.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: kakvo da pravq

malka sladka
    Guest

kakvo da pravq

hora pomognete mi!!!!!!!!!as mnogo obi4am edno mom4e,i nemoga bez nego.taka toi e mnogo dobur priqtel s bratov4et mi(a brad4et mi e basi klukara),ta taka iskam da kaja na brad4et mi da mu kaje 4e o6te go obi4am,oba4e me e strah.Dali da mu kaja,za6toto mislq 4e toi ne me haresva ve4e . ta taka dali da kaja na brad4et mi da mu kaje?????????????????????????ppppls blagodarq predvaritelno!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: kakvo da pravq

Vij,kakvo te barka da izvikash tova momche i da si pogovorish s nego na chetiri ochi?Kogato namesish 3-ti 4ovek stava slojno....Oshte pove4e kato ima golqm shans bratov4ed ti da te izdani...Kogato si haresash dr mom4e pak li shte vikash nqkoi....Nai dobre e ochi v ochi da si govorish s horata na koito imash da kajesh neshto tolkova lichno.Bratov4ed ti nqkak kak da chuvstva tova koeto chuvstvash ti....Nadqvam se da me razberesh...Ti mojesh da obedish vaprosnoto momche v kazanoto ot teb

Град
    РЮАР

Re: kakvo da pravq

Недей да разчиташ на друг да св1рши твоята работа..

кратко...точно...ясно..

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Ако искаш нещо да е свършено както хората,свърши си го сам
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Град
    Sofiq
    Deistvai sama,ti mu go kaji,a ne drug,taka 6te bade mn po dobre!!!!

in__love

ot opit znam 4e mom4etata sa pritesnitelni na taq tema oba4e e nai-dobre da mu go kaje6 li4no za6toto nqkak si e nai podhodq6to a i ako mu kaje6 podhodq6tite dumi moje i da te haresa no ako si sigurna 4e ne te haresva ne mu kazvai samo da se pravi6 na idiotka pred nego 6toto kato ti mu se obqsni6 vlubov i toi nemoje da ti otvurne sus su6toto 6te po4ne da ov1rta i t.n.
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си