- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- viarno li eeeeee ;[
zna4i imam edin mnogo vajen vaproz kam vas
vqrno li e 4e 3-4 dni predi da da ti doide i 3-4 dni sled kato ti svar6i mese4niq cikal moje da pravi6 sex i mom4eto da svar6i v tebe i opastnosta ot zabremenqvane e malka..
za6toto priqtelqt mi taka napravi 2-3 pati i mi e kazval 4e nqmalo opastnost no pak drugi poznati m kazvat 4e togava ima nai golqma opastnost :{{{{{{{{{{{
zatova se obra6tam kam vas pls otgovorete mi
Emi kato ne e nastupila ovulaciq,kak da zabramenee6.no trqbva cikalut ti da e mnogo to4en za da se iz4islqt tezi dni!
Абе винаги има опасност !!! Не го слушай тоя твоя приятел, вярно е че риска е много малък, но все пак го има !
poprincip dori ,kogato si nerazpolojena mojesh da zabremeneesh,ima malka veroqtnost,kakto mojesh da zabremeneesh i v tezi dni predi ili sled menstruaciq,ako imash gotova qicekletka
a za6to prosto ne mu kaje6 4e ne iska6 i ne moje da svur6va vutre ? pone malko 4uvstvo za otgovornost kum posledicite nqma6 li ? hilqda temi sa izpisani ma tva ve4e me razbi....ima li veroqtnost ako svur6va vutre da zabremeneq.....bral e. mi to slu4aino ako neznae6 taka se zabremenqva.
(ima dvoiki koito i s godini po toq na4in ne uspqvat da napravqt bebe - ama nedei zalaga na tva 4e vie ste edna ot tqh)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
На един приятел майка му е гинеколог и му е казвала че момичето когато е в овулация има наи голям % да забременее.
Наистина по време на овулация рискът е най- голям. Въпреки това никога не трябва да се подценява и минималния риск. Така че по-добре е да не рискувате, за да сте спокойни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Напълно съм съгласен :PПървоначално написано от Aleandra
Mili4ka vinagi ima opasnost za6tot0 po vreme na eqkulaciq se otdelqt milioni spermatozoidi a i v to0plata i vlajna sreda na matkata te m0gat da izdarjat d0 2-3 dena taka 4e p0 do0bre nedey bez kondom, riskat ne si zaslujava![]()
Еми винаги има риск, когато той свърши в теб.Просто няма да свършва вътре и тва е.
2-3 дни преди да ти дойде и дори седмица преди това е ок. НО не и 2-3 дни след като ти свърши. 1 елементарна математика и ще видиш че 6-ти 7-ми ден да речем от началото на цикъла+4 дни живот на сперматизоидите=10-11,което на практика си е овулация!
ооо аз пък съм чувала точно обратното , че като ти свърши дните след това са с най-малка вероятност да забременееш.. ама както казват по-горе рискът винаги си го имаПървоначално написано от krem4et0
![]()
Emi sus sigurnost ili e mnogo maluk ili mnogo golqm 6ansa. Pitai SINDEL ako q vidi6 tq znae sus sigurnost![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
emi i az taka znam che e nai-malka veroqtnostta...Първоначално написано от sisi{P}
![]()
Ama i vie ne ste v 4as, no pi6ete li pi6ete... Spermatozoidite jiveqt ne pove4e ot 12 4asa!!!Първоначално написано от krem4et0
Грешка-до 72 часа живеят.Първоначално написано от Анонимко
Не е особено голяма, но съществува доста повече, отколкото точно преди да ти дойде.Първоначално написано от Devilka
Ама ти си само за Постинор Дуо, ма!
Животът е БРЯГ!