.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

viarno li eeeeee ;[

zna4i imam edin mnogo vajen vaproz kam vas
    vqrno li e 4e 3-4 dni predi da da ti doide i 3-4 dni sled kato ti svar6i mese4niq cikal moje da pravi6 sex i mom4eto da svar6i v tebe i opastnosta ot zabremenqvane e malka..
    za6toto priqtelqt mi taka napravi 2-3 pati i mi e kazval 4e nqmalo opastnost no pak drugi poznati m kazvat 4e togava ima nai golqma opastnost :{{{{{{{{{{{
    zatova se obra6tam kam vas pls otgovorete mi

:)

Emi kato ne e nastupila ovulaciq,kak da zabramenee6.no trqbva cikalut ti da e mnogo to4en za da se iz4islqt tezi dni!

Град
    Добрич
    Абе винаги има опасност !!! Не го слушай тоя твоя приятел, вярно е че риска е много малък, но все пак го има !

Guest
    poprincip dori ,kogato si nerazpolojena mojesh da zabremeneesh,ima malka veroqtnost,kakto mojesh da zabremeneesh i v tezi dni predi ili sled menstruaciq,ako imash gotova qicekletka

Супер фен
    Град
    Burgas
    a za6to prosto ne mu kaje6 4e ne iska6 i ne moje da svur6va vutre ? pone malko 4uvstvo za otgovornost kum posledicite nqma6 li ? hilqda temi sa izpisani ma tva ve4e me razbi....ima li veroqtnost ako svur6va vutre da zabremeneq.....bral e. mi to slu4aino ako neznae6 taka se zabremenqva.

(ima dvoiki koito i s godini po toq na4in ne uspqvat da napravqt bebe - ama nedei zalaga na tva 4e vie ste edna ot tqh)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

На един приятел майка му е гинеколог и му е казвала че момичето когато е в овулация има наи голям % да забременее.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Наистина по време на овулация рискът е най- голям. Въпреки това никога не трябва да се подценява и минималния риск. Така че по-добре е да не рискувате, за да сте спокойни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    poprincip dori ,kogato si nerazpolojena mojesh da zabremeneesh,ima malka veroqtnost,kakto mojesh da zabremeneesh i v tezi dni predi ili sled menstruaciq,ako imash gotova qicekletka
    tva bqh az :P

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Наистина по време на овулация рискът е най- голям. Въпреки това никога не трябва да се подценява и минималния риск. Така че по-добре е да не рискувате, за да сте спокойни.
    Напълно съм съгласен :P

$eXy
    Guest
    Mili4ka vinagi ima opasnost za6tot0 po vreme na eqkulaciq se otdelqt milioni spermatozoidi a i v to0plata i vlajna sreda na matkata te m0gat da izdarjat d0 2-3 dena taka 4e p0 do0bre nedey bez kondom, riskat ne si zaslujava

Мега фен Аватара на koalka
    Еми винаги има риск, когато той свърши в теб.Просто няма да свършва вътре и тва е.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2-3 дни преди да ти дойде и дори седмица преди това е ок. НО не и 2-3 дни след като ти свърши. 1 елементарна математика и ще видиш че 6-ти 7-ми ден да речем от началото на цикъла+4 дни живот на сперматизоидите=10-11,което на практика си е овулация!

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    2-3 дни преди да ти дойде и дори седмица преди това е ок. НО не и 2-3 дни след като ти свърши. 1 елементарна математика и ще видиш че 6-ти 7-ми ден да речем от началото на цикъла+4 дни живот на сперматизоидите=10-11,което на практика си е овулация!
    ооо аз пък съм чувала точно обратното , че като ти свърши дните след това са с най-малка вероятност да забременееш.. ама както казват по-горе рискът винаги си го има

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Emi sus sigurnost ili e mnogo maluk ili mnogo golqm 6ansa. Pitai SINDEL ako q vidi6 tq znae sus sigurnost
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от sisi{P}
    ооо аз пък съм чувала точно обратното , че като ти свърши дните след това са с най-малка вероятност да забременееш.. ама както казват по-горе рискът винаги си го има
    emi i az taka znam che e nai-malka veroqtnostta...

Guest
    Ama i vie ne ste v 4as, no pi6ete li pi6ete... Spermatozoidite jiveqt ne pove4e ot 12 4asa!!!

Град
    Свищов
    Ama i vie ne ste v 4as, no pi6ete li pi6ete... Spermatozoidite jiveqt ne pove4e ot 12 4asa!!!
    Грешка-до 72 часа живеят.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Цитирай Първоначално написано от sisi{P}
    emi i az taka znam che e nai-malka veroqtnostta...
    Не е особено голяма, но съществува доста повече, отколкото точно преди да ти дойде.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: viarno li eeeeee ;[

zna4i imam edin mnogo vajen vaproz kam vas
    vqrno li e 4e 3-4 dni predi da da ti doide i 3-4 dni sled kato ti svar6i mese4niq cikal moje da pravi6 sex i mom4eto da svar6i v tebe i opastnosta ot zabremenqvane e malka..
    za6toto priqtelqt mi taka napravi 2-3 pati i mi e kazval 4e nqmalo opastnost no pak drugi poznati m kazvat 4e togava ima nai golqma opastnost :{{{{{{{{{{{
    zatova se obra6tam kam vas pls otgovorete mi
    Не е вярно. Винаги има опасност от забременяване, къде по-малка, къде по-голяма, но я има! Тъй че избегай да му даваш да се изпразва в пyтката ти, щото ше ударите кьоравото некой път. Или ако те кефи толкова, поне после гълтай хапчета.

Голям фен
    Ама ти си само за Постинор Дуо, ма!
    Животът е БРЯГ!

Град
    София
    nqma znachenie kolko jiveqt spermatozoidite,koga tochno sme v ovulaciq,vsichko se sluchva,riskat e minimalen no go ima
    HORA SLAGAITE PREZERVATIVIIIIII

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си