.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

v men li e gre6kata?

dneska za purvi put pravih sex i imam edin vupros kum vas tui kato ne sum nikak konpetenten i prosveten v tazi svera,ta vuprosa mi e sledniq.
    kakto si pravehme sex s priatelkata mi sled kato go izvadih ot vlagali6teto i se chu stranen zvuk...kato pruckane,tq mi obqsni,4e tova e zashtoto e stanalo vakom i e vleznalo vuzduh vuv vlgagalishteto i i za tova taka,a ne,4e se e ispusnala...eeee,vqrvam i...
    no vuprosa mi e dali az sum vinoven,4e e stanal tozi vakum ili prosto si e neshto normalno i nqma vinovni?!?
    mersi predvaritelno!

Супер фен Аватара на _donna_
    пич,тая те е обгазила яко и те лъже яко!
    разкарай я,сигурно от много венерически болести има
    проблеми с перисталтиката!внимавай щот може да е заразно!

Голям фен Аватара на Devilka

Re: v men li e gre6kata?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    dneska za purvi put pravih sex i imam edin vupros kum vas tui kato ne sum nikak konpetenten i prosveten v tazi svera,ta vuprosa mi e sledniq.
    kakto si pravehme sex s priatelkata mi sled kato go izvadih ot vlagali6teto i se chu stranen zvuk...kato pruckane,tq mi obqsni,4e tova e zashtoto e stanalo vakom i e vleznalo vuzduh vuv vlgagalishteto i i za tova taka,a ne,4e se e ispusnala...eeee,vqrvam i...
    no vuprosa mi e dali az sum vinoven,4e e stanal tozi vakum ili prosto si e neshto normalno i nqma vinovni?!?
    mersi predvaritelno!
    xexe razbira se che e suvsem normalno mnogo chesto stava taka,nai veche pri zadna, i e izkluchitelno nekomfortno osobeno za momichetata ama kakvo da se pravi :P

Град
    РЮАР
    Бегай да се ваксинираш протиф ХИФ..

Бе пич не се излагай бе..кфо като е чул тоя звук... голема работа.. просто е станало вакум който си причинил ти с твойта патка.. успокой се..

Guest
    ne se pritesnqvam,a prosto pitam!
    _donna_,na tebe da ti sera na groba!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ама ти ако се научиш и да пишеш ще е много добре. За първи път си правил секс ОК ама за първи път ли пишеш.... оправи се малко какви са тези въпроси .... какво се сърдиш на хората дето се ебават с темата то си е за ебавка.... дали грешката е в тебе как мислиш сигурно ти е крива патката и за това тъй става ..... ужас!!!! Няма такъв филм
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен Аватара на _donna_
    ne se pritesnqvam,a prosto pitam!
    _donna_,na tebe da ti sera na groba!
    ама заповядай.тъкмо ще израстне тревичка.
    и няма да е гол и пуст.

ама ти понеже не знаеш за органични и
    неорганични процеси и за тва няма да знаеш нито за гроба ми,
    ни за путката на девойката ти! = )

Град
    София
    normalno e!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    оо,на мен винаги ми става супер смешно като се чуе тва,изобщо не се смущавам
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

tova e normalno... i na men mi se e slu4valo i to ba6 po sredata na sex..i po4vame s gadjeto mi da se smeem ni6to nenormalno
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Напълно нормално е .. и не си виновен ти. Аз направо й се удивлявам на момичето ти как така не се е спекло от това.. аз направо бих умряла от срам и бих се затворила в другата стая, въпреки че знам , че това е нещо напълно естествено и не може да се контролира.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Напълно нормално е .. и не си виновен ти. Аз направо й се удивлявам на момичето ти как така не се е спекло от това.. аз направо бих умряла от срам и бих се затворила в другата стая, въпреки че знам , че това е нещо напълно естествено и не може да се контролира.
    ThePainIsReal,кво толкова?
    понякога като сменяме пози се случва,и не само че не ми пука,ама и не продължаваме,докато не излезе тъпия въздух(4-5 секунди)
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

estestveno 4e e normalno, (mnogo mi stana sme6no dokato 4etoh mneniqta)
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

АХхах, пич нормално е. При много добро "напомпване" се получава вакуум, затова се е чул този звук. Ти си виновен разбира се като си правил такива работи с нея :P Няма страшно може пак да ти се случи.

"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."

Савсем нормално.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Не се притеснявай, това е напълно нормално. Няма проблем нито в теб, нито в нея. Всичко е съвсем нормално и се получава при почти всяко момиче.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: v men li e gre6kata?

mersi predvaritelno!
    Ох,да ви имам "проблемите"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си