.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    миленита
    Guest

Толкова ли е важно 1вия път да го направиш с човек,който

...обичаш? Ами ако не ти се чака? Аз съм на 17 и до сега не съм се влюбвала,какво да направя! Не съм имала и много гаджета,но с тях само сме се натискали и целували(до свирки и секс-не). Но аз усещам,че имам физиологическата нужда да го направя и постоянно мисля за това. Толкова зле ли ще ми се отрази,ако го направя с човек,към когото не изпитвам нищо?! АМи ако не се влюбя скоро? Аз съм на 17 и съм човек,имам нужда от секс,това значи ли,че ще чакам ли,чакам идеалния и ще си седя девствена...а това може да продължи векове?! Прави ми се секс,но това някак си ме спира. Вече се чудя не са ли това глупави предрасъдъци?!

ами прави го...никой не те спира!!То ако беше така както казваш ти..трябва да има много повече девствени хора от колкото има сега !

Не е нужно да обичаш човека с който ще си за първи път,даже в някой отношения е по-добре.Така че действай!

Град
    РЮАР
    Ми при повечето момичета... искат п1рвия п1т да им е идеален.. всичко е да перфектно... изпипано до макс..ако го направиш с любимия човек той ще б1де внимателен...предпазлив и т.н...
    Ако го напраиш с някой...е така за една вечер... може да си се разбие психиката..и да си напраиш лош извод за секс-а...шото той няма да е толко внимателен с теб отколкото ако го напраиш както казах с любимия човек..

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Еми не е задължително но е препоръчително

Re: Толкова ли е важно 1вия път да го направиш с човек,който

Цитирай Първоначално написано от миленита
    ...обичаш? Ами ако не ти се чака? Аз съм на 17 и до сега не съм се влюбвала,какво да направя! Не съм имала и много гаджета,но с тях само сме се натискали и целували(до свирки и секс-не). Но аз усещам,че имам физиологическата нужда да го направя и постоянно мисля за това. Толкова зле ли ще ми се отрази,ако го направя с човек,към когото не изпитвам нищо?! АМи ако не се влюбя скоро? Аз съм на 17 и съм човек,имам нужда от секс,това значи ли,че ще чакам ли,чакам идеалния и ще си седя девствена...а това може да продължи векове?! Прави ми се секс,но това някак си ме спира. Вече се чудя не са ли това глупави предрасъдъци?!
    Ами никой не е казал,че задължително трябва да го направиш с човека,когото обичаш.Щом мислиш,че си готова го направи.Ти си преценяваш. :P

Град
    In The Heart of Darkness
    Да толкова е важно.
    Ако си човек ако имаш чувства и ако поне малко искаш да имам моменти които да помниш след години в тоя живот... съжалявам ако не всеки мисли като мен- перфекционистка съм.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    РЮАР
    маце... на едно мнение сме..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми еби се, кой те спира ?

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    маце... на едно мнение сме..

С мен ли или... нещо не разбрах?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Guest
    Не е задължително но е хубаво да имаш вяра в човека с когото го правиш поради няколко причини. Хубаво е и да го уведомиш че си девствена преди да го направите.

Вяра защото секса е нещо емоционално и ако е той е някъв изрод ще се държи с теб като с парцал. Трябва и да си сигурна че не е голяма опасноста да си лепнеш няква болест от него, и презервативите не са 100% сигурни.

Кажи му защото ако те мушне много силно и рязко и те отвори от раз може да имаш физиологични проблеми, не само късането на девствената ципа. Може да те нарани много и да имаш кървене през следващите няколко дни, така че му кажи да е внимателен.

Късмет!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    С мен ли или... нещо не разбрах? [/b]
    ми с тебе.. аз в по-горния пост написах с1щото но по различен начин..

Мега фен Аватара на koalka
    Не е казано, че трябва да го правиш с човек, който обичаш и не е задължително.Въпрос на личен избор.Аз съм искала да го направя с човек, който обичам и съм го направила.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не, не е задължително.
    Това си е твой личен избор, с кого ще го направиш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За мен беше важно, защото до себе си имах човек, към когото изпитвах обич. Но ти щом нямаш, сама трябва да си прецениш дали да чакаш .. все пак малко хора се влюбват на по 17 години ..
    сама реши .. както искаш, така давай, няма кой да те съди.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

Re: Толкова ли е важно 1вия път да го направиш с човек,който

Цитирай Първоначално написано от миленита
    Ми по принцип най-хубавия вариант ес човек, когото обичаш.
    А вече при липсата на такъв и щом не издържаш не е проблем и снякой друг-просто използвайте предпазни средства.
    няма любов

Мега фен
    Направи го, но нека поне да е с някой, който те уважава.

