- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molq kajete
mi na men mi beshe zakysnqlo s 15 dena pri koeto az pravih testove...noo poprincip e normalno da i zakysnee s 1 den...ne se izlagai taka za edin den da izpadash v isterii...
Нека си направи тст, за да е сигурна. Следващия път с презерватив!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
spokoino, nqma da se pla6i6. sigurno s priqtelkata mi sme pravili ve4e 100 p1ti bez prezervativ i vsi4ko e okay. Horata, koito se opitvat da si napravqt deca uspqvat 4ak sled neznamsikoi p1t, taka 4e spokoino. trqbva mnogo zdravo da se izprazni4, 4e da stigne do tam do k1deto trqbva. Vinagi ima risk, no zapo4ne6 li bez prezervativ... kato sloji6 vse edno ne pravi6 sex. E, po edno test4e ot vreme na vreme nqma da navredi
.
Осъзнаваш ли, че каза огромна глупост? За оплождането е достатъчен 1 сперматозоид. Изхвърлят се много, но доста от тях са негодни, бавни и умират в киселинната среда - тя е затова - да отсее най-добрия материал. Но ако има и 1 и той успее да стигне до яйцеклетката, бременността би могла да настъпи.Първоначално написано от No_LiMiTe^f
az gore dolu go razbrah kvo ima predvid - samo 4e cifrata mu e dale4 dale4 po nisko ot normalnata stoinost na spermatozoidite.Първоначално написано от `Death`Whore`
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
И аз разбрах какво има предвид, просто не е вярно. Обясних защо са толкова много...
А ти имаш ли чип от 350 еуро за "ти ди и"Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
http://www.cement1000.hit.bg/ знаеш ли къв повер дава
![]()
![]()
Аз тва се опитах да кажа бе!Говоря че трябва да са толкова много да може единия от тях да си свърши работата,защото така или иначе са хем негодни,а и да има негодни умират!Първоначално написано от `Death`Whore`
Не ми се обяснявай на мен,а на човека който пита защото знам!
Първоначално написано от koalka
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Не е така-достатъчен е един, но той не може да достигне без помощта на другите, които също му помагат да си пробие път. На практика трябва голяма концентрация на сперматозоиди-30 милиона в милилитър!Първоначално написано от `Death`Whore`
закъснява и с 1 ден и си мислиш че е бременна... я земи са прегледай...Първоначално написано от iv4oy
аз правя секс без кондоми!Не ми пука имам си причиникойто не ми пречи момиче от мен неможе да забременее посмъртно!Следователно прави секс с приятелката си без кондом!Ако и изневеряваш слагай кондом
![]()
![]()
Аз не споря-аз казвам каквото съм чела!!!!
Грешка!Първоначално написано от CeKc ИгРачка
Я вземи наведнъж цял блистер Постинор Дуо най-добре.![]()
Животът е БРЯГ!
Ako si siguren 4e ne si svyr6val v neq zna4i NE!Първоначално написано от iv4oy
![]()
Еми като има много,следва и
,пък после няма
само
и като порасне детето
...
абе с две думи,Честито Ставаш Татко.![]()
Колко сладку...
pi4...s moita sam go pravil 5 pati i parviq pat i zakasnq s 1 sedmica i ne e bremenna...spokoino![]()
mi nema da e zle da si napravi test za bremennostprimerno
![]()
no exit
Споко бе пич. Аз със моята приятелка го правим винаги без презерватив и не свършвам в нея,а и е закаснявало дори седмица. Спокич знам кво е да си на тръни повярвай ми![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно