.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

чакам събота !

днеска се запознах с едно много красиво момиче, не съм говорил много с нея, но и характера и ми допадна.... та ще я видя отново в събота, направо съм много щастлив и нямам търпение да дойде събота

не знам защо го пиша това, но исках да споделя... защото все ми се случват кофти работи пък днес нещо хубаво
    а и да ви кажа, да не се срамувате, защото се запознахме докато чакахме на едно място... и стана ей така, много неволно
    абе въобще много съм щастлив и доволен

Град
    ..във един измислен свят..
    Ми дубре,бравооо! =D> И ние какво сега,да си спретнем парти в чест на момичето,с което си се запознал

Браво , аплодисменти, медал, грамота, значка за храброст, диплом за завършен 1ри клас - по общуване. По 6-то балната система 6+ , кефиш ми ш'ти звънна ... =D>

mi bravo na tebe nqma kvo da napravim za tebe

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Супер фен
    4estito

Голям фен
    bravo.dano v posledstvie ne se okaje 4e si ima priqtel!
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

=D> =D> =D> браво барво
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest

Re: чакам събота !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    днеска се запознах с едно много красиво момиче, не съм говорил много с нея, но и характера и ми допадна.... та ще я видя отново в събота, направо съм много щастлив и нямам търпение да дойде събота

не знам защо го пиша това, но исках да споделя... защото все ми се случват кофти работи пък днес нещо хубаво
    а и да ви кажа, да не се срамувате, защото се запознахме докато чакахме на едно място... и стана ей така, много неволно
    абе въобще много съм щастлив и доволен
    Eide sus zdrave da si q polzva6 i da po4erpi6, moje i nqkoe krug4e da dade6 s neq

Стига сте се ебавали с момчето бе!Хубаво е,че споделя с хората във форума радостите си и тва,което го вълнува.. :P Успех и приятно изкарване от мен:}

Супер фен Аватара на Qnchety
    Еми супер! Дано се получи нещо хубаво !!!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Браво , аплодисменти, медал, грамота, значка за храброст, диплом за завършен 1ри клас - по общуване. По 6-то балната система 6+ , кефиш ми ш'ти звънна ... =D>
    tova sudurja vs

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    4estito

Голям фен
    Браво на теб
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

ami bravo =D>
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Браво Радваме се за теб Айде слагам ключето на темата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си