.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Кое е по-добре....?

Кое е по-добре: да бъдеш обичан или да се боят от теб?

Кое според вас и вашите разбирания е по-добре. Искам честни отговори, а не отговори на базата на всеобщото мнение.

Град
    somewhere over the rainbow...
    според мене зависи от каква гледна точка гледа6 на не6тата,но се пак аз предпо4итам да съм оби4ана

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ZAvIsI za Kvo GoVoRmE aZ SuM ObI4ANa DRuGi Se BOqT...To Puk I nE MOjE vSi4Ki DA Te Obi4At

e estrestveno 4e e po-dobre da si obi4an makar 4e zavisi ot 4oveka
    YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!

Guest
    Имам впредвид:Кое според вас е по добре, да има хора, които ви седят зад гърба, защото ви обичат, уважават или ценят или да седят зад гърба ви и да ви "козируват", защото просто ги е страх от вас?

Град
    The Hell

Re: Кое е по-добре....?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кое е по-добре: да бъдеш обичан или да се боят от теб?

Кое според вас и вашите разбирания е по-добре. Искам честни отговори, а не отговори на базата на всеобщото мнение.
    най-доброто е приятелите ти да те обичат а враговете ти да се боят от теб
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    in the sky next to 7th cloud
    na mene ne6to v1pros1t mi e neqsen. kede slaga6 obi4ta s1s straha.srah1t si e s1vsem otdelno ne6to sega ako iska6 lubimiqt ti 4ovek da se strahuva ot teb nz zvu4i 6antavo ama az predpo4itam da me obi4at a tezi koito zaslujavat da se strahuvat ot men
    Лудите движат света.

харесва ми да сам обичана,чуватвам се страхотно,когато знам,че има някой,който ме обича...досега не сам срещала хора,които да се боят да обичат
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Guest
    Може би не се изразих достатъчно точно. Като вмъкнах обич и първото възприятие е обич между гаджета. Говоря за отношенита ви не само с гаджетата, но и с приятели, близки и познати.

Голям фен
    Град
    Варна
    BloodyMary за размер на аватара чувала ли си?

Guest
    aa ne mersi ... ne iskam da prili4am na nqkvo stra6ili6te i da gi e strah si4ki ot men i da mi koziruvat po taq pri4ina ... po-dobre da me obi4at i pak da mi pomagat kogato imam nujda ama po sobstveno jelanie ne za6toto az taka sam kazala i gi e strah da mi protivore4at...

Мега фен Аватара на koalka
    Може би да съм обичана, не искам хората да се боят от мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си