Здравейте аз съм на 19 години от Варна и искам да ви кажа че никога не сам предполагал че някога ще ми се наложи да пиша в подобна тема за Любов.Но попаднах в доста сложно положение.Значи преди ден тоест в събота на курс по математика в ИУ Варна се запознах с момичето което седеше до мен, която е голяма симпатяга и вчера и днеска ходихме на кафе в почивкаата между курса за по 2 часа някаде. Разбираме се перфектно смеем се всичко изглежда прекрасно Обаче тя си има гадже и то някаде от 2 години .Освен това не съм съвсем сигурен дали не ме възприема като някой познат който просто да запълне времето между курса въпреки че флиртувам с нея(по принцип бих бил доста по директен но в случая наистина ми харесва много само факта че днес цял следобяд си мисля за нея и за следващият курс когато ще се видим пак).Тук някой писимист а можеби и реалист би казал че нямам голям шанс но факта че винаги има какво да си кажем смеем се някакси ме обнадеждава.Та искам да ви попитам за някой съвет и то ако може по експедитивен понеже курса свършва в петък и може никога повече да не я видя.