.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

"Мис модел на България"

здравейте приятели!
    Гласувайте за "Мис модел на България" на www.party-style.com
    за да сложим край на корупцията в конкурсите за красота и да не се излагаме на големите световни форуми, като конкурса "Мис модел на света", който ще се проведе тази година в Шан Хай. Изберете тази, която най-много заслужава да ни представи пред света, защото българките са най-красивите жени на света. Нека го докажем! \/
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    tretata moje da pozira i da ,,obladae,, horata a drugite ne sa razdvijeni stoqt kato kolci

Ани (нали така беше?), ти няма ли да участваш?

На мен ми харесаха № 12, 13, 27 и 36, но гласувах за 13 Мария Миткова от Варна.

почти никоя не ми хареса най-хубави от там са 5,14,24

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ама те са грозни...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Изключително трудно беше да намеря такава, която отговаря на мойте критерии - да няма прическа със смешен бритон, да е чаровна и 100% да става за ебишлици. От Русе имаше една дето ставаше, №9 от Казанлък също става и също така още 2-3 са добри. Останалите не знам дали не се срамуват, че участват на форум от такова ниво.
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Аз съм за номер 25

българките, повечето, изобщо не са красиви. факт. и участничките в конкурса го доказват.

иначе 14ти номер е яка.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Номер 1 има хубаво тяло.
    Номер 12 има хубаво тяло и лице,обаче стойката и е ужасно изгърбена и до никъде няма да стигне..
    Номер 13 е симпатичничка и в телце е добре,ама тая прическа убива всякви надежди да се класира по-напред.
    Определено номер 24 е най-красивата участничка в лице,но откъм тяло нещата не са ич добре..
    Номер 37 е готина отвсякъде и май има най-големи шансове..
    Останалите са грозни,късокраки,с безизразни физиономии и въобще не отговарят на никакъв критерии...
    зема и аз се пусна на един конКУРс,ше ги отвеем бе
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от пор
    българките, повечето, изобщо не са красиви. факт. и участничките в конкурса го доказват.

иначе 14ти номер е яка.
    Така мислиш,защото на конкурси се явяват предимно изроди.Инак по улицата се огледай и ще видиш много красавици.

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me

иначе 14ти номер е яка.
    Така мислиш,защото на конкурси се явяват предимно изроди.Инак по улицата се огледай и ще видиш много красавици.
    доста съм гледала всъщност даже веднъж, с една приятелка, броихме колко хубави (не говорим за някакви бесни красавици) жени ще видим в рамките на ул. Втошка и района. ами, за един час броене, не съзерцахме повече от 3-4.

Град
    вввдотайемапигдотком

иначе 14ти номер е яка.
    доста съм гледала всъщност даже веднъж, с една приятелка, броихме колко хубави (не говорим за някакви бесни красавици) жени ще видим в рамките на ул. Втошка и района. ами, за един час броене, не съзерцахме повече от 3-4.
    Гледахте ли в БеЕмВе-нцата,редом до дебелите чичковци?

иначе 14ти номер е яка.
    Гледахте ли в БеЕмВе-нцата,редом до дебелите чичковци?
    хахахаха, тея не ги броим за хора изобщо. какво ли остава за красавици.

Голям фен Аватара на I_ve7o
    ami az re6ih da si izrazq mnenieto za vsqka takam..
    1.pyrvo spored men liceto e pod vsqkakva kritika tqloto e dobre
    2.ima nujda ot oformqne na vejdite kato cqlo ne mi haresva
    3.mn gadni u6i ima ne mi haresva
    4.edna ot malkoto simpati4ni mn simpati4na mn hybava ysmivka dobro izlu4vane i hubavo tqlo
    5.kato cqlo simpati4na no pri4eskata i ne mi dopada
    6.sy6toto kato za nomer 5
    7.stoi kato kol izob6to ne mi haresva
    8.simpati4na
    9.ima ne6to 4arovno v neq no ne moga da razbera to4no koe ..
    10.ima nqkak detsko lice vupreki 4e e na 18..to4no tova detsko izlu4vane q pravi nqkak sladka simpati4na e ;]]
    11.mm simpati4na
    12.simpati4na nqkak estestvena mi izglejda a v dne6tno vreme trqbva da se ceni estestvenata krasota
    13.tazi mi e favoritka mn e sladka ;]]
    14.tazi e fotogeni4na ;] sladyrana e
    15.mm ne mi haresva
    16.nqkak 4arovna e ama mi izglejda dyrvena pred kamerata
    17.mn zle izob6to ne mi dopada
    18.mm nz..
    19.sladka e no ne mi dopada pri4eskata i ;]
    20.mm simpati4na
    21.mm mn neestestvena mi izglejda
    22.mn skovana
    23.mm simpati4na
    24.4arovna i fotogeni4na
    25.bez komentar
    26.4arovna
    27.tazi e golqma macka mn radva ;]]
    28.mn sdyrjana mi se stryva..
    29.4arovna
    30.mm nz
    31.4arovna ;]]
    32.sladka e ;]]
    33.ne mi haresva formata na vejdite a ot vejdite mn zavisi kak 6te izglejda liceto moje bi ako bqha malko po plutni ..
    34.nadyta mi izglejda t.e prevzeta
    35.estestvena i 4arovna
    36.simpati4na 4arovna tazi sy6to e ot malkoto koito mi haresaha
    37.mn estestvena mi izglejda i e mn sladka
    ee tova e moito mnenie za vsi4kite momi4eta.. ;]]

експлойтед...
    Guest
    много разочароваща гледка...

на пръв поглед само едно момиче от Варна ми грабна окото- 27 мисля, че беше...

