- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде се запознахте?
да, ама ако не е шибаното ти даскало с шибаните учители, ще си останеш шибано неграмотна... какво и явно си...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mi zapoznahme se na rojdeniq mi den tq doide s edna neina priqtelka zagovorihme se dosta na rojdeniq mi den sled tova i vzeh telefona ot moita priqtelka i se prestra6ih da i zvunna izlizahme dosta puti i izvednuj se okaza 4e sme zasi4ali na mnogo mesta i sme se vijdali no nai qkoto be6e 4e o6te ot samoto na4alo mi be6e mnogo poznata a posle se setih 4e sum si kupil ot magazina kadeto raboti edni slipove(tq raboti v magazin za belio) i be6e mi mnogo poznata dokato ne se setih 4e e prodava4kata ot magazina![]()
В чата, и след 4 месеца чатене се видяхме и така стана.
Хм... моята история е дълга и широка!
Още преди той да ме знаеше и да беше забелязал че съществувам аз го знаех... караше скейт всеки божи ден на едно място и аз като излизахс приятелки го виждах- и така те почнаха да се усещат че съм хлътнала здраво по непознатото момче с ниско свалената козирка на шапката и почнаха да се закачат с мен и само да ми подхвърлят някви намеции!![]()
![]()
Един ден се оказа че една от приятелките ми си чати с брат му, аз я помолих да иска скайпа който ми беше така нужен- намерих го и така си говорихме доста време- после се оказа че сме в едно даскалотова го разбрах на 15 септември и една вечер като си чатехме той ми каза че утре ще ме чака след даскало за да се видим най-накрая щото от толкова чатене нямало никъв смисъл... и така...видяхме се сриятелихме се и после се сприятелихме още повечеее... 5 месеца минаха от тогава.![]()
Еми ние сме от едно училище, ама аз го забелязах първа (ест аз винаги действам) , включих му се в irc, ии така се започна една дълга поредица от кафета и невинни разговори в училище, докато накрая не се награбихме
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ми тя беше дошла за ваканцията тук и се видяхме зад блока ми![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
zapoznahme se kogato bqh na gsri u bratov43edite mi i te sa stanali priqteli i nie se zaponahme i plamna ;lubov![]()
![]()
Лудите движат света.
hah Na sveti valentin predi 3 godiniBqh na diskoteka v karma s 2 piqtelki i otidoh v poslednite 10 min na stulbite i go vidqh i go pitah kolko e 4asda hahahahahah i to i mi kaza i trugna da si trugva hahahahah vurnah go i se pregurnahme i tva be6e HAHAHAHAHG
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
лелее много интересно![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
sudba... haha mi interesno ehaha prosto super izrodko stana az ne zagovarqm mnouy nepoznati hahaha to4no puk nego hahahah i da go oburna hahaha tc tc mnou qvnpo mi e haresal hahaha i taka na 17 ti s evidqhme i togava oficialno trugnahme 6otot v karma ima6e smao pregrudki hahaha i taka
o6te sme is zaedno ..
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
В един клас сме... Досещате се къде сме се запознали![]()
V u4ili6te. Ili po-skoro toi e v susednoto u4ili6te, ama vse taq. Zapoznaha ni edni priqteli i trugnaha ne6tata.![]()
1 година учихме в едно училище и не се запознахме,дори не сме се забелязвали, но на следващата (демек тази) една вечер една приятелка ни вкара в общ чат и така съвсем неочаквано след 2 дена вече бяхме заедно. :P
С предишното се запознахме навън(в махлата ни) и с сегашното също!!!
ЪЪъъ .. съжалявам! ПРекалено ми е трудно да се сетя .....Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
по темата - навън ....
Хаха какво щеше да стане ако нямаше чат![]()
Mi....Sega kato se se6tam za nego v men nahultvat spomeni, za6totro e ve4e biv6....No vse pak...Purviqt put, kogato se zapoznahme be6e blagodarenie na edin friend. Bqhme na ulisata i az se tup4eh s kartofki....
O6te togava si kazah : "sladuk e", no togava az hodeh s drug....Okaza se 4e e ot moq kvartal.....NA edin kupon se zasqkohme i se zabihme, (
),. no sled tova otnovo go zabravih....I na tretiqt put ve4e
re6ih da ne go izpuskam
...za jalost ve4e nqma da se zabivame po kupon4eta , vapreki 4e na men mn mi se iska
![]()
Бяхме в един клас преди 4 години.. от там се познаваме
w едно заведение,в което аз празнувах с две приятелки 15 септември и той дойде с гаджето на моя приятелка и там.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
ami v u4ili6teto ni![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
В даскало![]()