.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: KingSize ?!?!?

Фен
    Град
    VraCa C1ty

KingSize ?!?!?

Айде сега който разбира да ми обясни разликата м/у KingSize i No Wallz щото съвсем се оплетох... а и ако може ми кажете кой пее "Дай Бамбука" KingSize или No Wallz (мисля че така се пишеше...) Ай миси на който ми каже...
    Кучка съм, но не твоята...

pickpocketttt
    Guest
    No Wallz ???? несъм чувал за тея!!!Ама на KingSize имам 25 -26 песни "дай бамбука" фигурира в тях !

Повече от фен
    нещо ми се бъгва акаунта
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    КинГсизе 100 %
    http://scottymravkata.data.bg/King%2...%20Bambuka.mp3
    Ето и Линк :P

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Дай Бамбука е на НоуУолз когато още с били група...независимо какво пише из търсачките
    Кингсайз за ямболска група,състояща се от Бенаглино и Бисолини...
    НоуУолз е само един човек -Тольо а.к.а. Фисолини...ако не се лъжа преди са били група NoWallz ама е останал само 1...
    Освен,че са от 1 град и имат общи тракове НоуУолз и Кингсайз нямат нищо общо

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Дай Бамбука е на НоуУолз когато още с били група...независимо какво пише из търсачките
    Кингсайз за ямболска група,състояща се от Бенаглино и Бисолини...
    НоуУолз е само един човек -Тольо а.к.а. Фисолини...ако не се лъжа преди са били група NoWallz ама е останал само 1...
    Освен,че са от 1 град и имат общи тракове НоуУолз и Кингсайз нямат нищо общо
    Просто бях сигурна че е на No Wallz...Някак си ми приличаше на гласа на Фисолини.... еЙ хора мерси много
    ПП: Anf3tamin4o мерси ама песничката я иам само питах кой точно я изпълнява, че нещу не ми биеше на Кингсайз точно...
    Кучка съм, но не твоята...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си