иначе трагедия..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Само няколко ми харесаха. Тая е много секси и има хубаво лице.
    http://www.party-style.com/missmodel_vote.php?id=24
    http://www.party-style.com/missmodel_vote.php?id=37 Тая е фотогенична и гледа много хубаво, палава е Има и хубава коса.
    http://www.party-style.com/missmodel_vote.php?id=13 Тая е много секси, много хубаво тяло и стойка.
    http://www.party-style.com/missmodel_vote.php?id=14 тая е симпатична
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Единствено тези ме кефят:

http://www.party-style.com/missmodel...?id=05&vote=05 - Много сладка!Гласувах за нея

http://www.party-style.com/missmodel_vote.php?id=11 - Тази е мн лъчезарна,кефи:}

А за номер 25 да не говорим - прилича на мъртвец,ужас!Тия,които са ги избирали имат ужасен вкус,за никоя не можеш да кажеш,че е красива!

37 красавици се съревноваха за титлата МИС МОДЕЛ НА БЪЛГАРИЯ 2007

37 красавици, избрани след кастинги в 35 Български града, се съревноваха за титлата “МИС МОДЕЛ НА БЪЛГАРИЯ 2007” на 27 март от 20 часа в клуб “Планета Пайнер Клуб” - Варна. Конкурсът бе организиран от модна агенция „Вип Моделс” с президент Димитър Маринов - Пищова и рекламна агенция „М-Арт” с президент Кирил Вълчев – Скалата. Модното шоу се проведе в четири тура. В първата част претендентките дефилираха с ризи на Наско Парушев, във втори тур представиха колекцията от официални рокли на Анита Мейзер. В третия тур, показаха прелестните си тела в бански, а на финала демонстрираха грация и финес, облечени с балните и вечерни рокли на МК “Контеса” с дизайнер Димитър Желязков. Митьо Пищова отново блесна сред публиката със своя силно изразителен словоред, а в музикалната програма взеха участие Вип брадъра Дичо, „Мис Фитнес” – България, скандалната певица Анн Джи и рапъра – „Ту Фе”.

Конкурсът излъчи 2 победителки – „Мис Модел на България", която ще вземе участие в международния конкурс “Miss International Tourism”, който ще се проведе през месец юни в Китай. Титлата бе отредена на Анна – Мария Димова от София, която прибави към своята колекция от титли – „Мис Пловдив”, „Мис София” и „Мис Туризъм” още една корона.

Втората победителка от конкурса с титлата „Мис Лице на България" стана Десислава Златкова от Петрич. Тя ще участва в международния конкурс “Miss Model of the World”, който също ще се проведе в Китай през месец октомври. За първи път в конкурс за красота короните са изработени от чисто злато и са осигурени от бижутерийния гигант “Алтънбаш”. Лентите са от коприна и са ръчно изработени от модна къща „Контеса”. Стойноста на короните и бижутата който получиха миските е над 20 000 лв. Те си тръгнаха и с големи парични награди.

Бяха присъдени и над 20 специални награди.

Лице на „Актавис” /Геритамин нео/ стана Таня Иванова от Стара Загора, която получи договор за реклама на новата козметична линия на компанията, която стартира от лятото. Лице на „Фитнес Мания” стана Елена Тонева от Варна, която ще подпише договор за водеща на предаването и ще бъде включена като рекламно лице в новия каталог на веригата магазини за хранителни добавки.

За лице на “Genesis” – фирмата за американски фитнес добавки бе избрана Марина Петканска от София. Наред с тази титла тя бе избрана за лице и на „Calivita” – хранителни добавки за качествен живот и „Вила Аква”. Интересно е как “Genesis” и „Calivita” ще се комбинират при използването на Марина за рекламно лице и на двете фирми. “Forplay” – артистично и екстравагантно облекло с президент Анита Мейзер избра за свое лице Биляна Петрова от Павликени.

Част от читателите и екипът на вестник „Черноморие” почти единодушно избраха Десислава Илиева от Варна.

След гласуване на страниците на Party-style.com, където за 24 часа се регистрираха и гласуваха почти 6000 човека, с титлата „Мис модел на народа” се сдоби Марина Петканска от София. Освен най-цената титла Марина получи и изработка на собствен сайт лично от управителя на „Future Media Design” Владимир П

blagodarq za glasovete i aktivnostta. va6ata favoritka-nomer 14 spe4eli s va6a pomo6t. pomoli me da vi predam s1rde4ni blagodarnosgti, i obe6ta da se registrira v1v forumite na teenproblem! \/
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Miss model of Bulgaria 2008

Идята на конкурса Мис Модел на България 2008 е добра
    всъщност просто момичетата ,които идват на тези конкурси имат голямо самочуствие ,което ги тласка да докажат това което нямат и никога няма да имат.идеята ,че най-красиви са българките е вярна .Наистина има момичета ,които имат поразителна красота ,но понякога остава скрита .но само красота не е достатчно да си МИС МОДЕЛ НА БЪЛГАРИЯ
    това е марка запланувана от 3 години и България би следвало да се гордее че е 103 държава включила се в МИС МОДЕЛ НА СВЕТА
    а вие бихте могли да тласкате онези които наистина имат шанс за кариера на световния подюм и да поущтрите смелостта на останалите

ПОЗДРАВИ !!! ГРАФА НА ХОРЕОГРАФИЯТА
    ГРАФЪТ НА ХОРЕОГРАФИЯТА

Град
    In Devil's Castle
    абе ако това са красивите българки,то значи в българия няма лоши момичета на външен вид ---> да не използвам по-експресивна дума
    someone else...

Продължавайте! Казвайте им, че са най-красиви, вдигайте им самочувстивето и после се чудете защо се ебат с араби и социално слаби западно европейци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си