- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде се запознахте?
Ami be6e liubov ot prav pogled.zapoznahme se na na6ata ka6ta,za6toto prave6e izolaciq
ми никой нямаше да си има гаджеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
и ние със милото сме такаПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
запознахме си случайно на раждения ден на брьтовчедка и където беше и първата ни целувка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
Ami tova beshe mn mn otdavna v edin internet klub az biah tam i toi doide pri men zapoznahme se,hodih me na kafe i otgava ne sme se razdeliali...![]()
Първоначално написано от BloodraiN_M
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
На една форум среща..![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
az pyk s moq se zapoznah v universiteta.4akah s edna kolejka pred kabineta na na6ata inspektorka v koridora,a toi 4aka6e pred negovata.gledahme se 30 min i nakraq toi doide i se zapoznahme,posle vednaga otidohme na kafe i taka...
на басейн Спартак![]()
Ам, малко така щеше да стане.Първоначално написано от Butterfly^
![]()
![]()
![]()
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
В mIRC. След 5 дни ( само 2 от които прекарани в чатене) се видяхме. След първата среща го смятах за много интересен човек, след втората го харесвах, след третата бях лудо влюбена в него. Така седмица след като се запознахме признахме един пред друг чувствата си...
Kogato si pusnah net vleznah po pogre6ka v nqkakuv kanal na abv i to4no rpedi da izlezna tq mis e vklu4i i ot togava ve4e 3 god sme zaedno![]()
I worship His Shadow!
Ami nie s moq priqtel se zapoznahme pred edin friziorski salon!Bqhme o6te malki-predi 5-6 godini(sega sym na 16)!Az togava mnogo go haresvah!Ama bqhme o6te deca i znaete za kakvi gajeta stava6e vypros togava!"Hodihme" edna sedmica!Minalata godina pak bqhme "gajeta"-toq pyt za 2 sedmici,6toto mene me trese6e druga vylna
A sega ve4e si hodim seriozno ve4e 5-ti mesec!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
да те взимам тогава! \Първоначално написано от vvs_go
/
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
една съученичка бивша ме запозна с него, която в момента не мога да понасям много много... даже ме отвращава
Първоначално написано от Supremacy`Girl
6tqh da q pregazq![]()
sry che polzvam citat haha ot tolkova vreme haha ama prosto haha mi napravi vprechatlenie haha tova drazneshto i nabivashto se na ochi HAHA hahahahahaПървоначално написано от helen4ee
Мнооооого смешно!! ХаХа
Ха........ баси злето сте. Ае кажи ако имаш нещо да казваш стия с тия тъпни бе, баа му мамата
![]()
По темата; гледам, че повечето сте се запознали в училищтата , където учите. Чета и се чудя, чета и се чудя. Е кво му е за чудене, забравям че сте на 13-14-15-16-17г. При вас тва е. Чат, скайп и даскало, в което няма нишо лошо разбира се. И аз бях така, когато бях на толкоз. Ся ми одъртяха кокалите вече.![]()
първо се запознахме в IRC ,след 5 месеца без да знаем,че същност си пишем се запознахме и в даскало..ииии така..![]()
AZ,sestra mi i edna priqtelka otidohme pri nego i negovite pr.Togav bqhme v na6ta mahala pred edin magazin.Toi be6e tolkova slad1k!!!!!!!Първоначално написано от kal1
![]()
От един и същ град сме и се бяхме
виждали много пъти,но не се познавахме лично
и почнахме да си чатим и.. стана някак си![]()
МИ СА шЕ КАЖА ЗА БИВшЕТО... щОТ СКЪСАХМЕ ПРЕДИ 2-3 ДЕНА
МИ КОГАТО СЕ ЗАПОЗНАХМЕ АЗ ХОДЕХ С ЕДИН НЕГОВ ФР... И ТЕ ТРЕНИРАХА ПАРКУР И АЗ ОТИДОХ НАЛИ НА ЕДНА ТРЕНИРОВКА И ТОГАВА МОЯ ВИКА... АЕ ВИКИ ТУКА ЕДНО МОМчЕ МН ДОБЪР МОЙ ФР ИСКА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ТЕБЕ... И ТАКА... ПОСЛЕ СЛЕД 2 ДЕНА НЯКОЙ МИ ПИ6Е В СКАЙПА: ЗДРАСТИ... ТИ ЗНАЕ6 ЛИ КОИ СУМ АЗ ?... И ТВА БЕшЕ ТОЙ... АЗ СИ БЯХ ТАКА МАЛКО FELL IN LOVE В НЕГО... И НАЛИ ПОчНАХМЕ ДА СИ ПИшЕМ... СТАНА ОПАСНО щОТ МУ КАЗАХ чЕ ГО ОБИчАМ... И ТОЙ КАЗА МИ МАЙ шЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СИ ПИшЕМ... ОБАчЕ АЗ ИНАТ И МУ ПИСАХ.. И ТАКА.. ПОСЛЕ СТАНАХМЕ СУПЕР ДОБРИ ФР И НЕ ГОВОРИХМЕ ЗА ТОГАВА КОГАТО МУ КАЗАХ чЕ ГО ЛОФ... И НАЙ НАКРАЯ ТРЪГНАХМЕ... КОГАТО ТОЙ УЖ БЕшЕ "СВОБОДЕН"... И ТВА Е... ХУАХАУХ ИСКАХТЕ ДА ВИ КАЖА КАК СМЕ СЕ ЗАПОЗНАЛИ..
![]()
МИР ВАМ
Вие на хероин ли сте бе?