- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vip Brother 2
Айде поредната лайв простотия отново е на линия![]()
Изкажете си мнението![]()
Shte bude tupotiq ot 1 klasaD
VIP- тапотия се нарича,бе простосмъртни.Първоначално написано от kat4enceto
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Гледах го сега и ми стига толкова. Ще чакам Господари на ефира да ги бъзнат с Вип Брадър 2.
Може и да става шоу, но не мисля да си губя времето да го гледам. Имам къде къде по-важна работа![]()
аз лично не смятам че ще е тъпо..напротив мен ще ми е интересно...друг е въпроса колко елементарни хора вкараха вътре..
А и вкараха сички приятелки на Азис и никой няма има кой да гласува против него-Венета,оная манекенката,китаеца,Деси Слава....апф отврат..
СМърт за всички в къщата и малоумниците дето ге гледат![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Олеее супер е!!! Ще си ги записвам, няма да пропусна нито едно!! =D> =D> \/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
На мен ми е забвано.![]()
Ще бъде цирк. Азис и Китаеца ще се правят на интересни, Венета ще горори и тя глуости, само Катето е по на ниво, но и тя е цапната през устата, така че явно ще има зрелище.
Те праснаха първата интрига с тая манекенка и барабаниста... Като цяло ще е пълен цирк със "Василка" ,мъжленцето "й" Китаеца...Венетка и Тишо..Депутатчето и устатницатаЕвро...Пародии на истински Вип Брадър.
![]()
Ще видим колко са Й приятелкиПървоначално написано от Didi_tronka
Мен лично най ме радва Катето и Здравко
![]()
pfu porednata Vip Typotiq!!!i vse pak az sym za desislava ili venetka...![]()
съгласна съмПървоначално написано от malka_sladuranka
само дето тая Росица незнам си ква нараво ме залепи за пода
баси страшилището, грозилището и незнам още кви думи да намеря
100-процентово леке, с огромно самочувствие и бездарна тъпотия! да не говорим колко е грозна
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Е, сега.. Грозна грозна, ама ще наследи милионите на оняПървоначално написано от _[LiFe-StiLe
Гарантирам, че тя първа ще изхвърчи
Преди малко се загледах какво правят... ДесиСлава вика: "Изгасяйте осветлението, махаме грима!"
Поне хумор имат... А Азо си махна четината и заприлича малко (съвсеееееееем малко) на човек... ама е адски лигав, чак се разтича по пода
![]()
В - вери
И - идиотейшън
П - просто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Абре, лепите се на този "Вип Брадър 2", като мухи на мед.![]()
(Не че не гледах първия "Вип Брадър" де......)
предпочитам да си гледам малкълмно иначе съм за Катето Евро и Здравко
Да им серем и на тъпите звезди, които са там... Поредната лайф тъпотия на хоризонта, която да запълва времето на средностатистическия българин...
Az nqma da go gledam 4esto samo koi 6te gonat no izna4e sum za Zdravko i Kateto![]()
toq opredeleno e po vip ot predniq .. makar 4e 2ma 3ma ne gi i bqh 4uvala.. selqniqta shte e golqma vse pak azis e vutre.. a i onaq kitaikata ne mi mirishe na hubavo
![]()
![]()
![]()
ооо, мани я рая китайката... много ми е противна! Ще им се смеем на простащините! Само това мога да кажа!
Много е странно. Всички пишат във форума, че било пълна тъпотия, а после бас държа, че поне половината от писалите в темата, пускат тв-то да гледат![]()
Не отричам, че ми е интересно как ще се развият нещата, когато имам време, ще го гледам. Някои казват, че било простащина и глупаво. Подбрани са най - различни хора, които са си добри в тяхните области. Мисля, че селекцията е направена добре. Кой каквото иска да говори са участниците, но със сигурност заслужават да са вътре в къщата, постигнали са много в своите си области...Ще е интересно как ще се развият нещата между толкова различни личности, които трябва да се съобразяват един с друг и които са разглезени, а сега ще трябва да спазват толкова правила...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Е, аз със сигурност ще го следя когато мога.... интересно е да видиш как ще ги подлагат на мисии и т.н. и как ще се справят... но 100% ще има и малко простотия... има и хора, които супер много ме дразнят и не мога да ги гледам още от сега!Първоначално написано от sherry
На мен пък ми е интересно как хората се променят, когато са там, но за 29 дена нищо няма дасе разбере.
То, че не е някое културно предаване- не е, но по принцип с редишните сезони доста си отпочивах. Нищо повече, нито се вживявам, нито нищо и никога не бих пуснала СМС за тях. Много се чудя как някои хора могат да си дават парите за такива глупости..