.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    BeB4y
    Guest
    Ami be6e liubov ot prav pogled.zapoznahme se na na6ata ka6ta,za6toto prave6e izolaciq

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хаха какво щеше да стане ако нямаше чат
    ми никой нямаше да си има гадже
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    В един клас сме
    и ние със милото сме така
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

запознахме си случайно на раждения ден на брьтовчедка и където беше и първата ни целувка

Pisence{}{}{}
    Guest
    Ami tova beshe mn mn otdavna v edin internet klub az biah tam i toi doide pri men zapoznahme se,hodih me na kafe i otgava ne sme se razdeliali...

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

На една форум среща..
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Град
    plovdiv
    az pyk s moq se zapoznah v universiteta.4akah s edna kolejka pred kabineta na na6ata inspektorka v koridora,a toi 4aka6e pred negovata.gledahme se 30 min i nakraq toi doide i se zapoznahme,posle vednaga otidohme na kafe i taka...

на басейн Спартак

Град
    Far far away
    Цитирай Първоначално написано от Butterfly^
    Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    Ам, малко така щеше да стане.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

В mIRC. След 5 дни ( само 2 от които прекарани в чатене) се видяхме. След първата среща го смятах за много интересен човек, след втората го харесвах, след третата бях лудо влюбена в него. Така седмица след като се запознахме признахме един пред друг чувствата си...

Kogato si pusnah net vleznah po pogre6ka v nqkakuv kanal na abv i to4no rpedi da izlezna tq mis e vklu4i i ot togava ve4e 3 god sme zaedno

I worship His Shadow!

Ami nie s moq priqtel se zapoznahme pred edin friziorski salon!Bqhme o6te malki-predi 5-6 godini(sega sym na 16)!Az togava mnogo go haresvah!Ama bqhme o6te deca i znaete za kakvi gajeta stava6e vypros togava! "Hodihme" edna sedmica!Minalata godina pak bqhme "gajeta"-toq pyt za 2 sedmici,6toto mene me trese6e druga vylna
    A sega ve4e si hodim seriozno ve4e 5-ti mesec!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    nqmam priqtelka lol
    да те взимам тогава! \/
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

една съученичка бивша ме запозна с него, която в момента не мога да понасям много много... даже ме отвращава

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от Supremacy`Girl
    На една форум среща..

Повече от фен
    sram i pozor za men i nas ...! tuk se zapoznahme :d idne mersi hora ot edno daskalo i se zapoznahme tuka daite mi o4ilata

Guest
    6tqh da q pregazq

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    sudba... haha mi interesno e haha prosto super izrodko stana az ne zagovarqm mnouy nepoznati hahaha to4no puk nego hahahah i da go oburna hahaha tc tc mnou qvnpo mi e haresal hahaha i taka na 17 ti s evidqhme i togava oficialno trugnahme 6otot v karma ima6e smao pregrudki hahaha i taka o6te sme is zaedno ..
    sry che polzvam citat haha ot tolkova vreme haha ama prosto haha mi napravi vprechatlenie haha tova drazneshto i nabivashto se na ochi HAHA hahahahaha

Мнооооого смешно!! Ха Ха Ха........ баси злето сте. Ае кажи ако имаш нещо да казваш стия с тия тъпни бе, баа му мамата

По темата; гледам, че повечето сте се запознали в училищтата , където учите. Чета и се чудя, чета и се чудя. Е кво му е за чудене, забравям че сте на 13-14-15-16-17г. При вас тва е. Чат, скайп и даскало, в което няма нишо лошо разбира се. И аз бях така, когато бях на толкоз. Ся ми одъртяха кокалите вече.

Ми аз и моя приятел се запознахме в тях. Аз отидах с едно момицче до тях. Тя много го харесваше и в началото с това момче бяхме мн добри приятели и така до ноември(запознахме се началото на лятото)
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    първо се запознахме в IRC ,след 5 месеца без да знаем,че същност си пишем се запознахме и в даскало..ииии така..

mimi_{P}
    Guest

Re: Къде се запознахте?

Цитирай Първоначално написано от kal1
    Искам да ви попитам как и къде се запознахте с гаджетата си?
    AZ,sestra mi i edna priqtelka otidohme pri nego i negovite pr.Togav bqhme v na6ta mahala pred edin magazin.Toi be6e tolkova slad1k!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    От един и същ град сме и се бяхме
    виждали много пъти,но не се познавахме лично
    и почнахме да си чатим и.. стана някак си

Град
    София
    МИ СА шЕ КАЖА ЗА БИВшЕТО... щОТ СКЪСАХМЕ ПРЕДИ 2-3 ДЕНА
    МИ КОГАТО СЕ ЗАПОЗНАХМЕ АЗ ХОДЕХ С ЕДИН НЕГОВ ФР... И ТЕ ТРЕНИРАХА ПАРКУР И АЗ ОТИДОХ НАЛИ НА ЕДНА ТРЕНИРОВКА И ТОГАВА МОЯ ВИКА... АЕ ВИКИ ТУКА ЕДНО МОМчЕ МН ДОБЪР МОЙ ФР ИСКА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ТЕБЕ... И ТАКА... ПОСЛЕ СЛЕД 2 ДЕНА НЯКОЙ МИ ПИ6Е В СКАЙПА: ЗДРАСТИ... ТИ ЗНАЕ6 ЛИ КОИ СУМ АЗ ? ... И ТВА БЕшЕ ТОЙ... АЗ СИ БЯХ ТАКА МАЛКО FELL IN LOVE В НЕГО... И НАЛИ ПОчНАХМЕ ДА СИ ПИшЕМ... СТАНА ОПАСНО щОТ МУ КАЗАХ чЕ ГО ОБИчАМ... И ТОЙ КАЗА МИ МАЙ шЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СИ ПИшЕМ... ОБАчЕ АЗ ИНАТ И МУ ПИСАХ.. И ТАКА.. ПОСЛЕ СТАНАХМЕ СУПЕР ДОБРИ ФР И НЕ ГОВОРИХМЕ ЗА ТОГАВА КОГАТО МУ КАЗАХ чЕ ГО ЛОФ... И НАЙ НАКРАЯ ТРЪГНАХМЕ... КОГАТО ТОЙ УЖ БЕшЕ "СВОБОДЕН"... И ТВА Е... ХУАХАУХ ИСКАХТЕ ДА ВИ КАЖА КАК СМЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ..
    МИР ВАМ
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си