- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Толкова ли е важно 1вия път да го направиш с човек,който
...обичаш? Ами ако не ти се чака? Аз съм на 17 и до сега не съм се влюбвала,какво да направя! Не съм имала и много гаджета,но с тях само сме се натискали и целували(до свирки и секс-не). Но аз усещам,че имам физиологическата нужда да го направя и постоянно мисля за това. Толкова зле ли ще ми се отрази,ако го направя с човек,към когото не изпитвам нищо?! АМи ако не се влюбя скоро? Аз съм на 17 и съм човек,имам нужда от секс,това значи ли,че ще чакам ли,чакам идеалния и ще си седя девствена...а това може да продължи векове?! Прави ми се секс,но това някак си ме спира. Вече се чудя не са ли това глупави предрасъдъци?!
Не е нужно да обичаш човека с който ще си за първи път,даже в някой отношения е по-добре.Така че действай!
Ми при повечето момичета... искат п1рвия п1т да им е идеален.. всичко е да перфектно... изпипано до макс..ако го направиш с любимия човек той ще б1де внимателен...предпазлив и т.н...
Ако го напраиш с някой...е така за една вечер... може да си се разбие психиката..и да си напраиш лош извод за секс-а...шото той няма да е толко внимателен с теб отколкото ако го напраиш както казах с любимия човек..
Еми не е задължително но е препоръчително![]()
Ами никой не е казал,че задължително трябва да го направиш с човека,когото обичаш.Щом мислиш,че си готова го направи.Ти си преценяваш. :PПървоначално написано от миленита
ми еби се, кой те спира ?![]()
Не е задължително но е хубаво да имаш вяра в човека с когото го правиш поради няколко причини. Хубаво е и да го уведомиш че си девствена преди да го направите.
Вяра защото секса е нещо емоционално и ако е той е някъв изрод ще се държи с теб като с парцал. Трябва и да си сигурна че не е голяма опасноста да си лепнеш няква болест от него, и презервативите не са 100% сигурни.
Кажи му защото ако те мушне много силно и рязко и те отвори от раз може да имаш физиологични проблеми, не само късането на девствената ципа. Може да те нарани много и да имаш кървене през следващите няколко дни, така че му кажи да е внимателен.
Късмет!
ми с тебе.. аз в по-горния пост написах с1щото но по различен начин..Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
![]()
Не е казано, че трябва да го правиш с човек, който обичаш и не е задължително.Въпрос на личен избор.Аз съм искала да го направя с човек, който обичам и съм го направила.
Не, не е задължително.
Това си е твой личен избор, с кого ще го направиш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми по принцип най-хубавия вариант ес човек, когото обичаш.Първоначално написано от миленита
А вече при липсата на такъв и щом не издържаш не е проблем и снякой друг-просто използвайте предпазни средства.
няма любов
Направи го, но нека поне да е с някой, който те уважава.
изобщо няма значение,освен ако не си го самовнушиш
Първоначално написано от `Death`Whore`
Еми по принцип за едно момиче е важно 1-вия и да е човек момче(мъж) който я обича и той да я обича в смисал да се обичат и двамата да са заедно а че ти не си са влюбвала и си на 17 дефствена никой не ти е виновен сама си си виновна просто едно 90% от момичетата искат 1-вия им пат да е с човек на който даржат наистина много и който обичат много.
И аз на 17 си задавах този въпрос. по това време обичах 1 момче и ходех с него, но не знам защо усещах, че не е взаимно и че страстта надделява над обичта от моя страна. И не точно страст- той ми беше фикс идея много време и най-накрая можех д съм с него. Не го направих и аз не знам защо. Усещах, че той не ме обича и дори не ме уважава(оказах се права де). След това имах същата възможност с човек, който обичах до полуда и пак не го направих по същата причина и не съжалявам. Искам да кажа, че преди сегашния ми приятел съм обичала силно 2-ма и съм била с тях, но не съм правила секс нищо, че бях на 17-18. Трябва да усетиш, че това е човекът. не е задължително да го обичаш, но е много хубаво да е с любимото същество. А относно моя приятел-още след първата среща исках да е той. не защото бях лудо влюбена или го обичах-просто усещах, че ще е той. Е той стана, но след доста време. сексът е хубаво нещо, но ако наистина имш чувства не е просто 1 гимнастика, а е себеотдаване и слеване с 1 човек, който за теб е смисълът на съществуването ти. ти си реши, но ти препоръчвам да го направиш с човек, с който ще си сигурна че няма да те разочарова(не в сексуален а в емоционален план).
ти си решаваш какво ще правиш,все пак това си е твоя живот и единствено ти си отговорна за деиствията си....така че като ти се прави секс прави никой не може да ти каже кое е най-добре за тебе
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
interesno mi e kakvo si obqsnqvala na dvamata pi4ove predi towa kato sa iskali da pravite sexПървоначално написано от krem4et0
naistina ot jiteiska gledna to4ka mi e interesno, da za da znam kakwo si mislqt jenite
![]()
vij sega na mene parviqt mi pat beshe s edno momche ,koeto adski mnogo obichah....sled kato pravihme seks toi me zarqza sled 2 dni,taka che ot moq gledna tochka ne e tolkova vajno s koi si,vajno e toi da e svesten,smisal che mnogo boli sled takova neshto da te zarejat,po-dobre da ne izpitvash nishto kam nego,no da znaesh,che sled tova kato go vidish i nqma da ti se iska da umresh....![]()
еми какво да ти кажа, аз чаках за такова момиче, специално, любов и т.н. и станах на 20... ако можеш, чакай, ако много ти се иска - обади се, ще си помогнем взаимно![]()