- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ako mojete da pomognete neznam!!
Zdraveite!Na 18 sum i sum imal sexualna vrazka samo s 1 momi4e!Vsi4ki kazvat 4e sum mom4eto me4ta!nastina ot kudeto mina sled men vsi4ki momi4eta gledat i ne mogat da povqrvat na o4ite si!Problema mi e sledniq!Sled kato imam tolkova fenki( v smisul imam neangajira6ti vrazki s okolo 4 momi4eta kato ne kriq pred vsi4kite za kakvo stava duma(da ne pomislite 4e sum nqkakvo kopelda4e))obqsnete mi kak ne moga da si legna s nito edna ot tqh ili puk da si namerq nqkoq s koqto da pravq sex???Ei tova ne moga da razbera!!!V kakvo se krie cqlata smotana filosofiq za6toto izvinete me no sega si e 4ove6tinka !!!!
Е като си такъв плей бой дай да те видим колкото до това що не можеш да си легнеш с никоя от тях явно не знаеш как да си поискаш....има една такава приказка Никоя жена не отказва стига да знаеш как да си поискаш
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
e imenno!Kazval sum go i direktno!Ama ne stava!Kajete kakav e na4ina i ako ima momi4eta da kajat kak trabva da si go poiska6 za da stane
Жените не са мъже. На мъжа му казваш: "Хайде да се чукаме!" и той вече те влачи към храстите. При жената подходът е друг.
хах пусни си някоя снимчица да изплезим език след тебе тука си4ки момичета току виж си намериш някоя да ти пусне![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Оф,че си смотан ама..
Няма непревземаеми крепости,има лоши атаки.. (Ако въобще хванеш защо ти го казвам това?)
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Yes Baby!Ела щи пусна ве плейбой.. нищо че съм момче... хахах въх сърма качи си снимка да те видя и ако си единственото красиво момче в цялото село разбираемо а относно как да вкараш мацка в леглото еми елементарно трябва да може да ги омайвашПървоначално написано от Simpatq
![]()
![]()
Не бях видял до ся в тоя форум някой да се хвали толкова много еми като нямаш сиво вещество в главата няма си легнеш с никоя.
Zaebi kvo ti govorqt drugiteПървоначално написано от Simpatq
pi4 si.. Gledai sega brat, vsqka jena iska da se 4uvstva specialna!!! A kato hodi6 neangajira6to s 4 navednuj i vsqka znae za drugite 3 nali se se6ta6 4e nqma ni6to specialno v cqlata rabota!! Aide reji 3 ot tqh i kaji na drugata 4e tq e edinstvenata za teb (luje6 estestweno
posle moje i na drugite 3 da go kaje6) i togava 99% garanciq 4e pone 2 ot 4-te 6te ti pusnat!!
Първоначално написано от Simpatq
Абе,ти си некъв загорял тип,мислещ се за красавец.......