.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO

Аз искам да съм ти ако може [-o<

За малко да напрая спам

По темата: С гаджето ми се запознахме по телефона ... мда точно така! Една вечер нямаше какво да правя. Тогава бяха излезли промоциите на М-Тел със СИМ картите , с които можеше да си говориш от 9pm до 5am. Е така щот гледах, че брата нон стоп си говореше с гаджето вечер, та реших и аз да се избазикам с некое маце. Избрах номер, говорихме си 1 час, мрежата ни прекъсна разговора но аз пак и се обадих...и така до 5 часа. И така вечер след вечер.Говорихме си 6-7 месеца преди да се видим Лудост !

При мен беше почти с1щото..самоче...запознанств ото ни запозна така...
    аМ преди 1 година и половина..аз се преместих в 29то училище..там.. се сприятелих с много печени момчете и момиче.. и т.н и се упознахме повече... и стигнахме до темата за Скайповете..разменихме си ги... и т.н
    Една вечер пиша на тоя моя приятел . Той се казва Росен.. и му пиша... и по едно време ми се отговаря че Росен не е тука.. и аз разпитах там.. име.. ала бала и стигнахме до снимки.. пращахме си снимки.. тя на мене-аз на нея.. и така.. и почти секи ден си пишехме по 3-4 часа.. седях нон стоп пред компа да я чакам да вида кога ше влезе..и 1 ден.. е така решихме да се видим.. и аз.. така като кавалер.. отидох в тях.. да не се разкарва тя.. и... тя почна да ми се радва да ми се кефи.. и... стана раота... и са сме си още заедно.. много я обичам, и тя ми отвр1ща с1с с1щото.. ам незнам.. като гледам по-щастливи хора от мене и BAYO просто няма..

Това беше моя.. д1л1г и изморителен разказ...
    И както каза BAYO... Лудост нали!?

Мега фен
    Другите да не би да не са щастливи? Не се вживявай толкова.

Град
    РЮАР
    добре.. не ми се карай само.. че тука пред монитора ше се стресирам и ше стане.. ужас..
    Аз говора за хората който познавам в тоя форум.. не говора изцяло за всички.. шото има и такива женени.. ткаче помисли малко.. преди да пишеш ако обичаш...

Благодаря ти предварително

Мега фен
    Добре, аз няма да ти пиша повече, но ти се научи да пишеш що-годе грамотно.

Град
    РЮАР
    Аз не пиша грамотно? я ми посочи к1де с1м сб1ркал.. при правопис или словоред на думите...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    добре.. не ми се карай само.. че тука пред монитора ще се стресирам и ще стане.. ужас..
    Аз говоря за хората, който познавам в тоя форум.. не говоря изцяло за всички.. защ ото има и такива женени.. ткаче помисли малко.. преди да пишеш ако обичаш...

Благодаря ти предварително
    Да проверя ли и други твои мнения?

Град
    РЮАР
    Престани че усрахме темата.. хх т'ва с "ш" и "щ" го права е така за газария.. иначе ако тр1гна да пиша грамотно хх няма да има нишо подобрно..

Така е братле. Секи пише както му изнася. Да не говорим, че има такива, които пишат любоФ , Стастие, нищУ и тем подобни тъпни. Ма тва е друга тема. Аз принципно пиша така, както говоря, така че ако ми четете мненията , можете и да си представите как говоря на живо.

По темата:
    gPa3HuTeJl

.. и аз.. така като кавалер.. отидох в тях.. да не се разкарва тя.. и... тя почна да ми се радва да ми се кефи.. и... стана раота... и са сме си още заедно.. много я обичам, и тя ми отвр1ща с1с с1щото.. ам незнам.. като гледам по-щастливи хора от мене и BAYO просто няма..
    Добре си направил, че си отишъл при нея. Щом ти се е радвала, значи тя е била готова вече и е изпитвала нещо към теб.Просто е изчаквала точно тоя момент.

Да ти кажа само , че в тоя настоящ период е меко казано, че съм щастлив, щото обстоятелствата не са най-подходящите, но се стремя да си пазя огънчето, не само моето ами и на двама ни. До къде ще я докарам не знам.

www.aha.bg misi na neta i na specialno toq sait 4e ni zapozna... :P:P
    JeNaTa TrQbVa Da Se ObLi4a TaKa 4e MyJeTe Da IsKaT dA sE sYbLeKyT...

Град
    Malko putevo

Re: Къде се запознахте?

ami s moeto kote ni zapozna edna syu4eni4ka........vednyj se slu4i da se prebirame 3mata ot daskalo i taka .......
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Аз с мойта се запознах в даскало.След като кандидадствах и влязох в ново училище.
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

в Била
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Супер фен
    С бившия ми се запознахме по Скайп
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

в чата
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    na daskaloto,edin oob6t fr ni zapozna

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Emi bqhme se zasi4ali nqkolko pati v daskalo dokato edin den ne me zagovori i po4nahme da se pozdravqvame po koridorite i nakraq izlqzohme zaedno
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Нямам си приятел ..
    Аз искам да съм ти ако може [-o<

За малко да напрая спам

По темата: С гаджето ми се запознахме по телефона ... мда точно така! Една вечер нямаше какво да правя. Тогава бяха излезли промоциите на М-Тел със СИМ картите , с които можеше да си говориш от 9pm до 5am. Е така щот гледах, че брата нон стоп си говореше с гаджето вечер, та реших и аз да се избазикам с некое маце. Избрах номер, говорихме си 1 час, мрежата ни прекъсна разговора но аз пак и се обадих...и така до 5 часа. И така вечер след вечер.Говорихме си 6-7 месеца преди да се видим Лудост !
    Какво съвпадение. И при мен така.
    Имахме изговорени 400часа.
    Аз му имах номера от чата, понеже преди това си чатихме известно време до като беше на селото си, но после като се прибра във Варна.. Нищо не чух за него.. освен няколко СМС-а дето ми прати и така реших да му звънна
    Станахме си интересни и така..
    Тръгнахме 05.11.05г.

Бтв.. А ти защо искаш да си на мястото на ThePainIsReaL ?!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

в дискотеката

Град
    Пловдив
    по мирк
    I edin hipnotiziran mir tlaska6t q kum dulbokata bezdna s anathema po zla ot bledo sunuva6toto i videniq,uspq da zapazi astralnoto i tqlo jivo...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си