Мега фен Аватара на quench
    изобщо няма значение,освен ако не си го самовнушиш
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Направи го, но нека поне да е с някой, който те уважава.

Еми по принцип за едно момиче е важно 1-вия и да е човек момче(мъж) който я обича и той да я обича в смисал да се обичат и двамата да са заедно а че ти не си са влюбвала и си на 17 дефствена никой не ти е виновен сама си си виновна просто едно 90% от момичетата искат 1-вия им пат да е с човек на който даржат наистина много и който обичат много.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз на 17 си задавах този въпрос. по това време обичах 1 момче и ходех с него, но не знам защо усещах, че не е взаимно и че страстта надделява над обичта от моя страна. И не точно страст- той ми беше фикс идея много време и най-накрая можех д съм с него. Не го направих и аз не знам защо. Усещах, че той не ме обича и дори не ме уважава(оказах се права де). След това имах същата възможност с човек, който обичах до полуда и пак не го направих по същата причина и не съжалявам. Искам да кажа, че преди сегашния ми приятел съм обичала силно 2-ма и съм била с тях, но не съм правила секс нищо, че бях на 17-18. Трябва да усетиш, че това е човекът. не е задължително да го обичаш, но е много хубаво да е с любимото същество. А относно моя приятел-още след първата среща исках да е той. не защото бях лудо влюбена или го обичах-просто усещах, че ще е той. Е той стана, но след доста време. сексът е хубаво нещо, но ако наистина имш чувства не е просто 1 гимнастика, а е себеотдаване и слеване с 1 човек, който за теб е смисълът на съществуването ти. ти си реши, но ти препоръчвам да го направиш с човек, с който ще си сигурна че няма да те разочарова(не в сексуален а в емоционален план).

ти си решаваш какво ще правиш,все пак това си е твоя живот и единствено ти си отговорна за деиствията си....така че като ти се прави секс прави никой не може да ти каже кое е най-добре за тебе
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз на 17 си задавах този въпрос. по това време обичах 1 момче и ходех с него, но не знам защо усещах, че не е взаимно и че страстта надделява над обичта от моя страна. И не точно страст- той ми беше фикс идея много време и най-накрая можех д съм с него. Не го направих и аз не знам защо. Усещах, че той не ме обича и дори не ме уважава(оказах се права де). След това имах същата възможност с човек, който обичах до полуда и пак не го направих по същата причина и не съжалявам. Искам да кажа, че преди сегашния ми приятел съм обичала силно 2-ма и съм била с тях, но не съм правила секс нищо, че бях на 17-18. Трябва да усетиш, че това е човекът. не е задължително да го обичаш, но е много хубаво да е с любимото същество. А относно моя приятел-още след първата среща исках да е той. не защото бях лудо влюбена или го обичах-просто усещах, че ще е той. Е той стана, но след доста време. сексът е хубаво нещо, но ако наистина имш чувства не е просто 1 гимнастика, а е себеотдаване и слеване с 1 човек, който за теб е смисълът на съществуването ти. ти си реши, но ти препоръчвам да го направиш с човек, с който ще си сигурна че няма да те разочарова(не в сексуален а в емоционален план).
    interesno mi e kakvo si obqsnqvala na dvamata pi4ove predi towa kato sa iskali da pravite sex naistina ot jiteiska gledna to4ka mi e interesno, da za da znam kakwo si mislqt jenite

Град
    София
    vij sega na mene parviqt mi pat beshe s edno momche ,koeto adski mnogo obichah....sled kato pravihme seks toi me zarqza sled 2 dni,taka che ot moq gledna tochka ne e tolkova vajno s koi si,vajno e toi da e svesten,smisal che mnogo boli sled takova neshto da te zarejat,po-dobre da ne izpitvash nishto kam nego,no da znaesh,che sled tova kato go vidish i nqma da ti se iska da umresh....

hah
    Guest

.

еми какво да ти кажа, аз чаках за такова момиче, специално, любов и т.н. и станах на 20... ако можеш, чакай, ако много ти се иска - обади се, ще си помогнем взаимно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си