- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vip Brother 2
Може да е интересно, но тогава седя на компа, така че...
Най-просташкото телевизиона предаване в целият ефир. В САЩ по време на предаването на живо, тъй както го дават по телевизията един от участниците е убил друг от участниците и това по елевизията.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
нямам време за тъпотии.а това ще бъде тъпня от "класа"да имаше някакъв смисъл всичко може би щях да седна да го гледам.но няма...и да бяха истински звезди,ами те ми избрали от коле и въже.и какво?да седна да гледам пе***ската история на Азис и Китаеца.айде мерси...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Според мен е интересно да гледаш сблъсък на различни характери. Виждаме ди в различни ситуации, как реагират, как се държат и така нататък. Попринцип мисля, че това е идеята на Биг Брадър, но нашият вариянт е побългарен - освен психологичните изследвания тряяябваа да покажат и простащината. Така де, нека има за всеки по нещо - за по-елементарните - сеир, за "изследователите" - психология...
Тези хора нямат характери.Първоначално написано от malka_sladuranka
А щом се радваш на простащината ставаш и ти простак.
А друго от Азис освен отвръщение и простащина аз не мога да получа.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
Всеки има характер. Дори едно куче или пък една котка имат характери. Друг въпрос е, че в ББ избират по-простовати и по-елементарни хора.
Опа..забравих да добавя. Не всички са такива, но като цяло... Вижте например Катето, има си своите недостатъци, като всеки човек..но не бих казала, че е проста. Както и да е. Ще ги видим.![]()
spored mene 6te sa po-interesni ot tezi v purviq sezon
samo azis i kitaeca me pritesnqvat..6te vzemat da se ebnat v ku6tata i posle nqma da moga da se hranq normalno..ufffgolemi sa izrodi
![]()
предаването е малко тъпотиика,но ще има и интересни моменти.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Бе всички луди на куп събрани - това е то! Ше им видим сеира по нататък...![]()
На мен ми е инт пък![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ооо!! И на мен ми звучи много интересно, ако е истина!!! Моля те разкажи!!!Първоначално написано от ATAKABG
Иначе за ВИП-а-БЕЗ КОМЕНТАР (простотия, за която и 1000 листа няма да ми стигнат за коментиране... и мисля, че съм над това ниво за да ги гледам..)
П.П. е, щеше да е хубаво да вкарат и един психопат да избие всичките там "ВИП" персони![]()
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Били малоумни - да бе. Че те са извадка от обществото. Да не би ДесиСлава да не е като всяко второ момиче?
Абе въобще по-добрите и в къщата и в живота са тези, които не са комплексари и да изискват постоянно внимание, ами са тихи и по-скоро безлични - Калин Вельов, Катето, ДесиСлава. Писна ми от хората, които искат целия свят да им е в краката, качете се в един рейс и вижте колко повече са натрапващите се тъпанари и тъпанарки дето се мислят за кой съм аз, а всъщност под грима са едно нищо.
Абе, почвам да си променям мнението за Венета.
Вече съм за Калин и Катето.
Има хора, които повече заслужават да играят там и да спечелят.Така ли е, кажете си мнението по тоя въпрос.![]()
Нека Кати да е в следващото издание.
не го гледам обаче участниците в този сезон са по готини отколкото в първия![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Едно пиленце ми каза, че Кати щяла да участва в следващото издание.
супер тъпо предаване, не го гледам не ми е и интересно
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...