.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

edna 6tastliva istoriq - ili moje bi NE!?!?oburkana ?!?

zna4i hora moita istoriq e takava : zna4i mom4eto koeto haresvam mi kaza pone 20 p1ti 4e i toi me haresva oba4e neznam za6to ama o6te ne mi predlaga a sum go razpitala i toi kazva 4e nqma drugo momi4e v jivota mu. e dobre de kaza 4e sum mnogo hubava i 4e sum super vun6no i vutre6no ama kato sum super za6to ni6to ne kazva po vuprosa da sme zaedno vse pak az go 4akam nego az nqma da pravq 1 kra4ka vse pak neka toi mi predloji! ama toi ne go pravi.imate li ideq za6to toi ne mi predlaga??? i molq vi pi6ete mi komentar4e za da razbera plsplspls iskam suvet i dori da nqmate ideq pro4etete go i napi6ete ne6to za6toto gledam 4e 4etete ama ne pi6ete

Бе аз предложих под местожителсвто/местоживеене да се напишат годините ма на, ха! Маце на колко си бе? Искам да ти кажа нещо откровено и да го приемеш като съвет не като обида. Значи тва момче може да те харесва.Е, и ти го харесваш => би трябвало да сте заедно! Ама на! Не сте. И за кво? Защото той не искал да ти предложи? Какво ? Брак? Ми може да е много малък бе душко. Всичко с времето си? Ааа сетих се Искаш да ти предложи да тръгнете. Да да да позната история. Е и аз в седми клас се страхувах да предложа на някого нещо щот де да знаеш ... моеше ме помислят за луд! Съветът ми към теб е: Иди при тва момче. Седни при него или легни, или каквото там треа, погледни го в очите, без да му ги изваждаш обаче и го питай: Ти аджеба искаш ли да си с мен или не искаш? Другото вече ще стане в последствие.

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Ти аджеба искаш ли да си с мен или не искаш? Другото вече ще стане в последствие.
    хАххАХхахаХха ....

Авторке,първо пиши на кирилица,ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА ТИ ЧЕТА ДЪЛГИТЕ ПОСТОВЕ НА ЛАТИНЕЦА СЪС МИЛИОН ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ

Второ....Щом момчето не ти е предложило значи се колебае или не иска да е с теб...На думи всеки е богат,а той доказвал ли ти е това,което говори!? Не нали...ами прави си изводи сама

in__love

taka do vsi4ki koito 4etat tova iskam da vi kaja 4e vsu6tnost ne iskam brak da mi predloji a da mi predloji da trugneme!!!!!!!!!!!

Re: in__love

Цитирай Първоначално написано от in__love
    taka do vsi4ki koito 4etat tova iskam da vi kaja 4e vsu6tnost ne iskam brak da mi predloji a da mi predloji da trugneme!!!!!!!!!!!
    Е па д(е)ба направи си труда да прочетеш всичко дет съм писал , за кфо си стигнала само до брака

spoko bee

spokoino be vidqh go ama ne iskam i drugite da se oburkvat i da otnosno minaliq komentar da dokazval e 4e me obi4a mn p1ti!!!

Е кфо се кахъриш тогава. Действай според план "А" и сичко ше е оКей

in__love

OK nqma problem

Радвам се! Ти си разбрано момиче Знаех си, че ще ме разбереш Браво на бати

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Радвам се! Ти си разбрано момиче Знаех си, че ще ме разбереш Браво на бати
    ХахаХ BAYO постовете ти мн ме развеселяват Браво на бати

Град
    Филибето
    BAYO си е напълно прав. И аз съм имал същия проблем. Всъщно още го имам дотолкова, доколкото не говоря, а действам... Понякога е много по-лесно да целунеш някой, отколкото да кажеш "Искаш ли да тръгнем/ходим/сме заедно и т.н. Не знам, въпрос на гледна точка. Айде слушай батко ти BAYO, изпълни сувета му, заклещи твоя пич на тясно, целуни го много страстно и чакаме развоя на събитията.
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

НЕ разбирам като ти го харесваш, искаш да си с него и прочее, защо чакаш той да направаи първата крачка. Не говори, ами действай.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Предложи му ти като не ти се чака - не е толкова трудно. Поне няма да се губиш повече времето.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на koalka
    Ми питай го направо.

Голям фен
    Ох,ако знаеш как искам да ти имам проблема.На твое място аз бих направила 1-вата крачка.Толкова ли си горда,че да не можеш дори да го целунеш първа?
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

in__love

mi ne az ne sum tolkova gorda ama mi pisna vse az da pravq 1 kra4ka za6toto nqma da mi e za 1 put
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Guest
    абе предложи му кв0 6 ти стане ... и мене ми бе6и малк0 гадн0 ама предл0жих на един .. др на4ин нЯа6е пр0ст0 6оту ми писна да г0 4акам .. така 4е не 4акай А ДЕЙСТВАЙ ЗА ДА НЕ СЪЖАЛЯВА6 П0СЛЕ !!!

in__love

DA, TAKA E!
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си