много контролни за проверяване(което също не е лесно). Ще ти провери контролната, няма кво да ти зяпа в черовата.
А тая твойта френдка дето си и решавала задачите кви оценки има попринцип? Щото ако е тройкаджийка и изведнъж има 6 как ще го обясните тва?
Да си внимавала! Аз така щях да пребия една колежка, която ми врещеше да И подсказвам на един изпит, а преподавателите гледаха към нас.
az pusnah temata
Kakto i da e tq pogledna 4ernovata mi vednaga sled kato mi vze kontrolnata a fr-katA mi ima 5-tici po princip i tq e prepisala samo edin-dva
primera ot tezi koito az i re6ih
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Няма значение колко е преписала, важното е, че е ясно, че си имала за цел да И подскажеш.
E,dobre i spored teb kolko 6te mi pi6e sq?
Явно не е от милостивите, следователно двойка.
I az tai si mislq vaprosa e dali 6te go otnesa samo az ili i sau4eni4kata mi
В първия ти пост не пролича да ти дреме за нея...
Emi ne e proli4alo 6toto daskalkata na neq ne i kaza ni6to ama tva ne zna4i 4e ne mi dreme daje naprotiv po dobre tq da ima hubava ocenka 6toto az po princip imam po visok uspeh po matematika