- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq
hora pomognete mi!!!!!!!!!as mnogo obi4am edno mom4e,i nemoga bez nego.taka toi e mnogo dobur priqtel s bratov4et mi(a brad4et mi e basi klukara),ta taka iskam da kaja na brad4et mi da mu kaje 4e o6te go obi4am,oba4e me e strah.Dali da mu kaja,za6toto mislq 4e toi ne me haresva ve4e. ta taka dali da kaja na brad4et mi da mu kaje?????????????????????????ppppls blagodarq predvaritelno!!!!!!!!!!!!!!!!
Vij,kakvo te barka da izvikash tova momche i da si pogovorish s nego na chetiri ochi?Kogato namesish 3-ti 4ovek stava slojno....Oshte pove4e kato ima golqm shans bratov4ed ti da te izdani...Kogato si haresash dr mom4e pak li shte vikash nqkoi....Nai dobre e ochi v ochi da si govorish s horata na koito imash da kajesh neshto tolkova lichno.Bratov4ed ti nqkak kak da chuvstva tova koeto chuvstvash ti....Nadqvam se da me razberesh...Ti mojesh da obedish vaprosnoto momche v kazanoto ot teb![]()
Недей да разчиташ на друг да св1рши твоята работа..
кратко...точно...ясно..
Ако искаш нещо да е свършено както хората,свърши си го сам![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Deistvai sama,ti mu go kaji,a ne drug,taka 6te bade mn po dobre!!!!
ot opit znam 4e mom4etata sa pritesnitelni na taq tema oba4e e nai-dobre da mu go kaje6 li4no za6toto nqkak si e nai podhodq6to a i ako mu kaje6 podhodq6tite dumi moje i da te haresa no ako si sigurna 4e ne te haresva ne mu kazvai samo da se pravi6 na idiotka pred nego 6toto kato ti mu se obqsni6 vlubov i toi nemoje da ti otvurne sus su6toto 6te po4ne da ov1rta i t.n.
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!