.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Why ?
    Guest

Изведньж СИЧКО РУХНА.....

та.....здравеите на всички. аз сам поредният човек отчаян от шибания живот и просто исках да напиша една темичка...пак ако изкате я заклучваите.. аз сам момче на 16 години и половина за пореден пат наранен и предаден от приятелите си,и предаден от своята лубима,предаден след повече от 1 година врьзка..не сам някои задрастен напротив момичетата мн ме харесват...но някак си живота ми рухна и някак си се обезмисли...знам че е нещо временно,поне се надявам да е така..споделете мнение/препорака че точно в момента незнам за какво живея..ако искате ми се ебаваите просто ми е все едно само да надявам из между всичките ебавки да има тук там някои свесен коментар или препорака..

Еми бате дай нещо за което да се хванем. Аз само разбрах че гаджето те е скъсало, приятелите са те предали. Окей разбрах, ма защо така ? Бъди по-изчерпателен

Why ?
    Guest
    еми основно тия работи са ... сри че ви занимавам с моите глупости но просто исках да ви чуя мнението..

Град
    ..във един измислен свят..
    Замисли се ,може би проблема е бил в теб.Опитай се да си върнеш приятелите,макар,че загубиш ли веднъж доверието в тях-трудно се връща За момичето не бери грижа,ако тя иска ще се върне при теб.Ще осъзнае колко те обича и какъв е сив животът и без теб.

Цитирай Първоначално написано от Why ?
    еми основно тия работи са ... сри че ви занимавам с моите глупости но просто исках да ви чуя мнението..
    Сори man обаче не моа ти хелп. Единственото, което мога да ти кажа е че приятели лесно не се връщат. За гаджето ти незнам ква е причината че те е отрезала но явно си си бил виновен. Помисли за вичко и ако нещо не ти е ясно , кви мисли ти ражда главицата пиши пак. Др. път се надявам да ти помогна повече.

Why ?
    Guest
    еми не сам наранявал нито приятелката нито приятелите но просто нз се излизам прецакан толкова ги оважавах и им огаждах.....все пак мерси за коментарите

doizrazqvai se do tova koeto razbrah moga da ti kaja samo edno ne6to:6tom tq te e skusala e*i i maikata vuob6te da ne ti puka 6tom ne e s tebe ne te zaslujava nameri si druga 6te go prejivee6 6tom az pregivqh ne6to podobno i ti 6te go nqpravi6!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Супер фен
    ne moga da ti pomogna az obiknoveno se vzimam v ryce na vreme i ne izpadam v depresii

Guest

Re: Изведньж СИЧКО РУХНА.....

та.....здравеите на всички. аз сам поредният човек отчаян от шибания живот и просто исках да напиша една темичка...пак ако изкате я заклучваите.. аз сам момче на 16 години и половина за пореден пат наранен и предаден от приятелите си,и предаден от своята лубима,предаден след повече от 1 година врьзка..не сам някои задрастен напротив момичетата мн ме харесват...но някак си живота ми рухна и някак си се обезмисли...знам че е нещо временно,поне се надявам да е така..споделете мнение/препорака че точно в момента незнам за какво живея..ако искате ми се ебаваите просто ми е все едно само да надявам из между всичките ебавки да има тук там някои свесен коментар или препорака..
    W boq se izgrajda haraktera!! Bii gi nared za da stanat hora

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Свестен коментар в този форум на тази тема не мога да ти пиша. Сконфузно ще ми е .. но повярвай, адски добре знам за какво говориш. Ако искаш регни се и ми драсни едно ЛС ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

a

ii men mi se e slu4valo acki 4etso tragna s nqkoi s nego si jivota ti se varti okolo tozi 4ovek okolo ob6tite vi priqteli i izvednaj kasate i sqka6 nqma6 ni6to sqka6 nni6to ne ti e ostanalo no ne e taka tva e normlano ima mnogo xora drygi prosto trq nameri6 sili izlizai s dygi xora s drygi momi4eta 6te tie gadno no 6te ti mine no ako nepravi6 ni6to po vaprosa po lo6o aide yspex pi6i kak varvi :*
    Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq

Мега фен Аватара на koalka
    Дай си малко време, и според мен ще е временно.Не може цял живот да се терзаеш за едно момиче, я.Все пак трябва да имаш поне един добър приятел, с който да споделиш каквото имаш да споделяш.Все пак приятелите ти ще ти помогнат да се справиш с положението.

Голям фен
    Гледай напред!Не свършва всичко до тук.
    Боже,кого залъгвам,вече и на себе си не вярвам....
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    The Hell

Re: Изведньж СИЧКО РУХНА.....

точно в момента незнам за какво живея..
    е как за какво живееш заради самия себе си и за да срещнеш следващата любов която може да е истинската не се отчаиваи
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Супер фен
    Pochti vseki ima nqkakyv takyv period kato tvoq v jivota,no i toi otminavai ostava samo losh spomen.Prosto se pomychi tozi period da otmine po - byrzo pri teb.I az bqh otchaqna ot jivota mnogo,no neshtata sled tova si doidoha na mqstoto i vsichko se opravi.Ako iskash mi pishi na skype (stefi_luda) ... ako moga da ti pomogna s neshto,zashtoto tuka ne si obqsnil mnogo neshtata ..
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си