.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Vip Brother 2

Супер фен

Vip Brother 2

Айде поредната лайв простотия отново е на линия
    Изкажете си мнението

Shte bude tupotiq ot 1 klasa D

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от Lucksito
    Shte bude tupotiq ot 1 klasa
    права си[/quote]

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Цитирай Първоначално написано от Lucksito
    Shte bude tupotiq ot 1 klasa
    права си
    VIP- тапотия се нарича,бе простосмъртни.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Гледах го сега и ми стига толкова. Ще чакам Господари на ефира да ги бъзнат с Вип Брадър 2.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може и да става шоу, но не мисля да си губя времето да го гледам. Имам къде къде по-важна работа

Голям фен
    аз лично не смятам че ще е тъпо..напротив мен ще ми е интересно...друг е въпроса колко елементарни хора вкараха вътре..
    А и вкараха сички приятелки на Азис и никой няма има кой да гласува против него-Венета,оная манекенката,китаеца,Деси Слава....апф отврат..

СМърт за всички в къщата и малоумниците дето ге гледат
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Олеее супер е!!! Ще си ги записвам, няма да пропусна нито едно!! =D> =D> \/ \/ \/ \/ \/ \/

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    На мен ми е забвано.
    Ще бъде цирк. Азис и Китаеца ще се правят на интересни, Венета ще горори и тя глуости, само Катето е по на ниво, но и тя е цапната през устата, така че явно ще има зрелище.

Град
    ..във един измислен свят..
    Те праснаха първата интрига с тая манекенка и барабаниста... Като цяло ще е пълен цирк със "Василка" ,мъжленцето "й" Китаеца...Венетка и Тишо..Депутатчето и устатницата Евро...Пародии на истински Вип Брадър.

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka

А и вкараха сички приятелки на Азис и никой няма има кой да гласува против него-Венета,оная манекенката,китаеца,Деси Слава....апф отврат..
    Ще видим колко са Й приятелки Мен лично най ме радва Катето и Здравко

Guest
    pfu porednata Vip Typotiq!!!i vse pak az sym za desislava ili venetka...

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    На мен ми е забвано.
    Ще бъде цирк. Азис и Китаеца ще се правят на интересни, Венета ще горори и тя глуости, само Катето е по на ниво, но и тя е цапната през устата, така че явно ще има зрелище.
    съгласна съм само дето тая Росица незнам си ква нараво ме залепи за пода баси страшилището, грозилището и незнам още кви думи да намеря 100-процентово леке, с огромно самочувствие и бездарна тъпотия! да не говорим колко е грозна
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    На мен ми е забвано.
    съгласна съм само дето тая Росица незнам си ква нараво ме залепи за пода баси страшилището, грозилището и незнам още кви думи да намеря 100-процентово леке, с огромно самочувствие и бездарна тъпотия! да не говорим колко е грозна
    Е, сега.. Грозна грозна, ама ще наследи милионите на оня Гарантирам, че тя първа ще изхвърчи Преди малко се загледах какво правят... ДесиСлава вика: "Изгасяйте осветлението, махаме грима!" Поне хумор имат... А Азо си махна четината и заприлича малко (съвсеееееееем малко) на човек... ама е адски лигав, чак се разтича по пода

В - вери
    И - идиотейшън
    П - просто

По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абре, лепите се на този "Вип Брадър 2", като мухи на мед.
    (Не че не гледах първия "Вип Брадър" де......)

предпочитам да си гледам малкълм но иначе съм за Катето Евро и Здравко

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Да им серем и на тъпите звезди, които са там... Поредната лайф тъпотия на хоризонта, която да запълва времето на средностатистическия българин...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Az nqma da go gledam 4esto samo koi 6te gonat no izna4e sum za Zdravko i Kateto

toq opredeleno e po vip ot predniq .. makar 4e 2ma 3ma ne gi i bqh 4uvala.. selqniqta shte e golqma vse pak azis e vutre .. a i onaq kitaikata ne mi mirishe na hubavo

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ооо, мани я рая китайката... много ми е противна! Ще им се смеем на простащините! Само това мога да кажа!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много е странно. Всички пишат във форума, че било пълна тъпотия, а после бас държа, че поне половината от писалите в темата, пускат тв-то да гледат
    Не отричам, че ми е интересно как ще се развият нещата, когато имам време, ще го гледам. Някои казват, че било простащина и глупаво. Подбрани са най - различни хора, които са си добри в тяхните области. Мисля, че селекцията е направена добре. Кой каквото иска да говори са участниците, но със сигурност заслужават да са вътре в къщата, постигнали са много в своите си области...Ще е интересно как ще се развият нещата между толкова различни личности, които трябва да се съобразяват един с друг и които са разглезени, а сега ще трябва да спазват толкова правила...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Много е странно. Всички пишат във форума, че било пълна тъпотия, а после бас държа, че поне половината от писалите в темата, пускат тв-то да гледат
    Не отричам, че ми е интересно как ще се развият нещата, когато имам време, ще го гледам. Някои казват, че било простащина и глупаво. Подбрани са най - различни хора, които са си добри в тяхните области. Мисля, че селекцията е направена добре. Кой каквото иска да говори са участниците, но със сигурност заслужават да са вътре в къщата, постигнали са много в своите си области...Ще е интересно как ще се развият нещата между толкова различни личности, които трябва да се съобразяват един с друг и които са разглезени, а сега ще трябва да спазват толкова правила...
    Е, аз със сигурност ще го следя когато мога.... интересно е да видиш как ще ги подлагат на мисии и т.н. и как ще се справят... но 100% ще има и малко простотия... има и хора, които супер много ме дразнят и не мога да ги гледам още от сега!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен пък ми е интересно как хората се променят, когато са там, но за 29 дена нищо няма дасе разбере.
    То, че не е някое културно предаване- не е, но по принцип с редишните сезони доста си отпочивах. Нищо повече, нито се вживявам, нито нищо и никога не бих пуснала СМС за тях. Много се чудя как някои хора могат да си дават парите за такива глупости..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си