- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде се запознахте?
Искам да ви попитам как и къде се запознахте с гаджетата си?![]()
![]()
xqxixi v neta,po to4no mIRC![]()
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Когато се преместих в новото си училище той и най- добрия му приятел бяха първите хора, които ме заговориха и така първо започнахме като приятели. Инатересното е, че бяхме приятели 7 месеца без да си признаем, че се харесваме.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Една приятелка ни запозна в едно кафе.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хаха и аз такаПървоначално написано от ~mil~
А така пък се запознах с бившияПървоначално написано от Aleandra
</3
I love you...
Май имаше такива теми, но няма значение.
Той е приятел на брат ми, но не се познавахме, засякохме се в една дискотека, след това се запознахме, започнахме да си пишем и така...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ами ние се запознахме благодарение на чата и по-точно - mIRCЧатихме си няколко месеца и накрая решихме да излезем да се видим и така се получиха нещата
![]()
![]()
Първо по ИРК,той беше от мойто даскало,и на 15ти септ се запознахме.
Докато разхождахме ку4етата![]()
![]()
Робинята на Quench
Zapoznah se s gadjeto si na edin kupon v tqh.Imahme ob6ti priqteli,s koito az otidoh na kupona,makar 4e predi tova sme se vijdali edin dva pati s nego,no samo ei taka bez da si govorim,6toto ne se poznavahme,znaeh mu samo imaeto i toi moito.
I taka otidoh,zagovorihme se,tancuvahme,celuvahme se i to stana,sega sme gadjeta.![]()
В тях. Един приятел ме замъкна на бира у мъжа ми.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
В IRC. След 2 месеца общуване всяка божа вечер го поканих на кафе. той дойде, излизахме около месец по кафета и дискотеки и стана. Вече 2 години и половина съм с него и боготвора местния интернет доставчик за това, че съм го срещнала!
той се премести в моето училище и така се запознахме.....любов от прув поглед си бе6е..мхмммммм мн готина тръпка беше
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
nqmam priqtelka lol
еми със гаджето ми ,тоест с бившето ми гадже се познавахме още от преди 4 години на РДто на една май френдка от тогава не се бяхме виждали ама той и е нейн по голям братовчед и аз що годе го помнех по физиономия и след това почнахме да се събираме в една компания и така....ама вече не съм с него! \/ \
/ \
/ \
/
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
hm interesen vapros ami..toi predi dosta vreme e hodel s moq fr..s koqto se bqh zapozlana mn sled kato sa hodeli i tq me beshe zapoznala posle se zasichahme na diskoteki kafeta i bqhme samo na zdr ama sled tva zapochnahme da si pishem vsqka boja vecher v irc i skype a ako ne sme si u nas po SMS-i sled tva izlqzohmei taka
..
) bogotvorq tozi internet prosto ...
![]()
![]()
ami s nego sme se poznavali ot deca toi e ot drug grad k1deto sa mi bratov4edite i lqtoto otidoh na gosti u brad4edite i te sa stanali priqteli se zapoznahme na novo i posle po4nahme da si pi6em po skypa i taka o6te sme zaedno![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
![]()
на моменти си мисля че не си заслужава!
а иначе ние.. на 1 парти..
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз искам да съм ти ако може [-o<Първоначално написано от ThePainIsReaL
За малко да напрая спам![]()
По темата: С гаджето ми се запознахме по телефона ... мда точно така! Една вечер нямаше какво да правя. Тогава бяха излезли промоциите на М-Тел със СИМ картите , с които можеше да си говориш от 9pm до 5am. Е така щот гледах, че брата нон стоп си говореше с гаджето вечер, та реших и аз да се избазикам с некое маце. Избрах номер, говорихме си 1 час, мрежата ни прекъсна разговора но аз пак и се обадих...и така до 5 часа. И така вечер след вечер.Говорихме си 6-7 месеца преди да се видимЛудост !
mi az vsu6tnost o6te ne sum gaje s nego ami sme na p1t da stanem, no ina4e se zapo4nahme v kvartala mu edna moq priqtelka me zapozna s nego za6toto az si bqh haresala brat mu ama kato toi se poqvi vsi4ko se preoburna...![]()
![]()
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
зала, mIRC, mIRC, купон... mIRC...
абе глупости... в mIRC влизаха мои приятели.. покрай тях се запознавах с някое и др гадже... и май тъй...
аве до преди време бях няк'ва мн зарибена чатърка... 7год чат... съвсем изтрещях... е не е било постоянно... само вечер......... е понякога май и не само...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
![]()
![]()
в шибаното ни даскАЛО със шибаните у4ители