.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: molq kajete

....

mi na men mi beshe zakysnqlo s 15 dena pri koeto az pravih testove...noo poprincip e normalno da i zakysnee s 1 den...ne se izlagai taka za edin den da izpadash v isterii...

Нека си направи тст, за да е сигурна. Следващия път с презерватив!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    spokoino, nqma da se pla6i6. sigurno s priqtelkata mi sme pravili ve4e 100 p1ti bez prezervativ i vsi4ko e okay. Horata, koito se opitvat da si napravqt deca uspqvat 4ak sled neznamsikoi p1t, taka 4e spokoino. trqbva mnogo zdravo da se izprazni4, 4e da stigne do tam do k1deto trqbva. Vinagi ima risk, no zapo4ne6 li bez prezervativ... kato sloji6 vse edno ne pravi6 sex . E, po edno test4e ot vreme na vreme nqma da navredi .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Има много малка вероятност!В тях също има спрематозоиди,но са прекалено малко!За да забременее едно момиче трябва да си отделил поне 400 000 сперматозоида!
    Осъзнаваш ли, че каза огромна глупост? За оплождането е достатъчен 1 сперматозоид. Изхвърлят се много, но доста от тях са негодни, бавни и умират в киселинната среда - тя е затова - да отсее най-добрия материал. Но ако има и 1 и той успее да стигне до яйцеклетката, бременността би могла да настъпи.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Има много малка вероятност!В тях също има спрематозоиди,но са прекалено малко!За да забременее едно момиче трябва да си отделил поне 400 000 сперматозоида!
    Осъзнаваш ли, че каза огромна глупост? За оплождането е достатъчен 1 сперматозоид. Изхвърлят се много, но доста от тях са негодни, бавни и умират в киселинната среда - тя е затова - да отсее най-добрия материал. Но ако има и 1 и той успее да стигне до яйцеклетката, бременността би могла да настъпи.
    az gore dolu go razbrah kvo ima predvid - samo 4e cifrata mu e dale4 dale4 po nisko ot normalnata stoinost na spermatozoidite.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен
    И аз разбрах какво има предвид, просто не е вярно. Обясних защо са толкова много...

Re: горно-надолнище

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нали знаеш.."Каквото посееш.." ..да си беше сложил blow off клапа..щеше да знаеш къде да ти е семето и нямаше да питаш по форуми
    Много ги разбираш блоу офф-овете,да нямаш турбо?
    Голф 3ка..тунингован и всичко като хората
    и тихо бе,тука си говорим за птичките и пчеличките..само дето птичките нямат blow off клапа,а пчеличките са на газ хахаах
    Голфа с Пернишка регистрация ли е и бтв аз бех
    е тва ми е мечтата,ама не,страсбургска е
    Криеш се,а..?.. не си ми мисли,че като нямам ТДИ с подлакътник у двузонов климатроник не моем те свалим... само чакам удобния момент ( демек след 2000 оборота и те отвявам хаххахах)
    И стига вече, тука усещам вече едно такова насторение с миризма на феродо и кюмур..
    И последно - на дядо осата в коя категория спада?
    А ти имаш ли чип от 350 еуро за "ти ди и" http://www.cement1000.hit.bg/ знаеш ли къв повер дава

Голям фен
    Град
    Stz
    Аз тва се опитах да кажа бе!Говоря че трябва да са толкова много да може единия от тях да си свърши работата,защото така или иначе са хем негодни,а и да има негодни умират!
    Не ми се обяснявай на мен,а на човека който пита защото знам!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Far far away
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Престанете с тея истерии.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е така-достатъчен е един, но той не може да достигне без помощта на другите, които също му помагат да си пробие път. На практика трябва голяма концентрация на сперматозоиди-30 милиона в милилитър!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е така-достатъчен е един, но той не може да достигне без помощта на другите, които също му помагат да си пробие път. На практика трябва голяма концентрация на сперматозоиди-30 милиона в милилитър!
    Няма смисъл да споря щото явно всеки ще си държи на неговото!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

CeKc ИгРачка
    Guest

Re: molq kajete

Цитирай Първоначално написано от iv4oy
    zna4i s priqtelkata mi pravihme sex 3 pyti bes prezervativ i nesam sfyrshfal v neq ... zaksnqva i 1 den dali e bremenna ?
    закъснява и с 1 ден и си мислиш че е бременна... я земи са прегледай...
    аз правя секс без кондоми!Не ми пука имам си причини който не ми пречи момиче от мен неможе да забременее посмъртно!Следователно прави секс с приятелката си без кондом!Ако и изневеряваш слагай кондом

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз не споря-аз казвам каквото съм чела!!!!

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от CeKc ИгРачка
    я земи са прегледай...
    Грешка!
    Я вземи наведнъж цял блистер Постинор Дуо най-добре.
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от iv4oy
    zna4i s priqtelkata mi pravihme sex 3 pyti bes prezervativ i nesam sfyrshfal v neq ... zaksnqva i 1 den dali e bremenna ?
    Ako si siguren 4e ne si svyr6val v neq zna4i NE!

Guest
    Еми като има много ,следва и ,пък после няма само и като порасне детето ...

абе с две думи,Честито Ставаш Татко.

Колко сладку...

Gorn
    Guest

emi...

pi4...s moita sam go pravil 5 pati i parviq pat i zakasnq s 1 sedmica i ne e bremenna...spokoino

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mi nema da e zle da si napravi test za bremennost primerno
    no exit

Фен
    Град
    Софеа
    Споко бе пич. Аз със моята приятелка го правим винаги без презерватив и не свършвам в нея,а и е закаснявало дори седмица. Спокич знам кво е да си на тръни повярвай ми
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си