- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- bremenna li sam
na 17 god. sam i sam mnogo pritesnenai mislq 4e 6te otka4a. predi 3 sedmici pravih sex bez prezervativ i sega mi zakasnqva ve4e s 1 sedmica pravih si testa i e otricatelen kakvo da pravq molq vi kajete mi blagodarq vi predvaritelno
ne si bremenna moje da ti zakusnqva zaradi pritesnenie stres kfo li ne o6e... spox spored mene ne si bremenna
Shtom si si napravila test(nali go napravi pone 7-8 dena sled akta) i e bil otricatelen, zna4i ne se trevoji. Moje da ti zakysnee ot kup neshta-smqna na vremeto,stres,dieta,nqkoi lekarstva. Uspokoi se, a ako prodylji da ti zakysnqva napravi pak test rano sutrin s pyrvata urina, da ti pokaje pak otricatelen rezultat i da se uspokoish. Uspehi sledvashtiq pyt- sex samo s predpazni sredstva.
как искаш ние да знаем дали си бременна или не.Като си си направила тест и е отрицателен няма какво да се притесняваш.Мен ми закасня с 3 седмици и преди да пусна някоя тъпа тема си направих тест и когато се уверих че е отрицателен не пуснах тема,защо ли..защото кой тука може да гадае?!По добре си отиди на гинеколог като толкова се притесняваш
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
това,че е минала една седмица не означава,че теста е показал вярно!Аз също си правих една седмица след половия акт тест и беше отрицателен а сега съм в 4-ти месец!!!По-късен тест ми показа + и така беше!!!Така,4е че...моя савет е да изчакаш малко!!!
zakusnenieto na cikula moje da se polu4i ot nai-malkoto ne6to kato dieta,nervi,emocii daje i ot vremeto..6tom testa e otricatelen budi spokoinaako trqbva si napravi o6te 1 uspeh
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
oxx bojeee emi kak 6e si bremenna ako ne e svur6il v tebe?popitai partniora ti dali e siguren ako toi e na 100% nqq kvo da se pritesnqva6a i 6tom testa ti go pokazva....i na mene mi e zakasnqvalo spokoino
![]()
Мдааам, личи си, че 99% от вас вярват на митове и легенди. Жалкото е, че сте на такова дередже със сексуалната култура ...
Доста по-дърт съм от вас и въпреки, че съм мъж съм доста по-наясно по темата от адски много жени!
1. Ако два поредни теста покажат "минус" - няма какво да се тревожиш. Ако тестовете се разминават най-сигурния начин за доказване на бременност е теста с жабата (250% сигурен, в природата няма шега, няма измама!)) или трети тест
Все пак ако сте чели внимателно указанията за употреба към теста би трябвало да сте забелязали, че винаги пише "блаблабла, теста има 0,0ххх% недостоверност" ... за някой хора дори това е супер късметлийска вероятност и теста дава обратния резултат.
2. От една друга тема - по време на цикъл, особено в края му риска от забременяване е ужасяващо висок. Статистиките сочат, че двойките, разчитащи на факта, че жената е в цикъл правят гафове ... 86% от случаите!
3. Не е нужно мъжът да се изпразни във вагината, за да има забременяване. Разбира се, отсъствието на голямо количество еякулат значи много по-нусък риск от забременяване. НО ... възможно е при определени пози капка-две секрет да достигне шийката на матката, при което каката надува корема като нищо) ... което ми напомня за една позната, която беше забременяла абсолютно по същия начин след ... анален секс с обилно изпразване
Ако се съмнявате - просто попитайте някой от акушер/гинеколозите в Шейново (пожелавам ви да се срещнете с тях на по-късен етап, като тинейджъри хич не ви трябват такива вълнения!)
da ti kaja az sam su6tata v momenta no ne sum si pravila test za6tot o6te e rano da se kaje sus 100% a az sam golqma panika ot ranodano nqma problemi i sled toq slu4ai sam si kazaal pove4e NIKOGA BEZ no dali 6te stane
... priqtelq mi kazva uj 4e nqma problemi no jenskat panika otnostno tva nikoi nemoje da q olekoti osven SIGURNOSTTA SUS (stiga da ne se skusa de) dano nqma6 problemi spox znai 4e i az sam taka sega [-o< uspeh
Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.
3. Не е нужно мъжът да се изпразни във вагината, за да има забременяване. Разбира се, отсъствието на голямо количество еякулат значи много по-нусък риск от забременяване. НО ... възможно е при определени пози капка-две секрет да достигне шийката на матката, при което каката надува корема като нищо) ... което ми напомня за една позната, която беше забременяла абсолютно по същия начин след ... анален секс с обилно изпразване
Искам да те попитам дали ако обилно се изпразнят в устата и от там може да забременее.Това за аналния секс и забременяването,хубаво се посмях
Това най-вероятно е от рязкото сменяне на сезоните.
Не се притеснявай, на мене ми е закъснявало цели 10 дни и съм се подлудявала от притеснение и бях правила 2 теста за по-сигурно.
Щом теста ти е показал отрицателно - значи най-вероятно е така! Защото все пак сигурността на теста е 99%!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
аз мисля че е от рязката смяна на температурите. може да е от стрес и какво ли още нено щом си си правила тест и е бил отрицателен няма страшно..но се пак тия тестове не са на 100 % надежни върви на лекар или си направи още един тест ако много се притесняваш
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !